- 15 Temmuz 2015
- 18.728
- 31.220
- 598
Teşekkür ederim, çok hoş buldumHosgeldin
Teşekkür ederimO zamannnn tekrar hoşgeldin
Bugün ağrım çok, ne yapsam fayda yok, umudum yarın geçecek olmasıNeden hayırdır inşallah. Diyet mi başka birşey mi
Bizim gençler izmirin yağmurundan kaçıp Almanya nın yağmuruna yakalanmışlarİyi akşamlar kızlar İzmir de bildiğiniz şakır şakır yağmur yağıyor. Bir baş ağrısı yaptı bende sabahtan beri 2 lt suyu bitiremedim bile resmen
Hoşbuldum kuzummmHoşgeldin dombilim
Afiyet olsunA Asya89Elhan @Mthn83
26 Mayıs 2024 Pazar
sabah yok
öğlen 12.00
2 dilim uno çok tahıllı ekmek arası 1 dilim et füme ve 40 gr telli peynir, 1 çk muammara
9 siyah zeytin
domates salatalık kapya biber
ara 15.00
çiğ olarak 5 kaju+ 1 badem
3 erik+ 8 kiraz
kabuk tarçın çayı
ara 16.00
25 minik kayısı çekirdeği
1 hurma
hindiba kahvesi
akşam 18.30
tavada 60 gr soslu hindi göğüs fileto
3 yk basmati pilavı
salata
3/4 çb laktozsuz kefir
ara oolong çayı
1,5 lt den fazla su
Afiyet olsun güzel menüPazar menüsü
Kahvaltıdan önce sirkeli su
Kahvaltı 11:30
4 YK karışık fırın sebze
Çeyrek simit
1 dilim peynir
2 yk kıymalı yumurta
Domates, salatalık,biber
Ara 16
1 nektari
Ara 17
1 az sütlü filtre kahve
Akşam 18:30
3 yk karışık fırın sebze
3 yk bamya yemeği
2 yk yoğurt
2 lt su
30 dk leslie
Elhan A Asya89
Geçmiş olsunKolesterol ilacı kulanmaya başladım canım ilk olarak. Derken insülin direnci için ilaç verildi ama aylar oldu hala düzgün kullanamıyorum… ama canımı en çok sıkan iki dizimde de oluşan toplam 4 kist. Dizlerim ödem topladı, belki 2 ay merdiven çıkamadım, eğilip kalkamadım… yürümeye çalışayım derken nasıl bastıysam bu sefer de topuk dikeni başlıyor galiba, belki 2 haftadır ayak tabanım kırılmış gibi hissediyorum. İş yerim deli gibi yoğun, bir yandan da o zorladı baya bacaklarımı. Bir de çocuğuma yetişmeye çalışıyorum, yaz gelince kursları arttırdım ve tam bir yarış atına döndüm, her dakikamı hesaplıyorum amaaa çok şükür bu günüme
Makarna neysede yağ zor temizlenmiştir yavİyi akşamlar
26.05.2024 Pazar
Sabah 2 kupa sütlü filtre kahve
Kahvaltı 12:30 4 yk yoğurt,4 yk yulaf,1 yk fıstık ezmesi,20 adet yaban mersini
Arada sütlü kafeinsiz filtre kahve
Akşam 20:45 4 yk kepekli makarna,90 gr tavuk ızgara,çoban salata,1 çay bardağı kola zero
(resmen eşimin ve benim sakarlık günümüzdüne güzel kepekli makarna yaptım tam süzdüm tencereye koyacağım elimden kaydı ve yere döküldü ziyan oldu makarna sonra eşim yağdanlığı elinden düşürdü gitti yağ. Onlarla uğraşırken temizle, yeniden yemek yap akşam yemeği geçe kaldı )
Su 2.5 lt
8000 adım
Elhan A Asya89
Ah sorma hem ne zor çıktı sinir etti bizi gül abla gül biz de hem güldük hem de söylendik kendimizeMakarna neysede yağ zor temizlenmiştir yav
Banane güleceğim
Ben temizlemeyeceğim için rahat gülebilirimHayalimde canlandirinca o kabusa gülmek geldi içimden .temizliği cabasi olunca da üzüldüm
Allah kolaylık versin canım, ben yolladım minnoşu, gidişinin şerefine yatacağım dedim, rahatlıktan değil ağrıdan yatıyorumDiş çıkarıyor sebebi bu birde 2 yaş sendromuna erken girdi heraldeeğer saatsiz yemek yersem ucunu kaçırırım diye korkuyorum belli bir düzene uymak istiyorum aslında
Acil şifalar diliyorum canım, diz çok zor, çok iyi biliyorumKolesterol ilacı kulanmaya başladım canım ilk olarak. Derken insülin direnci için ilaç verildi ama aylar oldu hala düzgün kullanamıyorum… ama canımı en çok sıkan iki dizimde de oluşan toplam 4 kist. Dizlerim ödem topladı, belki 2 ay merdiven çıkamadım, eğilip kalkamadım… yürümeye çalışayım derken nasıl bastıysam bu sefer de topuk dikeni başlıyor galiba, belki 2 haftadır ayak tabanım kırılmış gibi hissediyorum. İş yerim deli gibi yoğun, bir yandan da o zorladı baya bacaklarımı. Bir de çocuğuma yetişmeye çalışıyorum, yaz gelince kursları arttırdım ve tam bir yarış atına döndüm, her dakikamı hesaplıyorum amaaa çok şükür bu günüme
Teşekkür ederim canın sanada geçmiş olsunAllah kolaylık versin canım, ben yolladım minnoşu, gidişinin şerefine yatacağım dedim, rahatlıktan değil ağrıdan yatıyorum
Ağrı sızı yok çok daha iyiyim ama var yine. Birşey yesem etsem agircak yine diye çok korkuyorumKıyamam ya geçmedi bi
Hadi İnşallah olacak olacak kaptanımLenaG
Ellssa
@Makaron23
zensim
@tomrs
@60kiloyum
@sara_28
@trueliving_
Elhan
@FitVenus
@yazarhanim35
@Tesnim1903
Sevgili kızlar bu hafta kemerleri sıkıyoruz
Uçuşa geçiyoruz
Bol su içiyoruz. Karbonhidrattan elimizden geldiğince uzak duruyoruz olaki biraz kaçırdık egzersizler ile dengeliyoruz. Bol bol eksikler ile kırmızı takımı yeniyoruz
Yaza fit giriyoruz. Herkes inşallah güzel sağlıklı bir şekilde hedefine ulaşır
Her iki takıma da başarılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?