- 22 Mayıs 2011
- 10.805
- 34.319
- 798
- 44
Kaptanım ben bildirim yaparım inşallah salı yada pazartesi siz nasıl uygun görürseniz öyle olsun tabikide yarışmaya dahilde kalmak isterdimGeçmiş olsun canım. Son gün izinli yazamıyorum bu sebeple bildirimsiz kabul edilecek. Sonuçlar yarın açıklanacağı için pazartesi ve salı günü bildiriminin takıma bir faydası olmayacak. Önümüzdeki hafta istersen hazırlıkta kal. Yok dersen yarışmaya dahil edelim bir sefer de pazartesiden cumartesiye fark bildirirsin.
Siz nasıl isterseniz öyle olsunCanım hazırlıkta ismin kalsın. Buradan kopmamis ol. Ama haftaya cumartesi ekleyelim listelere
Günaydın canım tebrik ederim
GünaydınGünaydın kızlar
Aman Allah ım ne görüyorum
Tebrikler kaptanım çok güzel eksi
Maşallah canım mükemmel eksi
Harikasın canım tebrik ediyorum
Süpersin canım tebrik ediyorum
Maşallah canım çok güzel eksinGeçen cumartesi günü : 96.7 kg
Bugün : 95.6 kg
Fark : -1.100 kg
Elhan Cordelia 60kiloyum Mthn83
Eki Görüntüle 3432161
Tamam bitanem. Seçmelere katiliyorsun bildirimi uygun olduğun günde alıyoruz.Kaptanım ben bildirim yaparım inşallah salı yada pazartesi siz nasıl uygun görürseniz öyle olsun tabikide yarışmaya dahilde kalmak isterdim
Ben de başta öyle dedim ama tercihi devam etmek olduğu için katılabilirsin dedim tatlım. Bildirimini yaptığı günden cumartesiye kadar farkını kabul ederiz olur muCanım hazırlıkta ismin kalsın. Buradan kopmamis ol. Ama haftaya cumartesi ekleyelim listelere
Tebrik ederim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?