- 18 Mart 2018
- 31.124
- 124.318
- 598
- 35
Geçen sene felç geçirdim canım, omurilikte damar tıkanıklığı vardı ( galiba hala var)Abla soruyorum ama merak ettim kusura bakma senin bacaklarında tam olarak ne var lenfodem filan mi
Sağol kuzumm Allah razı olsunKolay gelsin
Teyzeme geçmiş olsun
Sagol canım benim yok tek değilim eşim abim ve kızım gittik geldik yine zor idare ettik Ama hallettik şükürAnneciğinin gözlerine Allah şifa versin canım.Tek başına mı halledeceksin götürme işini
Gerçekten ohh beeeGünaydınnn hanımlaarrr cumartesiye 1 kaldııııı
Başlıyoruuuzzzz ohh beee
Sen halledersin kaptanımYaparsın güveniyorum sana
Art niyet aramadım ama insanların aklına gelen ilk şey o oldu. Bide üst kısımdan gitti benim. Halimle yüzüm çöktü biraz onun etkisi var
Giyinip aynaya bakmak hoşuma gidiyor
Ben korkuyorum
Daha düzen kuramadım. Üstüne bide kaptan oldum
Şimdiden mutlu yaşlar diyeyim kızınayarın kızımın doğumgününü kutlayacağız, alışverişe kendim için de birşeyler ekleyeyim
ayyy ben bayılıyorum çökük yüze, anormallik bende mi acabaMthn83
millet bana yüzün çok çökmüş dedikçe hoşuma gidiyor
Aslında diyetisyene gidenler bizimle paylaşır birbirimize destek oluruz diyecektim sagolsun paylaşmış arkadaşBana fiyatı çok çok fazla olmayan bir diyetisyen önerebilir misiniz acaba
Bende bugün öyle yapcam birazdan alışveriş de yaptım Hazırlık başlasın artıkBen olsam o paraya on kilo et alır, porsiyonlar dolaba atarım. Ama bana uymaman en doğrusu tabi ki
Allah kalbine , cebine göre mesleğinde uzman iyi bir diyetisyen nasip etsin kuzucum.
Geçmiş olsun canım ödem ilacın şifa olsunSabah başarısıyla uyandım, az önce ilaç içtim, başım geçiyor, bacaklar yanıyor
Bugün evdeyim, ödem atıcı ilaç alıp wc yolunu arşınlamayı düşünüyorum
Elhan kaptanım, ananas kabuğu çayını nasıl yapıyordun ki?
Hakkında hayırlısı olsun canım, hemşirelik herkesin yapacağı iş değil, ben yapamazdım, hastaların altından alması filan, pek benlik deyilAynen öyle. Sağlık bölümlerini seçerken gerçekten insanlar bunu seviyor mu yapabilir mi diye çok ölçüp tartmasi lazım çok kutsal bir meslek. Çok isteyerek ve severek seçtim bölümü insanlara yardım etmek kadar beni mutlu eden birbirswy yokbaktım yapamadım.baska bir bölümden ausbildung yaparım diye düşündüm mesela aşçılık
Hemen yapıyorumGeçmiş olsun bitanemİlaçlar şifa olsun inşallah.
Ananas kabuğu , iki parça tarçın ,üç beş tane karanfil, bir limon (kabuğuyla kestim) bunları kaynamaya başlayınca üç beş dakika kaynattim. Demlemeye bırakıyorum ılımaya başlayınca icebilirsin.
Evet, temizlikçi sadece yerler, pencere önü, banyo, wc temizleyip çöp alıyorÇarşafları bile hemşire degiştiriyormus kuzumm Bizim hemsireler rahat burada. Serabim müstesna tabi devlet hastanelerinde serum bitti demeye bile korkuyoruz.
Hafta sonu müsait olmadığın zaman cuma günü bildirim yapabilirsin lavişim.Birde aslınsa tartı günü cuma olsa sanki iyi olur benim tahminim çünkü hafta sonları ben evde olmuyorum ya kızlar siz hafta sonları müsait oluyormusunuzyinede kaptanım daha iyi biliyor Elhan
Amin kuzum sağolGeçmiş olsun rabbim şifa versin canım
Bende onceden diyetkolik kullaniyordum o uygulamada ayni sanirim ama kalori olcumu cok dogru degil insan ona takilinca yemesini iyice kisiyor ben ozamanlar 900 kalori aliyordumEvetbaya guzel
Ben de simdi indirdim ortalama seyler girdim baya goruyorsun ne yedigini falan guzel bence kullanilabilir
Çok şükür halletmişsiniz Allah razı olsun sizlerden.Sağol kuzumm Allah razı olsun
Sagol canım benim yok tek değilim eşim abim ve kızım gittik geldik yine zor idare ettik Ama hallettik şükür
Gerçekten ohh beee
Sen halledersin kaptanım
Şimdiden mutlu yaşlar diyeyim kızına
iyidir ınsalhhh annecigi nasıl oldu acaba
Aslında diyetisyene gidenler bizimle paylaşır birbirimize destek oluruz diyecektim sagolsun paylaşmış arkadaş
Bende bugün öyle yapcam birazdan alışveriş de yaptım Hazırlık başlasın artık
Geçmiş olsun canım ödem ilacın şifa olsun
Ay pazara gittim alsaydim keske kabak icin gitmistimSabah yapmistim ben de.Az önce pazardan geldim stogumu yaptım yine. Pazarcılar bu konuda çok iyi niyetli. Bir tane dilimli alıyorum yanında iki tane kabuk veriyorlar hatta ne kadar istersen al diyorlar .
Eki Görüntüle 3416813
Olsun tatlım sen o lige yine hızlı ve emin adımlarla ulaşırsınyarın başlıyoruz canımm, ben de büyük bir heyecanla bekliyorum
nitekim bugünkü tartımda lig değiştirdiğimi farkettim
inşallah canımm, burada olduğumuz sürece hepimiz ulaşırız ya hiç korkum yok ondan yanaOlsun tatlım sen o lige yine hızlı ve emin adımlarla ulaşırsın
Çok geçmiş olsun ablamSabah başarısıyla uyandım, az önce ilaç içtim, başım geçiyor, bacaklar yanıyor
Bugün evdeyim, ödem atıcı ilaç alıp wc yolunu arşınlamayı düşünüyorum
Elhan kaptanım, ananas kabuğu çayını nasıl yapıyordun ki?
Bende de vardı koydum ocağaSabah yapmistim ben de.Az önce pazardan geldim stogumu yaptım yine. Pazarcılar bu konuda çok iyi niyetli. Bir tane dilimli alıyorum yanında iki tane kabuk veriyorlar hatta ne kadar istersen al diyorlar .
Eki Görüntüle 3416813
Ohhh ohh ganimetler şifa olsun bol eksiler olsun seninki 2 kabuk al 1 öde olmuş iyimişSabah yapmistim ben de.Az önce pazardan geldim stogumu yaptım yine. Pazarcılar bu konuda çok iyi niyetli. Bir tane dilimli alıyorum yanında iki tane kabuk veriyorlar hatta ne kadar istersen al diyorlar .
Eki Görüntüle 3416813
Sağol kankişim Allah hepimizden razı olsun yaz sezonu geliyor leylos un yoğunluğu başlıyor iyi olsundaÇok şükür halletmişsiniz Allah razı olsun sizlerden.Annecigine sağlıklı ömür nasip etsin.
Leyl35 yogunmus kankişim.
Çok güzelmişBenim diyetisyenim vip online sistemi 2 aylık 4500 normal online sistemi 2 aylık 2500 tl
Farkı ; vip’de öğün öğün resim atıyodun yorumluyo ve her hafta görüşmeleriniz wp üzerinden sesli konuşma ile oluyor.
Normal online sistemde öğün takibi yapmıyor haftalık wp’dan haftanın nasıl geçtiğini size soruyor ne istiyosun gibi ona göre liste hazırlayıp gönderiyor.
Geçen sene felç geçirdim canım, omurilikte damar tıkanıklığı vardı ( galiba hala var)
Apayrı yaşam sistemi yaparken lenfödem azalmıştı, bırakınca az da olsa tekrar geldi
Birde hastalıktan önce sol dizimde sıvı birikmesi vardı, o daha kötü, yürüyüşümü kötü etkiliyor, bazen arka kalçaya ve ön baldırlara vuruyor ağrısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?