İyiyim ElifNasılsınız kızlar ?
Oo baya düşük senin de geçmiş olsunValla canım aralıkta genel kan tahlillerimi yaptırdım. Yanlış hatırlamıyorsam 10 galiba
Sağol canım. Sanada geçmiş olsun.Oo baya düşük senin de geçmiş olsun
Şükür canım iş güç işteİyiyiz canım sen nasılsın ?
İyiyim bende Meryem ablaİyiyim ElifSen nasılsın
Doktor yazmadı korkttum aynen ben de bir dr görüneyim.Siz yine de geç olmadan bir doktora gozukun isterseniz eğer bunları doktor yazmadiysa
Afiyet olsun
afiyet olsunElhan 60kiloyum 22 Mart menü
Öncelikle bugün baya kötü beslendim bahane değil tabiki ama 7 ay sonra regli olduğum için aşırı tatlı krizim vardı oğlumda hiç durmadı sağolsun yemek bile yapamadım neyse utanmadan yazıyorum menümü şimdi
Kahvaltı 1 krep tb unundan içine 1 tk çikokrem yarım muz 2 çilek
Ara latte 1 paket eri karam
Akşam 1 porsiyon makarna 3,4 yk yoğurt
Su 2 litre
Yarım saat leslie yapayım dedim bari
çok düşük çıkmış seninki deKaç canım değerin benim ki 8 çıktı
maalesef öyle içiyorum bakalım d vitçok düşük çıkmış seninki de
benim ekimden sonra D vitaminim düşmeye başlar. o nedenle kasımdan itibaren 1000 İU luk damla kullanırım. hemen hemen hergün. 8-10 damla falan içiyorum. hazirana kadar içerim. ancak toparlıyor. hatta şimdi şişenin sonu geliyor. bitince bırakıcam kasıma kadar.maalesef içiyorum bakalım d vit
Günlük Adım Sayısı | Günlük 2.5 Litre Su |
ben de 1000 iu luk aldım bitsin bir tahlil daha yaptıracağım ama bıktım bu tahlillerden 2-3 ayda 1 öffbenim ekimden sonra D vitaminim düşmeye başlar. o nedenle kasımdan itibaren 1000 İU luk damla kullanırım. hemen hemen hergün. 8-10 damla falan içiyorum. hazirana kadar içerim. ancak toparlıyor. hatta şimdi şişenin sonu geliyor. bitince bırakıcam kasıma kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?