Küsüyor mune yazık ki genel tavrı böyle, istediği şey olmadığı anda bi ton afra tafra, bir de küsme huyu var ki
ve iyi olduğu zamanlarda bişe iş istemesi hep bir baskıyla, uzun sürecek bir iş olsa bile insanı sıkıştırıp durur hadi ne zaman hadi çabuk diye
bayram, haftasonu, izin vs dinlemez 7/24 çalışalım ister
en sonki toplantıda sesini yükselttiğinde ben de susmadım cevabımı verdim açıkçası ama yok adam asla geri adım atmıyor asla anlamıyor
sorma canım sorma, bana 3 aya yakındır küs, bildiğin küs yani görüyor kafasını çeviriyor bana vermesi gereken işleri başkası üzerinden gönderiyor falanKüsüyor muHey Allah ım yaa bir de işkolik
amiinnn canımmmAllah yardımcın olsunİşlerinde kolaylıklar versin inşallah Ben arada bir eve gidince alıp bir yastığa çığlık atardım hem iyi geliyor hem böyle bir şey yaptığın için bir gülme geliyor insana az da olsa rahatlıyorsun
Ev yüzünden sağlıklı birşey de yiyemiyorum bugün de büyük ihtimalle dışardan yiyeceğiz boya işleri hala bitmedi ama olabildiğince az yemeye çalışıyorumBol bol su içelim
Afiyet olsun canım
Sıkıntı etme
Bu kadar makarnadan birşey olmaz
Belki acıkma yapabilir.
Diyette de makarna veriyor.
Kolay gelsinEv yüzünden sağlıklı birşey de yiyemiyorum bugün de büyük ihtimalle dışardan yiyeceğiz boya işleri hala bitmedi ama olabildiğince az yemeye çalışıyorum
Ah inşallah çok teşekkür ederimKolay gelsinbitince çok güzel olacak mis gibi
Yok canim sıkıntı yok bu bir yaris sonuctaBana gönül koymadın dimiçok korkarım kalp kırmaktan
Kaptanım bence çok iyi olmuş bu süre zarfında buraya kalmak yerine hepimiz kilo kontrolü de saglamış oluruz.Papatyacim menü, kilo bildirimi yapabilirsin .Burada olacağız fırsat buldukça .
Takım yarışmaları yapmamız sıkıntı olacaktı .
Kadir Gecesi' nin mübarek hürmetine Allah gönlündeki işi kolaylıkla sana nasip etsin canım casminim. Alintilardan okuya okuya bu mesaja kadar geldim. Yaşadıklarına çok üzüldüm.amiinnn canımmAllahım gönlümdeki işi bir nasip etse ahh keşke, o kadar yoruldum ki burada artık kaptanım,ben ben olmaktan çıktım artık
elimde değil profesyonel durmaya çalışıyorum ve aslında hata hata dediği şeyin aslında ne olduğunu anlatmaya çlaıştım bir önceki toplantıda ama asla kabul etmedi bir de üstüne sesini yükseltti
o yüzden artık tahammülüm kalmadı, bu zamana kadar yapılan her haksızlığa dayan Yasemin diye dayandım ama 40 yaşında azar işitmek de ağır geldi
Tebrikler canım.Yarın yola çıkma durumumuz var. Kaçta olduğu belli değil. Bugün tartılıp sağlama alayım dedim.
Eki Görüntüle 3412108
Geçn Cumartesi 69
Bugün 67.6
Fark 1.4
Bayram hedefim 68 di. 67 lilerle giriyorum bayrama.
Yarın fırsat bulursam tartılırım. Belki daha fazla gider
Elhan Ece Didem Mthn83
aminn canımm, sağolasın, Allah kabul etsin duanıKadir Gecesi' nin mübarek hürmetine Allah gönlündeki işi kolaylıkla sana nasip etsin canım casminim.
uzun zamandır sıkıntılarım vardı işle ilgili, buraya yansıtıp tadınızı kaçırmak istemedim ama bugün inanılmaz gergin ve tedirginim biraz konuşup rahatlamak istedimAlintilardan okuya okuya bu mesaja kadar geldim. Yaşadıklarına çok üzüldüm.
Hanımefendiliğimizi bozmayalım düşüncesini bir kenara bırakıp söylenmesi gereken ne varsa söyleyeceğiz canım. Hiç kimsenin seni gerip tedirgin etmeye hakkı yok. Söyle, muhatabın üzülsün işini düzgün yaptığına eminim yoksa bu kadar içerlenmezdin. Allah Allah...Ne berbat insanlar var . Ali kıran baş kesenlik yapan o adama dur demenin zamanı gelmiş.aminn canımm, sağolasın, Allah kabul etsin duanı
uzun zamandır sıkıntılarım vardı işle ilgili, buraya yansıtıp tadınızı kaçırmak istemedim ama bugün inanılmaz gergin ve tedirginim biraz konuşup rahatlamak istedim
tahammülümün tamamen bittiğini hissediyorum, işin kötüsü burada bu tahammülsüzlüğümü gösteremediğim için eve, aileme hiç enerjim kalmıyor, en çok da bu kısmı üzüyor beni
Tebrik ederimYarın yola çıkma durumumuz var. Kaçta olduğu belli değil. Bugün tartılıp sağlama alayım dedim.
Eki Görüntüle 3412108
Geçn Cumartesi 69
Bugün 67.6
Fark 1.4
Bayram hedefim 68 di. 67 lilerle giriyorum bayrama.
Yarın fırsat bulursam tartılırım. Belki daha fazla gider
Elhan Ece Didem Mthn83
Kaptanım tebrik ederim harika bir eksiEki Görüntüle 3412121
Geçen Cumartesi: 64.85
5 Nisan : 63.70
Fark: 1.15
Bayram hedefim tamamdır.Mthn83
Cordelia
Çok geçmiş olsun canım durumu nasıl şimdiSelamlar.
Elhan ablacım biz acil olarak memlekete geldik 2 gün önce. Kayınpeder kalp krizi geçirmiş. Bu yüzden yarın tartılamayacağım.
bir önceki toplantıda zaten ben de alttan almadım, çünkü haksız yere suçladı beni ama ne yazık ki arkamda duran da olmadığı için adamın beni adam yerine koyduğu yok. ben karşı çıkınca sesi daha da yükseldi kıpkırmızı oldu elhanımm görmeliydin.Hanımefendiliğimizi bozmayalım düşüncesini bir kenara bırakıp söylenmesi gereken ne varsa söyleyeceğiz canım. Hiç kimsenin seni gerip tedirgin etmeye hakkı yok. Söyle, muhatabın üzülsün işini düzgün yaptığına eminim yoksa bu kadar içerlenmezdin. Allah Allah...Ne berbat insanlar var . Ali kıran baş kesenlik yapan o adama dur demenin zamanı gelmiş.
canımmm süpersin, çıtırlar ligine şu kadarcık birşey kalmışEki Görüntüle 3412121
Geçen Cumartesi: 64.85
5 Nisan : 63.70
Fark: 1.15
Bayram hedefim tamamdır.Mthn83
Cordelia
Selamlar kuzum çok üzüldüm. Allah acil şifalar versin.Selamlar.
Elhan ablacım biz acil olarak memlekete geldik 2 gün önce. Kayınpeder kalp krizi geçirmiş. Bu yüzden yarın tartılamayacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?