Akıllı tartı kullanıyorsan uygulamadan ekran görüntüsü paylaşabilirsin canım. Onun dışında güncel tarih ve nick belirtmek zorunlu kuzum.Spor puanlarını bizmi h
Tarih Nick falan yazmak zorunlu mu, bebeğim kalemle her tarafı karalıyor diye kaldırmıştım hepsini bulmak biraz zor olucak
Ben geldiğimden beri bir hafta bekletiyorum tatlım .Çiçeğim bu hafta dahil oluyorsun inşallah bı sıkıntı olmazsa
Ben 2 hafta diye hatırladım denemeyi
Yok malesef akıllı tartı değil bulmaya çalışıcam inşallahAkıllı tartı kullanıyorsan uygulamadan ekran görüntüsü paylaşabilirsin canım. Onun dışında güncel tarih ve nick belirtmek zorunlu kuzum.Bir peçeteye yazabilirsin kalem bulursun inşallah
Canım öğlen kısır ok sorun yokKısır bildiğimiz kısırda, mercimek köftesi farklı ya ueşil mercimeği haşladım sonra soğanla birlikte blendırdan geçirip içine baharat attım sonra fırına verdim yağsızbugün adımlarımı da suyuda çoğalttım kısır yedim diye inşallah buna rağmen + olmaz
Geçmiş olsun canım. Son gün izinli yazamıyorum bu sebeple bildirimsiz kabul edilecek. Sonuçlar yarın açıklanacağı için pazartesi ve salı günü bildiriminin takıma bir faydası olmayacak. Önümüzdeki hafta istersen hazırlıkta kal. Yok dersen yarışmaya dahil edelim bir sefer de pazartesiden cumartesiye fark bildirirsin.
Evet iyi olurdu ama salata malzemelerim bitmişti ondan öyle birşey yaşadıkCanım öğlen kısır ok sorun yokakşam öğününde salata ile tercih etsen daha dengeleyici olur
Ben silmeye cesaret edemedim market sipariş kısmını çok kullanıyodm çünkü kızıma bez sipariş ederken özellikle. Bi de ödül günlerinde işe yarıyorBi ara tüm uygulamaları silmiştimMigros duruyor içinde yemek bölümüde var naletin
Canım bu sporların puanı var. Puanlarını hesaplayıp yazsan muhtemelen spor 1. Si olursun haftalık yarışta. Puanlar öteki konuda ilk sayfada yazıyor1. Normal spor, 2. Duvar platesi,3 . Program sporuyani her sporda 20 hareket yapıyorsam, bir sonraki öğüne kadar toplam aralıklı 60 hareket yapmış oluyorum
Onundamı yarışı vardı, o zaman bundan sonra hesaplatım inşallah, kimsenin puan yazdığknı görmedim de ben şaşırdımBen silmeye cesaret edemedim market sipariş kısmını çok kullanıyodm çünkü kızıma bez sipariş ederken özellikle. Bi de ödül günlerinde işe yarıyor
Canım bu sporların puanı var. Puanlarını hesaplayıp yazsan muhtemelen spor 1. Si olursun haftalık yarışta. Puanlar öteki konuda ilk sayfada yazıyor
Alıştım galiba artık kaptanımKorkma bı
Bı selamımı söyle yardımcı olurlar
Cordelia Elhan
Yani çok bişi yok elle tutulur miden nasıl tuttu kendini kız acikmadi mi
Yarın kesin artı
Kısır mercimek köftesi oh afiyet olsun
Afiyet olsun canım
Evettt lütfen
Fotolu olsun tartın. Üstüne ufak nick ve tarih ilistir canım.
Cordelia ve Elhan etiketle paylaşırken
Bildirimini bekliyoruz canımBen bildirimde bulunmayayım di mi o zaman yoksa bulunayım mı daha 3 gün oldu
Yaa dün baktımBen geldiğimden beri bir hafta bekletiyorum tatlım .Hatta ilk sayfada guncellemiştim o kuralı.
1 Haziran canımMthn83 bebeğim Mayıs sonu hedefleri 25 Mayıs mı 1 Haziran tartısını mı baz alacak?
Mthn83 60kiloyum Elhan
24 Mayıs menüm
Sabah 8:00 de
1 bardak Yeşil çay
10:30
1 kahve
12:00
1.5 haşlanmış yumurta
Yarım haşlanmış patates
Bolca salata
2 kupa çay
Ara 16:00
1 kahve
1 dilim muz
18:00
Yoğurtlu kırmızı toz biberli brokoli
3/4 dilim turp
20:00
1 bardak yeşil çay
21:00
Komşuma gittim
3 çay
1 kahve
4 fındık
Yarım ceviz
1.5 litre su
3600 adım
2 defa 5 katlı merdiven çıkıp indim ( yağmur yağıyor yürüyüşe gidemedim bu gün)
Bu hafta çok yürüyüş yaptım. Umarım hepimiz yarın güzel sonuçlar alırız
Aslında rüzgar gibi arkadaşlar vardıOnundamı yarışı vardı, o zaman bundan sonra hesaplatım inşallah, kimsenin puan yazdığknı görmedim de ben şaşırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?