afiyet olsun canım22.05.2024 Çarşamba
Kahvaltı 10:30 2 yumurtadan omlet,6 zeyt,45 gr süzük peynir,koyu çay şekersiz( dilim damağım kamaştı) ,1 dilim tbe
Ara 16:30 3 yk yoğurt,1yk chia tohumu ,3 yk yulaf,1 muz,1 tk fıstık ezmesi ( kendim yaptım ama bu sefer tutmadı)
Akşam 19:30 6 yk patates yemeği,domates salatalık söğüş,3 yk yoğurt
2.5 lt su
Şimdilik 6000 adım gün bitmeden 9 bine tamamlayacağım
Elhan 60kiloyum Cordelia
Kaptanım haklısın dikkat ederimAfiyet olsun canım güzel menü biraz yeşillik ve yoğurt ekleyebilsen çok daha dengeli olmaz mı
Bencedebu bence banaydı
günaydın fıstığıımmm
Ay kesinlikle haklısın evde bitmişti bugün sipariş verdim çok istersem ağzıma 1 tatlı kaşığı atarım dedim en kötüafiyet olsunakşam acıkırsan birkaç kaşık tarçınlı yoğurt yersin canım. yarın bence tatlı ihtiyacın için 1 hurma veya kuru kayısı falan tüketebilirsin. hurma arası şekersiz fıstık ezmesi süper oluyor. müthiş tatmin ediyor aklında olsun. yeşil çay içine kabuk tarçınlı çay çok iyi oluyor bir de.
mavişim cumartesiye kadar eksi de kalalım pleaseeee
Hoşgeldin canımSelam kızlar nasılsınız bayadır yoktum kimse de yokluğumu farketmemişgeçen hafta akrabalara gitmiştik yatılı. Öyle bi ziyaret ettik geldik tabi diyet spor biraz aksadı ama 3 gündür düzenli devam ediyorum. Gruplara katılamadım o gün tartılamamıştım. Geçmiş sayfaları da okuyamadım inşallah herkes iyidir. İnşallah bol bol kilolar veriliyordur.
Benim bi arkadaşım vardı 68 kilo(ama boyu kısa baya kilolu duruyodu) depresyon eşiğindeydi kilo vermek istiyodu bi türlü veremiyordu. Bayramdan sonra ikna etmiştim onu baya motive edici konuşmalar yaptım( çoğunu burdan edindiğim) neyse bu arkadaş 15 nisanda başlamıştı diyet ve spora şu an 62 kilo 6 kilo vermiş ama normalde zor kilo veren biri yani bu kilo onun için mucize çok mutluydu onun mutluluğunu görünce ben de mutlu oldum. Diyet spor kilo verme süreci zor bi süreç gerçekten tek başına olmuyor böyle birbirimize destek olmamız çook güzel
Küçük çocuğu var bi yandan doktora yapıyor çok yoğun muhtemelen zaman ayıramaz buraya. Dostum bu arada dün 97 leri görmüşsün galiba aşşıırııı mutlu oldum ya tebrik ederim gerçekten azmine hayranım. Gözümün önünde eriyosun resmen ben geleli şurda kaç ay oldu 90 lar ligine transfer olmuşsun bu hızla sen bir aya 80 ler ligine geçersinHoşgeldin canım
arkadaşın adına çok sevindim ne iyi yapmışsın yüreklendirerek,motive ederekaramıza katılsın oda
Canım bende hap kullanıyorum haftada 1 tane, dr verdi. Benim değerim de 7 çıkmıştı en son.benim ekimden sonra D vitaminim düşmeye başlar. o nedenle kasımdan itibaren 1000 İU luk damla kullanırım. hemen hemen hergün. 8-10 damla falan içiyorum. hazirana kadar içerim. ancak toparlıyor. hatta şimdi şişenin sonu geliyor. bitince bırakıcam kasıma kadar.
Afiyet olsun canımİyi geceler canlar pek giremiyorum siteye ama dikkat ediyorum çok şükür
Sabah 7.00 sade kahve iki bardak su
7.40 iki muz çok canm cekti
13.00. 3 cizi 1 avuç leblebi 3 Beypazarı kurusu arkadaş getirmişti dayanamadım
14.00 sade filtre kahve
17.30 1 tavuk ızgara 5 kaşık taze fasulye ince dilim kepek ekmeği
2.5 litre su
24135 adım attım
Elhan Cordelia LenaG
Bu ara iştahım çok açık zor tutuyorum kendimi sizde öyle misiniz Dolunaydan kk acaba
Cigerler iyileşti miİyiyim bende Meryem abla
Afiyet olsunLenaG Elhan Mthn83 Cordelia
22 Mayıs 2024 Çarşamba
sabah 09.30
45 gr peynir (keçi peyniri+hellim)
1/2 domates
2,5 wasa fibre
öğlen 13.00
100 gr haşlanmış tavuk eti airfry da biraz kızarttım.
6 yk airfryda sebze (zeytinyağlı)
2 yk ev yoğurdu
ara 16.00
7 yeşil erik, 2 yeni dünya
10 badem- fındık- kaju
akşam 19.10
2 köfte
6 yk zeytinyağlı taze fasulye
biraz soğanlı domatesli semiz otu salatası
2 yk ev yoğurdu
ara 21.30
1 parmak uzunluğunda havuç
1 küçük yk kabak çekirdeği içi
1 kupa oolong çayı
1,5 lt su
10.000 den fazla adım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?