Mis gibi de bakarsınTeşekkür ederim bitanemÇok minikler ben de şaşkınım. İnşallah bakabilirim kuzum. Göğsüme bastırınca uyuyor
bitanesi .Bıraktığım an ağlıyor. Geceyi nasıl geçireceğiz bilmiyorum. Sıcak su torbasini yuvalarına koydum bu iyi geliyormuş. Başka bilgi varsa söyleyin.
Polar bir kazagim vardı kuzum onu koydum.Mis gibi de bakarsınEvde polar gibi birşey varsa ona sarıp sarmalayabilirsin öyle güzel uyuyorlar.
İyiyim bugün baya yoğun bir gündü. Yoruldum. Senin iyi olmana sevindimsağol canım, daha iyiyim çok şükür
sen nasılsın, nasıl gidiyor?
Ooo yarın güzel bir tartı gelecek galibaSabah kalkar kalkmaz ılık limonlu su
Sabah kahvaltısı 12.00: 1 yumurtalı omlet, arasına yarım salatalık domates 4 adet zeytin ve yeşil çay
Öğlen atıştırnalık 14.00 : 2 erik 2 kayısı
Akşam yemeği 19.00 : 1 tavuk 2 köfte salata ayran
10.438 adım, 2 litre su
Kinoalihatun Elhan Mthn83
İnşallah yaa umarım 60ları görürümİyiyim bugün baya yoğun bir gündü. Yoruldum. Senin iyi olmana sevindim
Ooo yarın güzel bir tartı gelecek galiba
Geçmiş olsun canım araknoid değil Thornwaldt kıstı yazıyorNe yazıyor canım mr sonucunda aynı şekilde kist bende de var doğuştan dendi önemli değil korkma araknoid kist yazıyorsa
Teşekkür ederim canımÇok geçmiş olsunsonucun iyi olmasına sevindim
Mide sisince uyuyorlar zaten ama sıcak su torbasi mantikliTeşekkür ederim bitanemÇok minikler ben de şaşkınım. İnşallah bakabilirim kuzum. Göğsüme bastırınca uyuyor
bitanesi .Bıraktığım an ağlıyor. Geceyi nasıl geçireceğiz bilmiyorum. Sıcak su torbasini yuvalarına koydum bu iyi geliyormuş. Başka bilgi varsa söyleyin.
Çok iyi yapmışsınElhan kaptanım ben yarın girsem mi bilemedim. Bu hafta dinlenme adına izin aldım. Evdeyken nasıl geçer bilemedim
Gezmeye giderim belki
Yinede baglansam iyi olacak gibi
Anaaaaa bunlar neeee şans kedisi hemde
Allah ım çok güzelller
Çok geçmiş olsun Saracim.Merhabalar kızlar umarım hepiniz iyisinizdir ben bir haftadır buraya gelmedim gelemedim çünkü çok stresli bir hafta geçirdim tabiri caizse kalbim ağzımda gezdim ne yediğim yedik ne gezdiğim gezdik ti.sebebiyse salı günü doktora gittim kulak burun boğaz doktoruna kaç zamandır kulağımda ara ara uguldama tarzı şeyler vardı çınlama vardı sinüzitim olduğu için önemsemiyordum doktorada çok rahat bir şekilde gittim ancak doktor önce işitme testleri istedi sonra olmaması gereken şeyler gördüm burada deyip ilaçlı beyin mr istedi büyük ihtimalle temiz gelecek ama bişey atlamak istemiyorum deyince benim nevrim döndü hemen Mr randevusu aldık dün çektirdik bugün az önce sonucu çıktı neyseki korkulacak bişey yok ama çok küçük bir kitle tespit edilmiş oda doğuştan olabilirmiş pazartesi günü sonucu doktora gosterecem
Salı gününden beri ne diyet düşündüm nede doğru düzgün bisey yedim su bile içemedim ailede kanser öyküsü olunca aklıma neler geldi neler sonucumu bile önce açmaya cesaret edemedim sonra titreye titreye açtım çok şükür korktuğum gibi olmadı Allah kimseyi korktuğuna uğratmasın
Yarın kilo bildirimi yaparım ama ne çıkar bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?