Maşalah ayagınıza taş degdirmesin Rabbim nazarından sakınsın cnmInşaallah canım aman nazar değmesin evdekiler hastalıktan kırılırken ben hiç hasta olmadım ne kadar şükretsem azsen de toparlarsın insaAllah canım öksürük çok pis bisey
Yeşil çayda at içineEvde bol bol süt var bende son 3 gün süt detoksu yapayım bari
Afiyet olsun canımBugün ki menüm.
Sabah türk kahvesi yanına iki hurma
Saat 11 civarı
1 haşlanmış yumurta
Yarım domates
3 zeytin
İki küp şeker büyüklüğünde kaşar peyniri
Ara öğün
Hibiskus çayı
Akşam 17.00
Fırında hamsi ve salata bu kadddar.
Şu saate kadar 1,5 litre su içtim.Yatana kadar devam
Ara türk kahvesi şimdi iciiyorum
Kaptancigim bugünki yenilgi nazar boncuğumuz olsunKızlar avantajları kaybetmiş olabiliriz ama bu cuma 1. Olacağımız sonucunu değiştirmeyecek bugün de dahil adımlar ve menülerin çok güzel olmasını istiyoruz bu bir takım işi haksızlık olmaması için herkesin üstüne düşen vazifesini yerine getireceğine inanıyorum hastalık vs istisna tabi ona birsey diyemeyiz
Haydi kırmızı takım Kraliçeleri bir silkelenip kendimize gelme zamanı moral bozmak yok hırs yapmak var
@Cordeliaa @Nehir im @madamhd @masal3487 @prensinin annesi @zeyneppk @Zeynebim2020 @Pikachu_ E Elif_Eylul @Tutaste53Fitt_anne
Cuma ya hazır mıyız kırmızı Kraliçeler o zaman haydi harekete
Amin canım valla ben hasta olursam evdekiler de perişan oluyor hiç kimse hasta olmasınMaşalah ayagınıza taş degdirmesin Rabbim nazarından sakınsın cnm
İlk turda öyle diyordunuz nolduTabiki de.Aksi düşünülemez
Bende senin gibiyim kimseden fayda yokAmin canım valla ben hasta olursam evdekiler de perişan oluyor hiç kimse hasta olmasın
Eline sağlık kaptanım22-28 Ekim Menü Bildirimleri
MasterFit Yarışması 6.Etap Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Persembe Kırmızı Takim 1 @Li_zigi Kırmızı Kaptan 65.6 2 @Cordeliaa Kırmızı 61.2 3 @Nehir im Kırmızı 71.5 4 @madamhd Kırmızı 74.7 5 @masal3487 Kırmızı 71.6 6 @prensinin annesi Kırmızı 57.4 7 @zeyneppk Kırmızı 83.5 8 @Zeynebim2020 Kırmızı 68.6 Mavi Takim 1 Wilma11 Mavi Kaptan 77.8 2 askrhpozitif Mavi 79.9 3 @fantastikaaa Mavi 95.1 4 @sardunya1038 Mavi 65.5 5 @Aijoo Mavi 73.1 6 @Noisy Girl Mavi 61.6 7 @aypare ackerman Mavi 60.1 8 @eceboce Mavi 70.3 ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ @Mefkurem @Tutaste53 @Hazrmmm @VixenM fittanne
Sana adımlarimi feda etmistim gecen bu nasil konusmaİlk turda öyle diyordunuz noldu
BanyoNe bileyim sütle ne yapayim
Amin canım bal zendeçal yap ye hasta olacakken çok şifa var içinde bende geçen hafta annemlerdeyken burnum akmaya başladı grip oldum sandım ama eşim bal zendeçal yedirdi bana uyudum uyandıgımda hiç kalmamıştıAmin canım valla ben hasta olursam evdekiler de perişan oluyor hiç kimse hasta olmasın
Mavi takıma geçişini mi kutladn25 Ekim menü
12.30
Kızartılmış yarımdan biraz büyük yufka dürüm içinde çökelek
2 kaşık üzüm pekmezi (glutensiz)
Ara 14,55
2 tane form bisküvi
Cappuccino
17,55
3 tene küçük çöp şiş
3 kaşık pirinç pilavı
Salata
Ayran
Su 2 2,5 lt olur
@Zipzip- E Elif_Eylul @CordeliaaWilma11
Buradaki de belediyenin canım özel değil ama ona rağmen fiyat buBelediyenin ücretsiz varmış. @yenGEnC bahsediyordu.
Züğürt tesellisiKaptancigim bugünki yenilgi nazar boncuğumuz olsuncumaya alırız bu maçı nasıl olsa
harikasın valla çok iyiCanım neden olmasin.
Bak aynı t-shirt.Ben yaptım sen daha iyisini yapabilirsin.
daha önce gördüm ama gereksiz geldi. ne bileyim çok övüyorlar. size de bir sorayım dedim kullanan, memnun olan var mı diye. biraz daha inceleyeyim. gerçi ben telefon taşırım. hani belki spora giderken değil ama normalde evde bırakmam. alışmışızBen adım için almıştım. Bende daha 2 hafta oldu alalı . Çok fazla kullanmadım Alarm , döngü, hava durumu , uyku takibi, bunları kullandım . nabız, stres ölçüyor. Su geçirmiyor. Bu saydıklarım 5 içinde geçerli. Bana gerekliydi adım konusunda rahatladım artık telefon taşımıyorum.
inşallah canım. şu birkaç gün kafamı toplayayım. işlerim var. cumaya inşallah.İnşallah . Cuma resimli bildirim yap canım ayrılma.burdan çok güzel kilolar vericez hep beraber
Ahh canımm hayat daha da zorlaşıyor yaNiye o kadar pahalandı hayat !
Dolara baka baka pahallandık biz
Sana demedim ki ben yahuSana adımlarimi feda etmistim gecen bu nasil konusma
OKaptancigim bugünki yenilgi nazar boncuğumuz olsuncumaya alırız bu maçı nasıl olsa
Oda bir kırmızıSana demedim ki ben yahuadımları aldım isim bitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?