Beş kilo daha verdim mi tamamdırcanımmm süpersin, çıtırlar ligine şu kadarcık birşey kalmış
5 kilo muuuu çok az kalmışBeş kilo daha verdim mi tamamdır
Teşekkür ederim bitanemsen de iş konusuna çok üzülme yıpratma kendini. Hayalindeki işe kavuşana kadar sabret ama içinden geçenleri de dile getir hasta olursun bak.
halledersin sen biriciğimmmBeş kilo daha verdim mi tamamdır
Teşekkür ederim bitanemsen de iş konusuna çok üzülme yıpratma kendini. Hayalindeki işe kavuşana kadar sabret ama içinden geçenleri de dile getir hasta olursun bak.
Yalnız seni çok takdir ediyorum iyi dayanıyorsun haddimi aşmazsam eğer eşinle konuşup bir süre dinlenme imkanın yok mu ? Kendini huzurlu hissettiğinde tekrar başlamak üzerehalledersin sen biriciğimmm
haklısın canımın içi, çizgimi bozmadan içimden geçeni söylemeyi öğrenmeliyim, yoksa kendi kendimi yiyeceğimm
Hepsi sakıncalı kaptanım, seçmece yiyeceğim mecburAzar azar hepsinden biraz
Maşallah canım çok güzelYarın yola çıkma durumumuz var. Kaçta olduğu belli değil. Bugün tartılıp sağlama alayım dedim.
Eki Görüntüle 3412108
Geçn Cumartesi 69
Bugün 67.6
Fark 1.4
Bayram hedefim 68 di. 67 lilerle giriyorum bayrama.
Yarın fırsat bulursam tartılırım. Belki daha fazla gider
Elhan @Ece Didem Mthn83
Rabbim feraha çıkarsın. Gonlundekini sana hayırlı eyleesinaminn canımm, sağolasın, Allah kabul etsin duanı
uzun zamandır sıkıntılarım vardı işle ilgili, buraya yansıtıp tadınızı kaçırmak istemedim ama bugün inanılmaz gergin ve tedirginim biraz konuşup rahatlamak istedim
tahammülümün tamamen bittiğini hissediyorum, işin kötüsü burada bu tahammülsüzlüğümü gösteremediğim için eve, aileme hiç enerjim kalmıyor, en çok da bu kısmı üzüyor beni
İbre yeşile kayıyorEki Görüntüle 3412121
Geçen Cumartesi: 64.85
5 Nisan : 63.70
Fark: 1.15
Bayram hedefim tamamdır.Mthn83
@Cordelia
canımm teşekkür ederimYalnız seni çok takdir ediyorum iyi dayanıyorsun haddimi aşmazsam eğer eşinle konuşup bir süre dinlenme imkanın yok mu ? Kendini huzurlu hissettiğinde tekrar başlamak üzere
Çok geçmiş olsun canım, daha iyidir inşaAllahSelamlar.
Elhan ablacım biz acil olarak memlekete geldik 2 gün önce. Kayınpeder kalp krizi geçirmiş. Bu yüzden yarın tartılamayacağım.
Teşekkür ederim kaptanım. Ben de çok mutlu oldum. İyikiTebrikler canım.
Yarın biz de yola çıkıyoruz tartı bildirimi yapayım diye girdim sonucunu görünce çok mutlu oldum.
Teşekkür ederim canımTebrik ederim
Tebrikler kaptanım. Bayram hedefini tutturmulsun ayrıca tebrik ederimEki Görüntüle 3412121
@Cordelia
Teşekkür ederim canımMaşallah canım çok güzel
Rabbim feraha çıkarsın. Gonlundekini sana hayırlı eyleesin
İbre yeşile kayıyor
Maşallah ablam
Amiinnn canımmRabbim feraha çıkarsın. Gonlundekini sana hayırlı eyleesin
Geç kaldım ama inşaAllah sorunsuz geçmiştirkızlar bana dua eder misiniz? az sonra bir toplantıya gireceğim ve gergin bir ortam olacak, hatam olduğunu düşündüğü bir rapor yüzünden üst yöneticim çok gergin bana karşı, ve düzeltmemi istediği herşeyde başka bir sıkıntı buluyor, aksilik ben de önemsizde olsa birşeyleri atlıyorum, sanırım baskıdan geriliyorum, nolur dua edin de sıkıntısız, sorunsuz, temiz bir şekilde atlatayım bu toplantıyı artık
bir de gönlümdeki işi nasip etmesi için Rabbimin, bu gece bana da dualarınızda yer verir misiniz
Benim ibre tam sınırdaMaşallah canım çok güzel
Rabbim feraha çıkarsın. Gonlundekini sana hayırlı eyleesin
İbre yeşile kayıyor
Maşallah ablam
Süper, tebrik ederimYarın yola çıkma durumumuz var. Kaçta olduğu belli değil. Bugün tartılıp sağlama alayım dedim.
Eki Görüntüle 3412108
Geçn Cumartesi 69
Bugün 67.6
Fark 1.4
Bayram hedefim 68 di. 67 lilerle giriyorum bayrama.
Yarın fırsat bulursam tartılırım. Belki daha fazla gider
Elhan @Ece Didem Mthn83
Ooo maşaAllah, süpersinEki Görüntüle 3412121
@Cordelia
Oo ablacım sen neler yaptın böyle yaaEki Görüntüle 3412121
@Cordelia
Senin de canımKadir geceniz mübarek olsun kızlar
Yıllardır ilk kez Ramazanda kilo almadım ve veriyorum canım.Oo ablacım sen neler yaptın böyle yaatakımlarda da değilsin gizli bi formül mü keşfettin naptın. Ramazan’da kilo verilmez tabusunu yıktın resmen baya iyi kilo verdin bu aralar maşallah diyorum aynı hızla hedefine kadar devam inşallah darısı da başımıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?