- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
Ben bu haftalik hedefi soruyorsun sandimİnşallah insallah inşallah.
Benim hedefim 60 kg. İnşallah ben de 60 olurum.
Beni zayiflat bak kapına geldim evi de temizleyeceğim
Evet canım gayet güzel Bluetooth açık olduğu halde 8/9 gün gidiyor sarjmemnun musun canım?
Bakiyorum cabuk unuttunuz beni
Kizlar c.tesi opum oldu 3 tane toplandi 3 u de dollendi bugun aradilrinsallah ilerler ve sgliklica dondurulurlar okullarin subat tatilinde transfer olacağım ve igne ilaçlardan şiştim o zamana kadar aldığım kilolardan kurtulmak istiyorum....yarin 14.00 te de diyetisyenle randevum var ..Aslinda kendim de kilo veriyorum ama kendime eziyet ederek oluyor....Durumumu anlatacağım tup bebek yaptığımızı sglikli zayıflamak istediğimi söyleyeceğim bkalim neler olqcak su an 77 oldum
Şuracıkta sizinle kalabilir miyimoyle yaris falan hazir degilim ama sessizce takilabiliyormuyuz Geceleri yerleri temizlerim
Hiç duymadım napim kızUlan beni banlattircan anam babam eskiden kullanirdi bu lafi
Gordon ramsaysın işteBen neymisim yavv bütün topikler benden korkar oldu
Afiyet olsun kaptanım sabahki muz birazcik çok gibi geldiSelamlar menümü yazayım
Sabah 6:30
Ara: sütlü kahve
Öğle 12:00
5 kaşık sütlü çorba
5 kaşık türlü yemegi ( patatesleri yemedim )
Ara:10 antep fistk
Akşam 20:00
1 kepçe barbunya yemegi
3 kaşık yopurt
4 kaşık salata
Arkasından bol bu
2 lt
Spor
Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia
Bu cuma hedefini sordum doğru anlamışsın. Benim cuma hedefim 60Ben bu haftalik hedefi soruyorsun sandimilk hedef 65 sonraki hedef 58 insallah
Her türlü detoks vardi yaa kabak detoksu felanNe detoksuymuş
Ayni seyleri okutma canim buze 5 kere okut diyorsa 5 yerine 2 okutup kendim baska defterr dikte ettiriyorum sonra onu okuyor hem yazmak en iyi ogrenmedir.Of valla benim kızım biraz ezberden gidiyor
Afiyet olsun canım ❤
Maaşallah canım
Apa bitince denerim insaAllah
Benim icin de ye
Yasak valla
Sifa olsun canim
Bu ne ya üç harfli çağırır gibi kaptanım sonra selena bi gelecek bizim sıfat-ül eşgalböyle olacak
Rabbim kucağını doldursun canım
2 ayda 12 vermiştim tabi cokkk hizli verdim koruyamadım...diyetisyenle daha rahat ilerlerim insallahCok sevindim. Şubata az kaldı. Hızla motive olmalısın. 65 olursun o zamana bence.
Borozan sessimlede çatalli çatallı ne güzel okunur valla
5 seneye biter okul hayati onun kafasindakine gorekiyamam yavruma
Waowww yaparim ben bunu okuzleri bitirdim hepsini yedim sira bunda cunku
Akildan kuccuk kaliyoz bizAyni anası akıl küpü guzum
Sonra ben biliyorum havalrini ne yapacagizBizim öğretmen okuyorsa birakin okusunlar dediokutuyorum ben her akşam babasıyla masal kitabı vs okuyorlar
Seyyy benNe detoksuymuş
Bildiremedim canım büyük ihtimal artıyım dir hafta sonu kaçırdım sanki
Noldu ki şimdi
Kaçıŕdım sankimiBildiremedim canım büyük ihtimal artıyım dir hafta sonu kaçırdım sanki
Bukadar bana bile canımmmmmm demedi naletseyNoldu ki şimdi
Askoooo diyeyim gel ben sanaBukadar bana bile canımmmmmm demedi naletsey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?