Mutlu pazarlar kaptanım.Günaydın canım mutlu pazarlar
Menü yorumların için çok teşekkür ederim medinecim.Havalar isinmadi daha burda soguk
Birazda oyuzden hic aklima su gelmiyo
serbest gun olsada kacamak cok olmus bence cnm
afiyet olsun guzel menu cnm
afiyet olsun guzel menu cnm
Afiyet olsun guzel cnm
Afiyet olsun cnm
Pastada gunun kacamagi olmus
Baya hafif menu cnm olmus afiyet olsun
Kolay gelsin canim
Hahahaha iştee bu beni geriyordu kızımda ama neysekii kızım genede kafası yukardaydı kiloda aldı dönecek durumdada değildi sez olduNormal doğum olarak yatışım yapıldı 13 haziranda. 14 gecesi komplikasyon oluştu acil sezeryana aldılar 41. Haftada sezeryanla doğum yaptım yani
Bebeğim sen neden her gün tartılıyosn tartıya takılma. Bu menülerle sen 112 den 97 ye geldin demek ki sende işe yarıyor. Arada dalgalanmalar tabi ki olur ki gecikmiş regl 3 kilo kadar artı gösterebiliyor yani bence regl olup bitene kadar tartılma artı görme ihtimali yüksek çünkü.Ay kızlar bu sabah rahatça bağdaş kurup oturabildim buna çok sevindim. (Eskiden yapamıyordum da)
Amaaa sonra tartıldım ve gözlerime inanamadım beni yine 100 gösteriyorevirdim çevirdim şarjını yeniledim, başka yerde baktım yok yani hep 100
Keşke dedim bu hafta takımlara girmeseydim belli ki bünyemde garip şeyler oluyor (mens durumları) kötü etkilemek istemiyorum takımı böyle bir durumdayım işte
Çok şükür ablam. Sezeryana çok karşı biri olarak o an iyi ki sezeryan var demiştim ikimizde kolayca kurtuldukÇok şükür iyisiniz .
Ayıp olmasın diye kendimi almadımSenin beni almana benim de seni almama çok güldüm dün.
Mutlu pazarlar canımMutlu pazarlar kaptanım.
Ya ne bileyim uranus valla bağımlı gibi bir şeyim tartıya. Zaten kolay ödem tutan bir yapım var bunu da biliyorum mens ağrılarım var geçen ay da ağrı yaptı olmadı, bu ay da gecikti yine bana oyun oynamaz da olurum inşallahBebeğim sen neden her gün tartılıyosn tartıya takılma. Bu menülerle sen 112 den 97 ye geldin demek ki sende işe yarıyor. Arada dalgalanmalar tabi ki olur ki gecikmiş regl 3 kilo kadar artı gösterebiliyor yani bence regl olup bitene kadar tartılma artı görme ihtimali yüksek çünkü.
Çok şükür ablam. Sezeryana çok karşı biri olarak o an iyi ki sezeryan var demiştim ikimizde kolayca kurtulduk
Ayıp olmasın diye kendimi almadımama bana göre sen kırmızı takımdasın ben mavi hala taşlar yerine oturmadı
Adet söktürücü kullansana direk. Ben zor durumlarda kullanıyorum yani yapacak bişey yok. Tarlusaldı sanırım bi ilaç gidip direk eczaneden aldım beş gün kullandım hemen adet oldum çok işe yaramıştı.Ya ne bileyim uranus valla bağımlı gibi bir şeyim tartıya. Zaten kolay ödem tutan bir yapım var bunu da biliyorum mens ağrılarım var geçen ay da ağrı yaptı olmadı, bu ay da gecikti yine bana oyun oynamaz da olurum inşallah
60 lar lıgıne tekrar giriş yaptım bu aralar çok dıyet havamda degılım ama almak ıstemedıgım ıcın buradan kopmuyorum doğru yaptığımı bunu görünce daha ıyı anladımLİG SIRALAMASI 25.05.2024
60' LAR LİGİ KİLO 70'LER LİGİ KİLO @Papatyamaviss 60.05 @Asenr snmz 70.25 uranus35 60.20 @Mthn83 70.90 @FitVenus 63.10 Ellssa 71.10 @tomrs 63.40 @Papatyamelo 71.20 @Beth18 63.70 @badem000 71.40 Elhan 64.90 @sibel_84 71.75 @Minicikfzt 65.35 @trueliving_ 72.05 @Makaron23 66.70 @Cordelia 74.50 @Azmet5255 66.90 @gezegenfeza 75.50 @Lonely single girl 67.80 @yazarhanim35 78.50 @serap911 68.55 @zensim 69.90 Tesnim1903 69.90
80' LER LİGİ KİLO 90'LAR LİGİ KİLO @_ASTRAL_ 81.80 @sara_28 95.60 @medine66 82.50 LenaG 97.20 @Kinoalihatun 87.40 A Asya89 88.60 60kiloyum 89.20
ALTIN LİG KİLO ÇITIRLAR LİGİ KİLO @p u d r a 123.30 @Satilucky 54.20 @freejourney 55.80 @Leyl35 58.80 @Keira- 59.20
Herhangi bir yanlışlık gördüyseniz bildirmenizi rica ederim.
Lig tablosu etap sonunda (25. 05. 2024) sadece bildirim yapan arkadaşlarımızı kapsamaktadır.
Kaptanım kulağım çınladı vallaMenü yorumların için çok teşekkür ederim medinecim.Menü yorumlamayip haftada iki gün gelip bildirimi dahi zamanında yapamayanlarimiz var. Aramiza yeni katildin; hassasiyetin , sorumluluğun için yürekten sevgiler kuzum.
tatlım moralini bozma. mens durumunda bu normal. salıya eksiye geçersin. ödem attırıcı şeyler iç. tuzlu yeme vs. cumartesiye hayda hayda eksi gelirsin. üzülme hiçAy kızlar bu sabah rahatça bağdaş kurup oturabildim buna çok sevindim. (Eskiden yapamıyordum da)
Amaaa sonra tartıldım ve gözlerime inanamadım beni yine 100 gösteriyorevirdim çevirdim şarjını yeniledim, başka yerde baktım yok yani hep 100
Keşke dedim bu hafta takımlara girmeseydim belli ki bünyemde garip şeyler oluyor (mens durumları) kötü etkilemek istemiyorum takımı böyle bir durumdayım işte
kim onlar söle bakiimmmBu hafta üç kişiyi gözüme kestirdim.
Kolay gelsin canımdünden zaten çok yorgundum. bu sabah da kalkınca hemen yazlıkları çıkarmaya giriştik. bir kısmı dışarıdaydı gerisi dolaplarda, baza altında falan... onunla uğraştım. yine yoruldum. şimdi bir hindiba kahvesi içtim. ara öğünümü yiyeceğim.
sağol canımKolay gelsin canımher ne kadar kıyafetlerle uğraşmayı sevsem de çok yorucu bir iş baya da vakit alıyor.
Afiyet olsun bu arada
Hoşbulduk ablam iyiyim çok şükür sen nasılsınHoşgeldin canım, nasılsın?
Canım ablamGözümün nuru gönlümün süruru sidoşum gelmiş
Gelmedim deme bak
hoşgeldin canımHoşbulduk ablam iyiyim çok şükür sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?