- 21 Aralık 2016
- 8.958
- 41.310
- 548
Darisi bize insallah, hayirli olsun.Yeşillendim
Koku kaybinin gelmesi icin bir video vardi, yorumlari da okuyunca bayagi sasirtici gelmisti. Atayim buraya da .Sagol canimbiraz etkileri devam ediyor ama iyiye gidiyor cok sukur
O da geçer inşallah canım dikkat et bende böyle bişey atlattım yazın 3 gün varya kalkamadım tat koku gitti afedersin ishal falan mahfoldum bol bol vitamin alSagol canimbiraz etkileri devam ediyor ama iyiye gidiyor cok sukur
Az degil önemli olan doğru seyleri patlayincaya kadar yememek cnm :))Ben yaptigim detokslardan sonra hiç kg almadim. Çünkü detoks olsa bile kendimi aç birakmadim. Ne zaman cok az yiyirum o zaman kg veremiyorum
Cok şükür cnmKizlar az once test yaptim negatif
Tat ve kokuda gelmeye basladi
Bir oksuruk kaldi arada geliyor
Bugun iyi bir oksuruk tableti aldim kekik cayi demledim iciyorum
Tat alabiliyorum ama agzimda acı bir tat var oda gider inşallah
Cok şükür Allahima
Kim istemiyorkiAbla aceleciyim sanirim hemen gitsin istiyroum.
Geçmiş olsun canım üşütmüşsündür burası bugün 9 dereceBen gece itibariyle hastalandimburnum tikali akmiyor, nefesimi zor ceviriyorum. Sabahta biraz yutkunurken acı vardi az once 1 demlik nane limon ıhlamur ictim
Çarşamba gününden beri bende rahatsızım burun tıkalı nefes alımı yok boğaz şiş ses soluk çıkmıyo eşli ayva ve nane limon tükettim bugün toparladım biraz kendimi Allah şifa versin inşallahBen gece itibariyle hastalandimburnum tikali akmiyor, nefesimi zor ceviriyorum. Sabahta biraz yutkunurken acı vardi az once 1 demlik nane limon ıhlamur ictim
Gözün aydın canimKizlar az once test yaptim negatif
Tat ve kokuda gelmeye basladi
Bir oksuruk kaldi arada geliyor
Bugun iyi bir oksuruk tableti aldim kekik cayi demledim iciyorum
Tat alabiliyorum ama agzimda acı bir tat var oda gider inşallah
Cok şükür Allahima
Gecmis olsun canimBen gece itibariyle hastalandimburnum tikali akmiyor, nefesimi zor ceviriyorum. Sabahta biraz yutkunurken acı vardi az once 1 demlik nane limon ıhlamur ictim
Burası da 14müş. O kadarda dikkat ediyorum kendimeGeçmiş olsun canım üşütmüşsündür burası bugün 9 derece
Gecmis olsun ben de sabahlari zencefil yiyorum az.Ben gece itibariyle hastalandimburnum tikali akmiyor, nefesimi zor ceviriyorum. Sabahta biraz yutkunurken acı vardi az once 1 demlik nane limon ıhlamur ictim
Aynrn abla benim en sik yaptigim hatam.Az degil önemli olan doğru seyleri patlayincaya kadar yememek cnm :))
etiketi şimdi gördüm canım sanırım görmeden çıkmışım..
Havalara aldaniyoruz bi soğuk bi sıcak dün eşim dışarı çıkalım çocukları parka götürelim dedi çıkmadım çocuklar zaten hasta daha da fenalasirlar diyeBurası da 14müş. O kadarda dikkat ediyorum kendime
Valla eşim hasta diye parka göndermezHavalara aldaniyoruz bi soğuk bi sıcak dün eşim dışarı çıkalım çocukları parka götürelim dedi çıkmadım çocuklar zaten hasta daha da fenalasirlar diye
Öksürük baslarsa zencefil zerdecal bal karıştırıp yerim artik teşekkür ederimGecmis olsun ben de sabahlari zencefil yiyorum az.
Aynrn abla benim en sik yaptigim hatam.
Sagol canimGözün aydın canim
Gecmis olsun canim
Sagol ablaCok şükür cnm
Kim istemiyorki
Senin omurde gecmiste gececekGeçmişe gideyim gelirim
Çarşambadan ayırt ya da sabah erken git uygunsa fiyatı kalmaz. Hadi hayırlı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?