] 28 160 87 85
Kim dedi hastalandın mı diye kaçırdım amaBugün pilateste kendime baktım. Her yerim lımbır lımbır ama gözünü bana dikip bakan kimse yok. Kendimi dev aynasinda görüyormuşum meğer. Salondaki ortak aynaya baktım ve 5 bayandık biri çok zayıftı onun dışında hepimiz benzer yapilardaydık. Öyle iri bir kadın yoktu aynada. Ama iç dunyamda Dr novzaradan kadını gibiyim
Ben kimimNe hedefi yahu ben baya almışımdır almamışsam bir mucizebari yarın bir ödem atıcı bişey içeyim valla annemle diyet çok zor hayat çok zor eve bir pasta geliyor peşinden bi bakıyorum annem su böreği açıyor diğeri dışardan yemek söylüyor ye sütün olur diyenler falan gerçekten tartıya çıkmaya korkuyorum evime gitmek istiyorum eğer almadıysan bir iki günlük kaçamaktan birşey olmaz ben 10 gündür dikkat etmiyorum benim kaptanım kim ben onu bile unuttum buraya bayadır gitmiyorum şifremi bile unutmuşum
Dün içmedim, şifa olacağına inanıyorum, kilo başını alıp gidecek diye korkuyorum, arada yatarken içerim inşaAllahSarımsaklı kürün faydası olabileceğini düşünüyorum tatlım. Bugünlerde çok karşıma çıkıyor müthiş bir antibiyotik etkisi var. Deprem ara ara yokluyor bizi hayatımızda hep olacak . Deprem kuşağında bir ülkeyiz. Allah büyüğünden muhafaza etsin bizleri. Yaralarimiz tam sarilmamişken gerçekten korkuyoruz.
Şimdilik onlara göre zayifsin. Kendilerine benzetme çabaları olmasın sakınOnlara göre zayıfım benbiri kilolu biz deprem yaşadık oluyorduk ye diyor biri hamiş,biri kilo almaya çalışıyor abooo neyin ortasına düştüm ben
Günaydın casminim.
Günaydın kaptaniçelerin en güzeliGünaydın
Günaydın canım hayırlı cumalarGünaydın hayırlı sabahlar hayırlı cumalar
Günaydın canımGünaydın canlar
GünaydınnnGünaydın kızlar
Günaydın canımgünaydııınnnn
Günaydın canım
gerçekten ohhh beeeeGünaydınnn hanımlaarrr cumartesiye 1 kaldııııı
Başlıyoruuuzzzz ohh beee
Yaparsın güveniyorum sana61 de ne yanından bile gecemicegim
Art niyet aramadım ama insanların aklına gelen ilk şey o oldu. Bide üst kısımdan gitti benim. Halimle yüzüm çöktü biraz onun etkisi varKim dedi hastalandın mı diye kaçırdım ama
Neyse tatlım hastaysan geçmiş olsun
Aynaya daha çok bakmalısın
Yeni fotolarını göz önü bir yerlere de yapıştır.
Yeni haline , bedenine,fiziğine,güzelliğine alış.
Ben korkuyorumGünaydınnn hanımlaarrr cumartesiye 1 kaldııııı
Başlıyoruuuzzzz ohh beee
Heyecanın daim olsun bitanecim.
yarın için çooooookkkk heyecanlıyım Elhanımmm, bana buradan uzak kalmak hiç ama hiç yaramıyor
Çökük yüz moda öyle avunalim.Yaparsın güveniyorum sana
Art niyet aramadım ama insanların aklına gelen ilk şey o oldu. Bide üst kısımdan gitti benim. Halimle yüzüm çöktü biraz onun etkisi var
Giyinip aynaya bakmak hoşuma gidiyor
Ben korkuyorum
Daha düzen kuramadım. Üstüne bide kaptan oldum
Günaydın canım LenamGünaydın kaptaniçelerin en güzeli
Günaydın canım hayırlı cumalar
Günaydın canım
Günaydınnn
Günaydın canım
Kaptanlık iyi gelir ışık hızıyla toparlarsınYaparsın güveniyorum sana
Art niyet aramadım ama insanların aklına gelen ilk şey o oldu. Bide üst kısımdan gitti benim. Halimle yüzüm çöktü biraz onun etkisi var
Giyinip aynaya bakmak hoşuma gidiyor
Ben korkuyorum
Daha düzen kuramadım. Üstüne bide kaptan oldum
yarın kızımın doğumgününü kutlayacağız, alışverişe kendim için de birşeyler ekleyeyimHeyecanın daim olsun bitanecim.
Alışverişini yap , yarınki menünü planla kuzum. Sayılı saatlerimiz kaldı.
ayyy ben bayılıyorum çökük yüze, anormallik bende mi acabaÇökük yüz moda öyle avunalim.
Doğum günü hazirliklariniz kolaylıkla tamamlansin canım.yarın kızımın doğumgününü kutlayacağız, alışverişe kendim için de birşeyler ekleyeyim
ayyy ben bayılıyorum çökük yüze, anormallik bende mi acabaMthn83
millet bana yüzün çok çökmüş dedikçe hoşuma gidiyor
İyi ki doğmuş prensesin mutlu sağlıklı güzel yıllar diliyorumyarın kızımın doğumgününü kutlayacağız, alışverişe kendim için de birşeyler ekleyeyim
ayyy ben bayılıyorum çökük yüze, anormallik bende mi acabaMthn83
millet bana yüzün çok çökmüş dedikçe hoşuma gidiyor
sağol bitanemmDoğum günü hazirliklariniz kolaylıkla tamamlansin canım.
Unutursam şimdiden kutlayayim. Yavrucugun sağlıkla yaşlar alsın casminim.Guzel günler yaşasın.
sağol canımm, çok teşekkür ederimİyi ki doğmuş prensesin mutlu sağlıklı güzel yıllar diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?