Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Ppika bu kiloya nasıl ne kadar zamanda düştün onu soracaktım..kafam yerinde değil..
2 kilo kadar vermiştim takıma gelene kadar sonra 1 ayda 6 kilo gitdi. Sonrasıda yavaş yavaş tam hatırlamıyorum canımya

Benimki 6 canım bu 5

2 kilo kadar vermiştim takıma gelene kadar sonra 1 ayda 6 kilo gitdi. Sonrasıda yavaş yavaş tam hatırlamıyorum canımya

Benimki 6 canım bu 5
canım özelliklerini okudum, genelde memnunlar kullananlar. hangi fonksiyonlarını kullanıyorsun en çok? sence gerekli mi?

Afiyet olsun

Tamam biz görmedik.
Ben senin mesajı görmemişim şimdi gördüm. Boyum kısa olduğu için 47 falan istiyorum aslında Filiz duymasın neden yapamayazınki burası çok iyi geliyor ayrılma burdan bence motivasyon tavan burda bi bakmışsın 55 kilosun . O zaman zil takıp oynarız beraber

Allahım o motivasyondan bana da kepçeyle ver nolurrrrrrrrrrr çok amin

Sonucumu ben koydeyken esim gosterdi. Emzirdigim icin ilac alamaz demis sadece.
Dik durmam lazimmis ama duramıyorum. Canim cok aciyor. Birde yuzme pilates oneriliyor ama gidemiyorum
Benim de çok durunca 2 3 dk sonra ağrı oluyor tam odadan çıkarken sordum doktor iyi oldu söylediğin bir daha uğraşmazsın dedi bakalım bana ne diyecekler çok geçmiş olsun canım ❤
Eyvah migim görmesin afiyet olsun canım ❤
Teşekkür ederim balım şimdi daha iyiyim çorbayı içince kendime geldim

canım özelliklerini okudum, genelde memnunlar kullananlar. hangi fonksiyonlarını kullanıyorsun en çok? sence gerekli mi?
Ben adım için almıştım. Bende daha 2 hafta oldu alalı . Çok fazla kullanmadım Alarm , döngü, hava durumu , uyku takibi, bunları kullandım . nabız, stres ölçüyor. Su geçirmiyor. Bu saydıklarım 5 içinde geçerli. Bana gerekliydi adım konusunda rahatladım artık telefon taşımıyorum.

canım 5 ile 6 nın arasındaki fark ne? 6 da indirim yoktu. bunda indirim vardı. 6 nın fiyatı 2 katına yaklaşık.
Demin mesajda yazdım canım ama aralarındaki farkı bilmiyorum. Bizim burda pek fazla fark yoktu. 5le 6 arasında bende 6 alayım dedim. Wilma11 5 kullanıyor gelirse oda fikirlerini bildirir.

Ne bileyim sütle ne yapayim
Tatli yapabilirsin dicektim ama kilo almissin
Cocuklara puding yap yerlerse :))
Afiyet olsun canim ❤

Eline sağlık canım
❤❤❤❤
Tamam olalım
Kaç kilosun .söyle bakiim kimseye söylemem ben 55 gördüm bu sabah sende kimseye söyleme

Bende 57,7 gördüm regl falan filan deme kimseye

North River de var diye biliyorum 5 i
Yan taraftaki amcamın karısı covit simdi doktorlar geldi karantina
Yaa gecmis olsun Allah sifa versin canim
Temas etmismiydiniz

Afiyet olsun canim❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…