- 30 Ocak 2022
- 2.526
- 3.602
- 63
İnşallah alırsınız bende yarışmak istiyorumÇiçeğim bu hafta dahil oluyorsun inşallah bı sıkıntı olmazsa
Ben 2 hafta diye hatırladım denemeyi
Hayirli sonuçlandı ablaa. Beni beğendiler fakat dilimi biraz yetersiz buldular. Bende en iyisini yapacağım dedim. Vizeyi hala bekliyorum umarım en kısa sürede çıkarHayırla sonuçlanmasını dilerim serabim.Kap şu işi gel. Vize, pasaport işlemleri ne durumda unuttum ben
İşte bu beeeeHayirli sonuçlandı ablaa. Beni beğendiler fakat dilimi biraz yetersiz buldular. Bende en iyisini yapacağım dedim. Vizeyi hala bekliyorum umarım en kısa sürede çıkar
Günlük Adım Sayısı | Günlük 3.5 Litre Su |
Ben bildirimde bulunmayayım di mi o zaman yoksa bulunayım mı daha 3 gün olduÇiçeğim bu hafta dahil oluyorsun inşallah bı sıkıntı olmazsa
Ben 2 hafta diye hatırladım denemeyi
Korkma bıİnşallah alırsınız bende yarışmak istiyorumbenim açımdan bir sıkıntı yok düzenli olarak menülerimi adımlarımı su miktarını falan yazıyorum, umarım kaptanlarım da kabul eder
Yani çok bişi yok elle tutulur miden nasıl tuttu kendini kız acikmadi mi24 Mayıs Perşembe
Kahvaltı 11.45
2 haşlanmış yumurta 20 Gr beyaz peynir 5 zeytin domates salatalık 2 kara bugday patlağı yeşil çay
Ara 15.00
Sütlü soğuk kahve 1 wasa 1 tatlı kaşığı fıstık ezmesi yarım muz 4 büyük dilim karpuz 4 kaju
Akşam 17.30
250 ml kefir 1 yk chia tohumu 1 tatlı kaşığı sade dondurma
2.5 litre su
5 bin adım
60kiloyum Mthn83 Elhan
Yarın kesin artı
Günlük Adım Sayısı : 17137 Günlük 3.5 Litre Su Kalkar Kalkmaz Ilık Limonlu su
1 KERE SPOR
Kahvaltı Saat 11.00
⏺1 Yumurta
⏺4 Adet Yeşil Zeytin
⏺1 Dilim Peynir
⏺Yeşil Çay
3 KERE SPOR
Öğlen Atıştırmalık 14.00
⏺3 Kaşık Bol Yeşillikli Kısır
⏺1 Bardak Bol Mineralli Sade Maden Suyunda Ayran Ve Üstüne Nane
3 KERE SPOR
Akşam Yemeği 18.00
⏺3 Kaşık Pilav
⏺ 3 Tane Yeşil Mercimek Köftesi (Yeşil mercimekleri haşladım, blendırdan soğan ve baharatlarla geçirdim, fırına yağsız şekilde attım)
⏺2 Kaşık Yoğurt
3 KERE SPOR+ 2 kere 30 Dakikalık Adım Videosu
Elhan Cordelia Mthn83 Eki Görüntüle 3432058
Afiyet olsun canımiyi akşamlar kızlarrr
LenaG Elhan Mthn83 Cordelia
24 Mayıs 2024 Cuma
sabah 09.15
2 yulaflı peynirli zeytinli sebzeli poğaça (70 gr)
köz kapya biber, maydanoz
öğlen 13.00
3 köfte
3 yk karabuğday pilavı az yağlı
6 yk zeytinyağlı taze fasulye
2 yk ev yoğurdu
ara 16.00
3 tk şekersiz fıstık ezmesi
6 yeşil erik
akşam 19.20
8 yk etli mantar yemeği
salata
1 dilim karakılçık tbe
1 çay bardağından az laktozsuz kefir
ara 22.15
1 yk kabak çekirdeği
1 salatalık
1,5 lt su
Evettt lütfenBen bildirimde bulunmayayım di mi o zaman yoksa bulunayım mı daha 3 gün oldu
Kısır bildiğimiz kısırda, mercimek köftesi farklı ya ueşil mercimeği haşladım sonra soğanla birlikte blendırdan geçirip içine baharat attım sonra fırına verdim yağsızKorkma bı
Bı selamımı söyle yardımcı olurlar
Cordelia Elhan
Yani çok bişi yok elle tutulur miden nasıl tuttu kendini kız acikmadi mi
Yarın kesin artı
Kısır mercimek köftesi oh afiyet olsun
Afiyet olsun canım
Evettt lütfen
Fotolu olsun tartın. Üstüne ufak nick ve tarih ilistir canım.
Cordelia ve Elhan etiketle paylaşırken
Bacım şu 3 kere spor ne demek bi açıkla gözünü seveyim meraktan çatladım
Günlük Adım Sayısı :10092 Günlük 2.5 Litre Su
Kalkar Kalkmaz Ilık Limonlu Su
1 KERE SPOR
Sabah Kahvaltısı 11.30
⏺1 Haşlanmış Yumurta
⏺4 Adet Yeşil Zeytin
⏺1 Dilim Peynir
⏺Biraz baharatla Haşlanmış Domates
⏺Yeşil Çay
3 KERE SPOR
Öğlen Atıştırmalık 14.30
⏺1 Kase Çorba
3 KERE SPOR
Akşam Yemeği 18.30
⏺ Yeşillikli Nohut Salatası
⏺2 Hurma
3 KERE SPOR
Elhan Cordelia Mthn83
1 haftadir diyetyesin ne güzel... Ben 25 senedir diyetteyim,ara ara bu buhranlar geliyor ama alisiyorsun
Aa bu benDün akşam yemeğini 6 da kapattım, saat 8 oldu bi baktım Yemeksepeti elımde bı ona bi buna giriyorum kac yemek koydum sepete çıkardım tatlılar kahveler koydum sildim en sonunda bıraktım telefonu sipariş vermedimkendimle celısme anım of cok sıkışık hissettirıyor beni
Bi ara tüm uygulamaları silmiştimBacım şu 3 kere spor ne demek bi açıkla gözünü seveyim meraktan çatladım
Uff aynen bana da yaa. Diyet yapmak zor gelmiyor ama sürekli diyet modunda olmak yıllardır hep bi yediğine içitine dikkat etme modunda olmak yordu gerçekten beni psikolojik olarak.. yiyip yiyip kilo almayan hasta olmayan kızlardan olmak istiyorum ben artık
Aa bu benmillet boş zamanında insta falan takılır benim sosyal medyam yok boş zamanlarımda yemek sitelerinde dolaşıp yemek beğeniyorum sonra yavaşça telefonu elimden bırakıyorum
1. Normal spor, 2. Duvar platesi,3 . Program sporuBacım şu 3 kere spor ne demek bi açıkla gözünü seveyim meraktan çatladım
Uff aynen bana da yaa. Diyet yapmak zor gelmiyor ama sürekli diyet modunda olmak yıllardır hep bi yediğine içitine dikkat etme modunda olmak yordu gerçekten beni psikolojik olarak.. yiyip yiyip kilo almayan hasta olmayan kızlardan olmak istiyorum ben artık
Aa bu benmillet boş zamanında insta falan takılır benim sosyal medyam yok boş zamanlarımda yemek sitelerinde dolaşıp yemek beğeniyorum sonra yavaşça telefonu elimden bırakıyorum
Almanlarla diyalog yapa yapa gelişir sen yetersiz gibi görme zamana pratiğe ihtiyacın var kuzum.Hayirli sonuçlandı ablaa. Beni beğendiler fakat dilimi biraz yetersiz buldular. Bende en iyisini yapacağım dedim. Vizeyi hala bekliyorum umarım en kısa sürede çıkar
Afiyet olsun canımiyi akşamlar kızlarrr
LenaG Elhan Mthn83 Cordelia
24 Mayıs 2024 Cuma
sabah 09.15
2 yulaflı peynirli zeytinli sebzeli poğaça (70 gr)
köz kapya biber, maydanoz
öğlen 13.00
3 köfte
3 yk karabuğday pilavı az yağlı
6 yk zeytinyağlı taze fasulye
2 yk ev yoğurdu
ara 16.00
3 tk şekersiz fıstık ezmesi
6 yeşil erik
akşam 19.20
8 yk etli mantar yemeği
salata
1 dilim karakılçık tbe
1 çay bardağından az laktozsuz kefir
ara 22.15
1 yk kabak çekirdeği
1 salatalık
1,5 lt su
Çok şükür Allah başka sıkıntı vermesin. Tedavin güzel sonuçlar versin. Antibiyotikle kısa sürede iyileşirsin. Beslenmene dikkat et viraminlerini de doğal yollardan ihmal etme.Teşekkür ederim Elhancığım. Boğaz ağrısıyla gittim doktora enfeksiyonluymuşumantibiyotik kullanıyorum bugün daha iyiyim. Birkaç güne daha iyi olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?