Geçmişolsun canimBen gece itibariyle hastalandimburnum tikali akmiyor, nefesimi zor ceviriyorum. Sabahta biraz yutkunurken acı vardi az once 1 demlik nane limon ıhlamur ictim
Net 100 TL kimse almaz kiÇarşambadan ayırt ya da sabah erken git uygunsa fiyatı kalmaz. Hadi hayırlı olsun.
Süper çok sevindim.Kizlar az once test yaptim negatif
Tat ve kokuda gelmeye basladi
Bir oksuruk kaldi arada geliyor
Bugun iyi bir oksuruk tableti aldim kekik cayi demledim iciyorum
Tat alabiliyorum ama agzimda acı bir tat var oda gider inşallah
Cok şükür Allahima
Evet onu dun gordum canim aksam denedim olmadiydiDarisi bize insallah, hayirli olsun.
Koku kaybinin gelmesi icin bir video vardi, yorumlari da okuyunca bayagi sasirtici gelmisti. Atayim buraya da .
Alda tartil biranönce
hangi markaNet 100 TL kimse almaz ki3 a101 market çaprazındayım
Bende düşünüyorumBugün ne yemek yapsam offf
Ben gece itibariyle hastalandimburnum tikali akmiyor, nefesimi zor ceviriyorum. Sabahta biraz yutkunurken acı vardi az once 1 demlik nane limon ıhlamur ictim
Geçmiş olsun kizlarÇarşamba gününden beri bende rahatsızım burun tıkalı nefes alımı yok boğaz şiş ses soluk çıkmıyo eşli ayva ve nane limon tükettim bugün toparladım biraz kendimi Allah şifa versin inşallah
Eşim mesaideymiş. Kendimize gore birseyler yapariz. Bugun kendime tatil ilan ediyorum. En azindan akşama kadar. İyileseyim bir an evvelBende düşünüyorum
Kesin 100e çıktım yineAlda tartil biranönce
Çocuklara ve kendine bool vitamin çorbası yapEşim mesaideymiş. Kendimize gore birseyler yapariz. Bugun kendime tatil ilan ediyorum. En azindan akşama kadar. İyileseyim bir an evvel
Iyiyim bende canim özledik neden gelmiyosunetiketi şimdi gördüm canım sanırım görmeden çıkmışım..
Sen napıyorsun bol bol geziyorsun bu ara heehep sen mi bana dicen bi de ben sana diyim
Bence bebek icin elinden geleni yapman lazimKesin 100e çıktım yinetartışmak istemiyorum ki ama başarmak zorundayım
geçmiş olsun kuzumBen gece itibariyle hastalandimburnum tikali akmiyor, nefesimi zor ceviriyorum. Sabahta biraz yutkunurken acı vardi az once 1 demlik nane limon ıhlamur ictim
Evet 2 ay gibi bi sürecim var elimden gelenin fazlasını yapmaya çalışacağım sizin motivasyonunuz çok güzel maşallah gerçektenBence bebek icin elinden geleni yapman lazim
Bencede zamana yayılan sağlıklı verilen kilolar kalıcı oluyor..gerçekten almıyorsun..Zamanla beslenme şekli öğreniliyor ,vucud belli bir tempoya alışıyor ondan bence..benim bir arkadaşım 6 ayda çok güzel kilo verdi.İki sene geçti üzerinden bir gram almadı..Artık alıştım Merve diyor.istedigini yiyor.eskisi gibi çok değil birde sürekli değil.Mesela şey diyor.hani bir dilim baklava dan kilo almassin,sürekli olursa almaya baslarsin veya bir gün yurumeylede kilo veremmessin gibi..Bence sağlıklı dengeli ve düzenli yaşam sürmeyi öğrenmeliyiz..yoksa sürekli kilo derdimiz olirSenin kilon az gülüm ondan
Versin takılma aç kalınca verilen kilolar da sonra hızlı alınıyor. Ben 10 günde açlık orucu yapıp 9 kilo vermiştim sonra hoppp fazlasıyla almıştım
Alın şunu şuradan76 kiloyu evlendiğim kiloydu ulaştım gidip gelinliğimi giyeyim deniycem adamla yeniden nikah tazeleyim artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?