birşeyler dökülünce insan üzülüyor. hem ziyan oluyor hem de temizlemesi var. neyse geçmiş olsun.İyi akşamlar
26.05.2024 Pazar
Sabah 2 kupa sütlü filtre kahve
Kahvaltı 12:30 4 yk yoğurt,4 yk yulaf,1 yk fıstık ezmesi,20 adet yaban mersini
Arada sütlü kafeinsiz filtre kahve
Akşam 20:45 4 yk kepekli makarna,90 gr tavuk ızgara,çoban salata,1 çay bardağı kola zero
(resmen eşimin ve benim sakarlık günümüzdüne güzel kepekli makarna yaptım tam süzdüm tencereye koyacağım elimden kaydı ve yere döküldü ziyan oldu makarna sonra eşim yağdanlığı elinden düşürdü gitti yağ. Onlarla uğraşırken temizle, yeniden yemek yap akşam yemeği geçe kaldı )
Su 2.5 lt
8000 adım
Elhan A Asya89
Sen bilirsin bence yeDiş çıkarıyor sebebi bu birde 2 yaş sendromuna erken girdi heraldeeğer saatsiz yemek yersem ucunu kaçırırım diye korkuyorum belli bir düzene uymak istiyorum aslında
Oyy canımDiş çıkarıyor sebebi bu birde 2 yaş sendromuna erken girdi heraldeeğer saatsiz yemek yersem ucunu kaçırırım diye korkuyorum belli bir düzene uymak istiyorum aslında
Sorma bir de yağ temizlemek çok zorbirşeyler dökülünce insan üzülüyor. hem ziyan oluyor hem de temizlemesi var. neyse geçmiş olsun.
afiyet olsun güzel menü
Afiyet olsunSelam güzel hatunlar
Elhan Mthn83 Cordelia
Kinoalihatun
26 Mayıs pazar
Kahvaltı: zeytin peynir salatalık omlet 1 incir reçeli 1 çk kaymak yarım dilim ekmek
Akşam: 1 kase yeşil fasülye, 100 gram kadar haşlama tavuk göğsü
Su 2
Egzersiz 10 bin adım
DişAfiyet olsun canım çok az yemişsin ama
Ben bu sabah tartıldım.s i d e l y a Mavi Takım A Asya89
Hallederiz Kırmızı takım Kinoalihatun
Unutmayım diye buraya not düşüyorum.
Keşkeeeeeakşam normal yemek yeseydin kuzum
Kıyamam ya geçmedi bi
Nazar canım nazar çıkmıştır ondanİyi akşamlar
26.05.2024 Pazar
Sabah 2 kupa sütlü filtre kahve
Kahvaltı 12:30 4 yk yoğurt,4 yk yulaf,1 yk fıstık ezmesi,20 adet yaban mersini
Arada sütlü kafeinsiz filtre kahve
Akşam 20:45 4 yk kepekli makarna,90 gr tavuk ızgara,çoban salata,1 çay bardağı kola zero
(resmen eşimin ve benim sakarlık günümüzdüne güzel kepekli makarna yaptım tam süzdüm tencereye koyacağım elimden kaydı ve yere döküldü ziyan oldu makarna sonra eşim yağdanlığı elinden düşürdü gitti yağ. Onlarla uğraşırken temizle, yeniden yemek yap akşam yemeği geçe kaldı )
Bizimkiler tam vaktinde dönmüş desenesağol canım. bizde bir gün yazlık giyindi bir gün mevsimlik. ortada olan bluzlerimi giydim. ama artık çıkması gerekti hepsinin. daha da günlüklerim başka dolapta onu da yarın çıkartıcaz.
şu anda yağmur var
Hosgeldin cnmPazar menüsü
Kahvaltıdan önce sirkeli su
Kahvaltı 11:30
4 YK karışık fırın sebze
Çeyrek simit
1 dilim peynir
2 yk kıymalı yumurta
Domates, salatalık,biber
Ara 16
1 nektari
Ara 17
1 az sütlü filtre kahve
Akşam 18:30
3 yk karışık fırın sebze
3 yk bamya yemeği
2 yk yoğurt
2 lt su
30 dk leslie
Elhan A Asya89
Bende 1 hafta sonra minnoşumla uyuyacağım
Teşekkür ederim hoşbuldumHosgeldin cnm
Hoşgeldin dombilimHerkese iyi akşamlar. Kaçak kuş geri döndütabii kapıları kapatmadıysanız
Kolesterol ilacı kulanmaya başladım canım ilk olarak. Derken insülin direnci için ilaç verildi ama aylar oldu hala düzgün kullanamıyorum… ama canımı en çok sıkan iki dizimde de oluşan toplam 4 kist. Dizlerim ödem topladı, belki 2 ay merdiven çıkamadım, eğilip kalkamadım… yürümeye çalışayım derken nasıl bastıysam bu sefer de topuk dikeni başlıyor galiba, belki 2 haftadır ayak tabanım kırılmış gibi hissediyorum. İş yerim deli gibi yoğun, bir yandan da o zorladı baya bacaklarımı. Bir de çocuğuma yetişmeye çalışıyorum, yaz gelince kursları arttırdım ve tam bir yarış atına döndüm, her dakikamı hesaplıyorum amaaa çok şükür bu günümeyok doğrudur canım haklısın meşgulsündür ama hiç girmeyince merak ettik. gelmiş geçmiş olsun babanla kardeşine.
belki etiketlerde görürsün seni sordum. özledik sohbetlerini
nasıl sağlık sorunların oldu kuzum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?