- 15 Kasım 2020
- 13.102
- 71.783
- 548
Teşekkürler canım ne yedim kiBenim de çok durunca 2 3 dk sonra ağrı oluyor tam odadan çıkarken sordum doktor iyi oldu söylediğin bir daha uğraşmazsın dedi bakalım bana ne diyeceklerçok geçmiş olsun canım ❤
Eyvah migim görmesinafiyet olsun canım ❤
Teşekkür ederim balım şimdi daha iyiyim çorbayı içince kendime geldim
Teşekkürler kaptanımTatli yapabilirsin dicektim ama kilo almissin
Cocuklara puding yap yerlerse :))
Afiyet olsun canim ❤
❤❤❤❤
@Tutaste53 de var diye biliyorum 5 i
Yaa gecmis olsun Allah sifa versin canim
Temas etmismiydiniz
Afiyet olsun canim❤
Üzüntüden ne yediğimi göremedimMavi takıma geçişini mi kutladn
Ayni anası akıl küpü guzumNail ile Nilin yanina Okan geldi . Benim sipa seslere gecmeden immlaya imleye okumaya basladi .Ogretmenle konusagim izin vermelimiyim baya bildigin cozup okuyor 2. Ses grubunuda . Cabuk sıkılir sonra diye korkuyorum okuma bitince 2.sinifa gececgini saniyor cunku
Bana göre bisey yemedin de migim e göre kek börek baklava götürmüşsünTeşekkürler canım ne yedim ki
Teşekkürler kaptanım
Üzüntüden ne yediğimi göremedim
71.6 hedef 70.9 az ama daha fazla veririm insallahCuma günü hedefin nedir tatlım?
En son orası küçülüyor inatla vallahiSendeki bu Azimin karşısında o arkadaş erimeye mahkum canim
Squat yapsana canımEn son orası küçülüyor inatla vallahioda pek Azimli
Bizim öğretmen okuyorsa birakin okusunlar dediNail ile Nilin yanina Okan geldi . Benim sipa seslere gecmeden immlaya imleye okumaya basladi .Ogretmenle konusagim izin vermelimiyim baya bildigin cozup okuyor 2. Ses grubunuda . Cabuk sıkılir sonra diye korkuyorum okuma bitince 2.sinifa gececgini saniyor cunku
Squat yaparken yere yığılıp kalıyorum bacaklar cussemi taşımıyorSquat yapsana canım
İnşallah insallah inşallah.71.6 hedef 70.9 az ama daha fazla veririm insallah
Labne deme bana çöpe attim gerisini okadar gıcığımKalan labneyle yapayim bari
Pınar labne yarışmasına katılabilinirmis bununla aslindaDime bencede hem kalorisi düsük yapilabilir
İşverenlerin uyanıklıgı işte 3 saat çalıştır iişi bitinvr çıkart bide ücretini alamadıgında kötü oluyorKaraciğer temizliği için yapmıştım canım . O arada da kilolar gidiyor haliyle .....
Ay yazık emeğinin karşılığı alamamak ta üzücü .Bende burda 3 saat çalışmıştım bir yerde çalışma saatleri uymuyor diye olmaz demiştim bana da orda vermemişlerdi ücret .canımı sıkmışlar halbuki çalışma şartlarıı söylemiştim tamam deyip sonra yarın bu saatte gel demelerine delirdim . Ay yazık oluyor bizlere böyle
Amin canım Amin. Sağlık olsun hakikaten olan mideme oldu yatıyorum daha adımımı tamamlayamadı 15 000 deyim
Şuan cinnetime ramak kaldıküçük uyumadı bana sardı ortanca sınavı için yardım ister büyük maç izlemek ister ama küçük izin vermez köy yanar deli saçını tarar hesabı bende burda sizinle goy goy yapma derdindeyim
Ayyy çok güldüm
3 bölümmm.......
Zipzip- Babasıyla market giddi geldi. Aldıklarınıda bi güzel yerleştirdi.
@Aijoo hastalanmış.Geçmiş olsun. Rabbim şifa versin
@Byrmseyda2505 A101den tartı bulmuş onu alacak inşallah perşembe günü.
Wilma11 ayağı yara olmuş. Geşmiş olsun
@Mefkurem Abla markete gidiyor ne lazım diye sordu.
@Nehir im işten çıkarmışlarçok üzüldüm. Ama sen üzülme inşallah yeni bir iş bulursun canım
@Elisa83 nın testi negatif çıkmış çok şükür.
@sena zeynep ede 50 sayfa geçmiş kilitlemişiz
@Li_zigi Dikkat et canım hastalanmayasın
Şimdikik bunkadar... Esen kalınnn
Ayy deme bana yarismaPınar labne yarışmasına katılabilinirmis bununla aslinda
Bir sürü çikolata aldik yer misinWilma11 ayağı derken bacağı mi? Ayağını bilmiyorum. Geçmiş olsun tatlım. .
Zipzip- bana ne aldınız?b
C Chikolata_gozlum teşekkürler.
Ay ben bunun ekran fotosunu almışım ama wasa alıp yapacaktım Kaldı
İk Bacak arası pişik olmuşum öğlen yürürkenWilma11 ayağı derken bacağı mi? Ayağını bilmiyorum. Geçmiş olsun tatlım. .
Zipzip- bana ne aldınız?b
C Chikolata_gozlum teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?