Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Bu arada direk daldım amma herkese merhabalar kizlar

Kaçak goçekk gizli gizli geliyordum kapidan kovuyorlardi beni simdi de temizlik yaparsan gelebilirsin diyorlar napalim artik Yapacagiz beni zayiflatin
Hiç dalmadigin yerdi çünkü ulan kapıdan kovduk bacadan girdin

Bu arada direk daldım amma herkese merhabalar kizlar

Kaçak goçekk gizli gizli geliyordum kapidan kovuyorlardi beni simdi de temizlik yaparsan gelebilirsin diyorlar napalim artik Yapacagiz beni zayiflatin
Hoşgeldin, kendini kaptanlarin kollarına birakirsan hedefine ulasirsin

Aman o şansli be kocasi aliyor ona

Ben de gideyim evi toplayayım heryer heryerde M MissHayaLet ela lale nasıl gidiyor benim ki bıktı valla kellik ne anne diyor kekik ne diyor öğretmen yazı vermiş anne öğretmen len lan yazdırdı diyor
Öğretmen mesaj attı naneyi anne diye okuyan varmış bol bol okutun diyor o Nalan ve nail yok mu ay birde nine okuduk ya çözdük bakalım o harfinde bizi ne maceralar bekliyor
Kalamazsin hemen altta görüp şak diye etiketi yapıştırlar

B

Seyyy ben

Kabak detoxu
Protein diyeti detox
Ayran aşı detox u
Karpuz

Hurma detox ta yapacaktım yapamadim
Kabak detoks denince aklıma geldi perşembeye saklıyom ben onu bide erken kapatıcam cumayı almam lazım !!
Mavi takım yüz karası olmayacak !
Mavi takım kazanacak

Kız pikaçu sen ne tatlı bir ozetleyicisin Onca sayfayı okumadan her şeye vakifim sayende...milyon galple öperim seni

Hiç dalmadigin yerdi çünkü ulan kapıdan kovduk bacadan girdin
ay cok guzel günlerdi..
Hoşgeldin, kendini kaptanlarin kollarına birakirsan hedefine ulasirsin
Hosbulduk canim
Filiz kaptanim beni cok sever kesin zayiflatacak sözü var
Ben ebede olurum hemencecik dogurturuzda

Ondan eminim canim

sonbaharı çok seviyorum ben. benim için pek çok şey için başlangıç oluyor, bunu farkettim. yeni kararlar alıyorum, bir şeyler planlıyorum. giysilerimi değiştirirken eliyorum, verince evin içinin enerjisi bile benle değişiyor.
bu sonbahar da çok güzel olsun istiyorum. ama bu sefer zayıflamak için aldığım kararları tam uygulayayım istiyorum. içimdeki miskinlik gitsin, çılgın bir enerji gelsin.... hadi bi çay hep beraber

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…