Aynen canım sağlık olsun. Üzüntüden midem ağrıdı.Kuzum dunyanin sonu degil ya herseyde bir hayir vardir uzulme
Haklı gerekçe ile çıkartılar canım öğleden sonra çalışmak istediğimi söyledim diğer iş sabahtı diye. Ordan da aramadılar burdan da bugün çıkartılar. Kendim ettim kendim buldum oldu yaniNeden cikartilar gerekçeleri ne kötü düşünme canım vardır bir hayır eminim ki daha güzel bir kapı açılacak senin için
Sağol balım ❤eline sağlık kaptanm
afiyet olsun kızlar
tsekkurler kızlar
Bende oh ne güzel bu sefer bana geçmedi diyordum ama teğet geçmedi malesef insalalh sen olmazsinInşaallah canım aman nazar değmesin evdekiler hastalıktan kırılırken ben hiç hasta olmadım ne kadar şükretsem azsen de toparlarsın insaAllah canım öksürük çok pis bisey
Rabbim daha güzel bir kapı açmıştır canım senin için bozma moraliniHaklı gerekçe ile çıkartılar canım öğleden sonra çalışmak istediğimi söyledim diğer iş sabahtı diye. Ordan da aramadılar burdan da bugün çıkartılar. Kendim ettim kendim buldum oldu yani
li yi ezberledim alttan tireyi koyunca çıkiyor
Canım bünyeni güçlendirecek şeyler tüket mesela zencefil ve zerdeçal çörek otu yağıda iyi gelir bence sarımsakları ve zeytinyağını bir kavanoza koy canım 1 gece beklet sonra ayak altına sırtına sür bunlarda iyi gelir. Bir de spordan sonra terlediysen hemen duşa gir yani bi 5 dk bile dursan hasta olmana sebep oluyorBende oh ne güzel bu sefer bana geçmedi diyordum ama teğet geçmedi malesef insalalh sen olmazsin
Ya çok sevindim artık tombalak demezsin dimi kaptanımli yi ezberledim alttan tireyi koyunca çıkiyor
22-28 Ekim Menü Bildirimleri
Ellerine saglik kaptanim.
MasterFit Yarışması 6.Etap Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Persembe Kırmızı Takim 1 @Li_zigi Kırmızı Kaptan 65.6 2 Cordelia Kırmızı 61.2 3 Nehir6161 Kırmızı 71.5 4 @madamhd Kırmızı 74.7 5 @masal3487 Kırmızı 71.6 6 @prensinin annesi Kırmızı 57.4 7 @zeyneppk Kırmızı 83.5 8 @Zeynebim2020 Kırmızı 68.6 Mavi Takim 1 @Migim Mavi Kaptan 77.8 2 askrhpozitif Mavi 79.9 3 @fantastikaaa Mavi 95.1 4 @sardunya1038 Mavi 65.5 5 @Aijoo Mavi 73.1 6 @Noisy Girl Mavi 61.6 7 @aypare ackerman Mavi 60.1 8 @eceboce Mavi 70.3 ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ @Mefkurem North River @Hazrmmm @VixenM @fittanne
Tostoparlak dicemYa çok sevindim artık tombalak demezsin dimi kaptanım
Karaciğer temizliği için yapmıştım canım . O arada da kilolar gidiyor haliyle .....10 gün nasıl yaptın maşallah canım 36 saat bile zor geliyordu bana
Ay yazık emeğinin karşılığı alamamak ta üzücü .Bende burda 3 saat çalışmıştım bir yerde çalışma saatleri uymuyor diye olmaz demiştim bana da orda vermemişlerdi ücret .canımı sıkmışlar halbuki çalışma şartlarıı söylemiştim tamam deyip sonra yarın bu saatte gel demelerine delirdim . Ay yazık oluyor bizlere böyleTatlım üzülme başka iş çıkar işyerinde bulursun vardir bi hayırı
Ben anlıyom seni bende lisedeyken okul bitince işe girmişim 3 gün terzide çalıştım yapamadım diye çıkarttı para da alamadım
Kaç gğn ağladıgımı iyi biliyorum
Amin canım Amin. Sağlık olsun hakikaten olan mideme oldu yatıyorum daha adımımı tamamlayamadı 15 000 deyimNehir6161 gördüm yazamadim. Rabbim hayirli kapilar açsın. Bende en son calistigim yerden hamileyim diye cikardildim cok aglamistim. Ama sonra gülüp geciyorsun. İnşallah gönlüne göre olsun
Kiz diger isten arasalarda oyle soyleseydin en azindan hersey tecrubedir canim buda sana tecrube olduAynen canım sağlık olsun. Üzüntüden midem ağrıdı.
Haklı gerekçe ile çıkartılar canım öğleden sonra çalışmak istediğimi söyledim diğer iş sabahtı diye. Ordan da aramadılar burdan da bugün çıkartılar. Kendim ettim kendim buldum oldu yani
Memnundum evdeki adimlarimi eksik saydigini fark edene kadarTatli yapabilirsin dicektim ama kilo almissin
Cocuklara puding yap yerlerse :))
Afiyet olsun canim ❤
❤❤❤❤
North River de var diye biliyorum 5 i
Yaa gecmis olsun Allah sifa versin canim
Temas etmismiydiniz
Afiyet olsun canim❤
Birşeyler yapmaya çalışıyorum valla bugün hapşırık ta başladı tuhaf bir hal aldı ateş kalmadi hafif vücut ağrım var öksürük hapşırıkCanım bünyeni güçlendirecek şeyler tüket mesela zencefil ve zerdeçal çörek otu yağıda iyi gelir bence sarımsakları ve zeytinyağını bir kavanoza koy canım 1 gece beklet sonra ayak altına sırtına sür bunlarda iyi gelir. Bir de spordan sonra terlediysen hemen duşa gir yani bi 5 dk bile dursan hasta olmana sebep oluyor
❤yani haklısınRabbim daha güzel bir kapı açmıştır canım senin için bozma moralini
Aynen canım ama geçen hafta imza atacaktım atınca çıkamam diye söyledim.Kiz diger isten arasalarda oyle soyleseydin en azindan hersey tecrubedir canim buda sana tecrube oldu
Şu kt yi yapmak çok istiyorum ama hiç nasip olmadıKaraciğer temizliği için yapmıştım canım . O arada da kilolar gidiyor haliyle .....
Asil m geliyor a ile birlesecekBen de gideyim evi toplayayım heryer heryerde M MissHayaLet ela lale nasıl gidiyor benim ki bıktı valla kellik ne anne diyor kekik ne diyor öğretmen yazı vermiş anne öğretmen len lan yazdırdı diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?