hangi marka
Evet 2 ay gibi bi sürecim var elimden gelenin fazlasını yapmaya çalışacağım sizin motivasyonunuz çok güzel maşallah gerçekten
Abla cumartesi tartıldım 59 ciktim 100 defa indim ciktim tartiya sonuç değismedi bugün tartıldim geri 57 olmusum ondan bahsediyorum dünde kızlara bahsettim 2 kilo almisim 1 günde diye cuma insallah 56 yı görcem
Heee anladim simdiAbla cumartesi tartıldım 59 ciktim 100 defa indim ciktim tartiya sonuç değismedi bugün tartıldim geri 57 olmusum ondan bahsediyorum dünde kızlara bahsettim 2 kilo almisim 1 günde diye cuma insallah 56 yı görcem
geliyorum okuyorum yazılanları sessizce uzaklaşıyorumIyiyim bende canim özledik neden gelmiyosun
Hee 40yilda bir çıktim disariya
Geliyosun okuyosun gidiyosun yakisiyormus sanageliyorum okuyorum yazılanları sessizce uzaklaşıyorumkahvaltıya mı gittiniz senin kız maşallah ne tatlı ya
Döv beni, dövülmeyi özledimGeliyosun okuyosun gidiyosun yakisiyormus sana
Heee benim kız o
Ebenin körü neden gelmiyosun madem dayak istiyosundaDöv beni, dövülmeyi özledim
Heralde kaslarım şismiştiHeee anladim simdi
Benimki de pimpirikli çocuklara bişey olacak diye küçüğü 1 yaşını doldurdu eline birşeyler veriyorum yesin diye ay aman boğazına kaçacak şöyle olacak böyle olacak bişey olursa sorumlusu sensin bığğğtttııımmValla eşim hasta diye parka göndermez
Öyle pimpirikli ki canımdan bezdiben olsam hava alsın derim geçer diye
Yine de hasta diye çıkarmıyorum
Boğazımı tutamıyorum demeye utanıyorum da ondanEbenin körü neden gelmiyosun madem dayak istiyosunda
Aynen canım benim 2gün sonra iniyor kaslarimda benim gibi cinsHeralde kaslarım şismiştibünye alısık degil tabi bu kadar spora
Fulyacim sen baska gunlukte degil miydin . Monin kizceleri miydiburç yorumlarımda bile kilona, iştahına dikkat et diyorlarrrAllahım kader mi buuu kilolarrrr
Hayirli olsun tarihinide imzana ekle bence ordan bakarsın
Boğa burcumusun canımburç yorumlarımda bile kilona, iştahına dikkat et diyorlarrrAllahım kader mi buuu kilolarrrr
Ne yiyon anlat aplanaBoğazımı tutamıyorum demeye utanıyorum da ondanama geliyorum bak sadece sessizce bakıyorum, kim napmış merak ettiğim için girip okuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?