- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Tamam aşkomAskoooo diyeyim gel ben sana
Hiç dalmadigin yerdi çünkü ulan kapıdan kovduk bacadan girdinBu arada direk daldım amma herkese merhabalar kizlar
Kaçak goçekk gizli gizli geliyordumkapidan kovuyorlardi beni simdi de temizlik yaparsan gelebilirsin diyorlar napalim artik Yapacagiz beni zayiflatin
Hoşgeldin, kendini kaptanlarin kollarına birakirsan hedefine ulasirsinBu arada direk daldım amma herkese merhabalar kizlar
Kaçak goçekk gizli gizli geliyordumkapidan kovuyorlardi beni simdi de temizlik yaparsan gelebilirsin diyorlar napalim artik Yapacagiz beni zayiflatin
Ben ebede olurum hemencecik dogurturuzdaHoşgeldin, kendini kaptanlarin kollarına birakirsan hedefine ulasirsin
Aman o şansli be kocasi aliyor ona
Öğretmen mesaj attı naneyi anne diye okuyan varmış bol bol okutun diyor o Nalan ve nail yok muBen de gideyim evi toplayayım heryer heryerde M MissHayaLet ela lale nasıl gidiyor benim ki bıktı valla kellik ne anne diyor kekik ne diyor öğretmen yazı vermiş anne öğretmen len lan yazdırdı diyor
Kalamazsin hemen altta görüp şak diye etiketi yapıştırlarBakiyorum cabuk unuttunuz beni
Kizlar c.tesi opum oldu 3 tane toplandi 3 u de dollendi bugun aradilrinsallah ilerler ve sgliklica dondurulurlar okullarin subat tatilinde transfer olacağım ve igne ilaçlardan şiştim o zamana kadar aldığım kilolardan kurtulmak istiyorum....yarin 14.00 te de diyetisyenle randevum var ..Aslinda kendim de kilo veriyorum ama kendime eziyet ederek oluyor....Durumumu anlatacağım tup bebek yaptığımızı sglikli zayıflamak istediğimi söyleyeceğim bkalim neler olqcak su an 77 oldum
Şuracıkta sizinle kalabilir miyimoyle yaris falan hazir degilim ama sessizce takilabiliyormuyuz Geceleri yerleri temizlerim
Vallahi olursun kaptanımBen ebede olurum hemencecik dogurturuzda
Hiç bilmiyorum onu ogretmen değince istedikçe veriyorum eline kitabı valla zorlamiyorum sadece inşallah sıkıntı yaşamayızSonra ben biliyorum havalrini ne yapacagiz
Benden hersey beklenirVallahi olursun kaptanım
Kabak detoks denince aklıma geldi perşembeye saklıyom ben onu bide erken kapatıcam cumayı almam lazım !!B
Seyyy ben
Kabak detoxu
Protein diyeti detox
Ayran aşı detox u
Karpuz
Hurma detox ta yapacaktım yapamadim
Nefsimize savaş açtık
Bencede cuma değiştirVki degiştirmedim cuma degiştiriim dedim ama
Nefsimize savaş açtık
Zafer bizimmmm ileri cengaver bacilarim. Muhtaç olduğumuz kudret damarlarimizdaki asil kanda mevcuttur.
Kız pikaçu sen ne tatlı bir ozetleyicisinÖhöm öhöm geçmiş özetleyiciniz geldi hanımlarr....
Yoğun istek üzerine dün ve bugünün özetinin 2 bölümünü yazayım
@aypare ackerman nick değiştirmiş hayırlı olsun
M MissHayaLet Kocası hastaymış. Rabbim şifa versin.
@Ayyulduz Takımın mükemmel üyesi 10.000 adımı tamamlamış . Tebriklerr
@Mefkurem abla @Cordeliaa ya güzel kalplim dedi.
Wilma11 uzun zamandır giyemediği elbiseyi giymiş. Azmin daim olsun.
@Zeynebim2020 bugün çoklu alıntılamayı öğrendi
@fantastikaaa dün mevlit yapmış . Allah kabul etsin
Elhan abla sayesinde Manas dastanının 1.500.000 dizeden oluştuğunu öğrendim Teşekkürler abla
Şimdilik bu kadar. 3 bölüm 1 hafta sonra
Onuncu yıl marşı miydi bu ...Filisss o çikintilik yapan kesin sensin
Çok güldüm yaaÇocuğun popoya bir şaplak
Hiç dalmadigin yerdi çünkü ulan kapıdan kovduk bacadan girdin
Hosbulduk canimHoşgeldin, kendini kaptanlarin kollarına birakirsan hedefine ulasirsin
Ben ebede olurum hemencecik dogurturuzda
Ondan eminim canim
Öğretmen mesaj attı naneyi anne diye okuyan varmış bol bol okutun diyor o Nalan ve nail yok muay birde nine okuduk ya çözdük bakalım o harfinde bizi ne maceralar bekliyor
Kalamazsin hemen altta görüp şak diye etiketi yapıştırlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?