Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Kuzum dunyanin sonu degil ya herseyde bir hayir vardir uzulme
Aynen canım sağlık olsun. Üzüntüden midem ağrıdı.
Neden cikartilar gerekçeleri ne kötü düşünme canım vardır bir hayır eminim ki daha güzel bir kapı açılacak senin için
Haklı gerekçe ile çıkartılar canım öğleden sonra çalışmak istediğimi söyledim diğer iş sabahtı diye. Ordan da aramadılar burdan da bugün çıkartılar. Kendim ettim kendim buldum oldu yani

Inşaallah canım aman nazar değmesin evdekiler hastalıktan kırılırken ben hiç hasta olmadım ne kadar şükretsem az sen de toparlarsın insaAllah canım öksürük çok pis bisey
Bende oh ne güzel bu sefer bana geçmedi diyordum ama teğet geçmedi malesef insalalh sen olmazsin

Haklı gerekçe ile çıkartılar canım öğleden sonra çalışmak istediğimi söyledim diğer iş sabahtı diye. Ordan da aramadılar burdan da bugün çıkartılar. Kendim ettim kendim buldum oldu yani
Rabbim daha güzel bir kapı açmıştır canım senin için bozma moralini

Bende oh ne güzel bu sefer bana geçmedi diyordum ama teğet geçmedi malesef insalalh sen olmazsin
Canım bünyeni güçlendirecek şeyler tüket mesela zencefil ve zerdeçal çörek otu yağıda iyi gelir bence sarımsakları ve zeytinyağını bir kavanoza koy canım 1 gece beklet sonra ayak altına sırtına sür bunlarda iyi gelir. Bir de spordan sonra terlediysen hemen duşa gir yani bi 5 dk bile dursan hasta olmana sebep oluyor

10 gün nasıl yaptın maşallah canım 36 saat bile zor geliyordu bana
Karaciğer temizliği için yapmıştım canım . O arada da kilolar gidiyor haliyle .....
Ay yazık emeğinin karşılığı alamamak ta üzücü .Bende burda 3 saat çalışmıştım bir yerde çalışma saatleri uymuyor diye olmaz demiştim bana da orda vermemişlerdi ücret .canımı sıkmışlar halbuki çalışma şartlarıı söylemiştim tamam deyip sonra yarın bu saatte gel demelerine delirdim . Ay yazık oluyor bizlere böyle
Nehir6161 gördüm yazamadim. Rabbim hayirli kapilar açsın. Bende en son calistigim yerden hamileyim diye cikardildim cok aglamistim. Ama sonra gülüp geciyorsun. İnşallah gönlüne göre olsun
Amin canım Amin. Sağlık olsun hakikaten olan mideme oldu yatıyorum daha adımımı tamamlayamadı 15 000 deyim

Kiz diger isten arasalarda oyle soyleseydin en azindan hersey tecrubedir canim buda sana tecrube oldu

Memnundum evdeki adimlarimi eksik saydigini fark edene kadar benim icin en onemlisi aralari duymadigim icin haber vermesi

Birşeyler yapmaya çalışıyorum valla bugün hapşırık ta başladı tuhaf bir hal aldı ateş kalmadi hafif vücut ağrım var öksürük hapşırık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…