Cuma evdeyimWilma11 bugün barbunya ye daha sonraki günler sebze ağırlıklı olsun
Bende 11.700 adım17.000 oldu. 13.000 var daha.
Olmayanlar yararlansınTeşekkürler tatlım. Bunların hepsinden haberim vardı. Ya olmasaydı.
Bende 270017.000 oldu. 13.000 var daha.
Cuma günü hedefin nedir tatlım?Ya kusura bakmayin unuttum yine,sabah rapor almakla ugrastik on iki bucukta eve geldik yemek cocugu yika derken unutmusum simdi tartildim +700 ama kahvalti yaptim tok halim uani
Ben dşsabahtan beri geçmişteyim. Daha güncele gelemedim düşün ne kadar hızlı ilerliyorburada mesajlar çok hızlı ilerliyorşu an müsaitim de ondan takip ediyorum. yoksa çok zor.
10.000 yapıver çekirge Pikachu han.Bende 2700
Sorma canım. Hepsi geveze. Diyorum herkes günlük 2 mesaj yazsin ama dinleyen yok. Çan çan konuşuyorlar.burada mesajlar çok hızlı ilerliyorşu an müsaitim de ondan takip ediyorum. yoksa çok zor.
Diyene bakSorma canım. Hepsi geveze. Diyorum herkes günlük 2 mesaj yazsin ama dinleyen yok. Çan çan konuşuyorlar.
Sorma canım. Hepsi geveze. Diyorum herkes günlük 2 mesaj yazsin ama dinleyen yok. Çan çan konuşuyorlar.
A101 de ananas adet 13 TL .çokta güzel tadı cuma günü almıştım..Benim oğlanlar çok seviyor..Filiz ananas dedi canım çekti gittim aldım
Kabukluları da kaynatıp bide yeşilçay atıcam
Marketten gerçek ananaslı yeşilçay içiçcem
17 liraya aldım marketten
Niye detoks yapiyorsun kiEvde bol bol süt var bende son 3 gün süt detoksu yapayım bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?