valla 80 lere çıkmak için günde ortalama 200.000-250.000 İU civarında almak gerekiyor. yoksa çıkmıyor. benimki zeytinyağlı bir damla. kaç yıldır onu alıyorum memnunum.Canım bende hap kullanıyorum haftada 1 tane, dr verdi. Benim değerim de 7 çıkmıştı en son.
Acaba damla mı hızlı toparlıyor hap mı?
Sağol canım ben de çok mutluyum önümüzdeki haftaya bir direnç bekliyor diyetisyenim ama inşallah olmazKüçük çocuğu var bi yandan doktora yapıyor çok yoğun muhtemelen zaman ayıramaz buraya. Dostum bu arada dün 97 leri görmüşsün galiba aşşıırııı mutlu oldum ya tebrik ederim gerçekten azmine hayranım. Gözümün önünde eriyosun resmen ben geleli şurda kaç ay oldu 90 lar ligine transfer olmuşsun bu hızla sen bir aya 80 ler ligine geçersin
Kandırıyorlar bizi yemeklerden yeteri kadar yararlanamiyoruz diye sonra ev takviye doluyorSen bi de eşimi gör
instada karşısına çıkan herşeyi alır, en son kolajene takmıştı da zar zor vazgeçirdim alasını yemeklerden alıyorsun zaten diye
Sağol canım ben de çok mutluyum önümüzdeki haftaya bir direnç bekliyor diyetisyenim ama inşallah olmaz
Kızlarıyla da ilgilenirmişMavişlerimhaftanın yarısına geldik cumartesiye kadar istikrarı bırakmayalım
lütfen buraya günlük menü yazmayı unutmayalım. yazmayınca diyetten kopmalar olabilir. günlük sıvı alımımızı dengeleyelim. az da olmasın aşırı da olmasın...
canınız çok tatlı isterse veya hamurişi, sağlıklı seçeneklerden porsiyon kontrolüyle seçelim
biraz da hareket edersek harika olurilk gün dediğim gibi mis gibi bir hafta geçiririz, hedefimize ulaşırız veeee kırmızı takımı yenerizzzzzzz
mavişler hadi bakalım işe koyulalım
Menülere beni,Elhan ve @Mthn83 ı etiketleyin lütfen
@sara_28
@Azmet5255
@Busra196
@trueliving_
@Lavinia_98
@Asya89
@Lonely single girl
@Papatyamaviss
@Tesnim1903
@HuzuRRR
@serap911
Tatlışım nasılsınİnşallah olmaz da olsa da o direnci kırarsın. Bu grup ne dirençler gördü hepsini ezdik geçtik
Dolunay da olmasa zafiyetten öleceğizİyi geceler canlar pek giremiyorum siteye ama dikkat ediyorum çok şükür
Sabah 7.00 sade kahve iki bardak su
7.40 iki muz çok canm cekti
13.00. 3 cizi 1 avuç leblebi 3 Beypazarı kurusu arkadaş getirmişti dayanamadım
14.00 sade filtre kahve
17.30 1 tavuk ızgara 5 kaşık taze fasulye ince dilim kepek ekmeği
2.5 litre su
24135 adım attım
Elhan @Cordelia LenaG
Bu ara iştahım çok açık zor tutuyorum kendimi sizde öyle misiniz Dolunaydan kk acaba
Çok şükür ablamm herşey güzelTatlışım nasılsın
Meksika dalgası yapalım mı
Afiyet olsunHayırlı akşamlar
10.30
Yeşil çay
Peynir
5 adet zeytin
1 adet h. Yumurta
Ara
Sade Türk kahvesi
15.00
4 yk kısır
1 tane poğaça
Çay
19.00
Çiğköfte 5 adet
Ayran 1 bardak
Oh oh hep iyi ol bitanemmmÇok şükür ablamm herşey güzelsen nasılsın? Hangi konuda dalgalıyoruz
canım oolong çayı 2-3 tür. yeşil oolong (%20 kavrulmuş), kırmızı ve siyah oolong çayları (%60-80 arası kavrulmuş) ama tabi yaprak seçenekleri çok fazla. ben Çin'den getirtmiştim. Tayvan oolongları da var bende. ben çok seviyorum. o nedenle çok çeşidini aldım. ama az önce içtiğim siyah oolong. Türkiye de de var. almak istersen sana kaliteli marka önerebilirim. yani yaprak kalitesi yüksek olandan ve lezzetli.Afiyet olsunGizem de veriyor tercihime bırakıyor oolong çayı,rooibos çayı hiç denemedim aromalılar mı ? Yeşilçay gibi mi tatları ?
Gündeme bakmaktan korkuyorum.yalnız moralim bozuldu az önce. savaş kararnamesi çıkmış
ay çok merak ettim hangi marka iyicanım oolong çayı 2-3 tür. yeşil oolong (%20 kavrulmuş), kırmızı ve siyah oolong çayları (%60-80 arası kavrulmuş) ama tabi yaprak seçenekleri çok fazla. ben Çin'den getirtmiştim. Tayvan oolongları da var bende. ben çok seviyorum. o nedenle çok çeşidini aldım. ama az önce içtiğim siyah oolong. Türkiye de de var. almak istersen sana kaliteli marka önerebilirim. yani yaprak kalitesi yüksek olandan ve lezzetli.
rooibos da iki çeşit. bir yeşil var bir de kırmızı. kırmızı olanı daha tatlı. o yüzden çok kişi onu tercih eder. lezzetli ve faydalı çaylar.
tabi bunlarda ekstra aroma ekleneni almayacaksın. saf olanı tercih et. içine başka bitkiler de konabiliyor. onlar da güzel
yeşil oolongun tadı yeşil çaya yakın. kırmızı ve siyah oolongun tadı siyah çaya yakın. ama yaprağa göre lezzet değişiyor.
bu iki çay çeşitlerini tavsiye ederim. çok güzeller
chado tea birkaç çeşidini getiriyor ama kalitesi gayet iyi. bir fincana 1 çay kaşığı demliyorsun. aynı çayı 2. kez demleyebiliyorsun.ay çok merak ettim hangi marka iyi
valla sinirim bozuldu akşam akşam. ben sürekli zaten savaşı takip ediyorum. geçen günkü uçak kazasından sonra sanırım bazı şeyler gündeme geldi bilemiyorum. Rabbim Ya Hafız ismiyle devletimizi, vatanımızı, milletimizi korusun, muhafaza etsinGündeme bakmaktan korkuyorum.
Kızlarıyla da ilgilenirmiş
Teşekkür ederim poğaça olmasa iyiydi ama tutamadım kendimiAfiyet olsun
Oo bayram temizliğine erken başlıyoruz demekOh oh hep iyi ol bitanemmm
Sen seç benim perdeler yıkanacak oradan dalgalayabiliriz gibi...cam silmekten üşendigim için her gün erteliyorum
Aaa ben de bunun yaseminli ve yuzulu yeşilçayını içiyorum gerçekten çok güzel.chado tea birkaç çeşidini getiriyor ama kalitesi gayet iyi. bir fincana 1 çay kaşığı demliyorsun. aynı çayı 2. kez demleyebiliyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?