Gecmis olsunMerhabalar kızlar umarım hepiniz iyisinizdir ben bir haftadır buraya gelmedim gelemedim çünkü çok stresli bir hafta geçirdim tabiri caizse kalbim ağzımda gezdim ne yediğim yedik ne gezdiğim gezdik ti.sebebiyse salı günü doktora gittim kulak burun boğaz doktoruna kaç zamandır kulağımda ara ara uguldama tarzı şeyler vardı çınlama vardı sinüzitim olduğu için önemsemiyordum doktorada çok rahat bir şekilde gittim ancak doktor önce işitme testleri istedi sonra olmaması gereken şeyler gördüm burada deyip ilaçlı beyin mr istedi büyük ihtimalle temiz gelecek ama bişey atlamak istemiyorum deyince benim nevrim döndü hemen Mr randevusu aldık dün çektirdik bugün az önce sonucu çıktı neyseki korkulacak bişey yok ama çok küçük bir kitle tespit edilmiş oda doğuştan olabilirmiş pazartesi günü sonucu doktora gosterecem
Salı gününden beri ne diyet düşündüm nede doğru düzgün bisey yedim su bile içemedim ailede kanser öyküsü olunca aklıma neler geldi neler sonucumu bile önce açmaya cesaret edemedim sonra titreye titreye açtım çok şükür korktuğum gibi olmadı Allah kimseyi korktuğuna uğratmasın
Yarın kilo bildirimi yaparım ama ne çıkar bilmiyorum
İnşallah o da iyi bir kisttir canım beynimizde doğuştan böyle şeyler olabiliyor demek kiGeçmiş olsun canım araknoid değil Thornwaldt kıstı yazıyor
Tebrikler bitanecim.
Teşekkürler kralicemTebrikler bitanecim.
Fotoğraf
Abla kolay gelsin nasıl geçti. Onlara bakmak gerçekten çok zor. Arada ıslak bezle totosunu sil. Yoksa çiş yapamazlar. Ondan sıkıntıları oluyordur. Yedirdikten sonrada usul usul ov karnını bizim bebeklerin gaz çıkarması gibi. Aklıma bu kadar geldi. Arkadaşımın kedisi ameliyatliydi bakamamisti bebeğine. O anlatmıştı yaptıklarını.Teşekkür ederim bitanemÇok minikler ben de şaşkınım. İnşallah bakabilirim kuzum. Göğsüme bastırınca uyuyor
bitanesi .Bıraktığım an ağlıyor. Geceyi nasıl geçireceğiz bilmiyorum. Sıcak su torbasini yuvalarına koydum bu iyi geliyormuş. Başka bilgi varsa söyleyin.
Günaydın canmGünaydınmutlu sabahlar. Kimler hedefine ulaştı bakalım
Allah şifa versin canım umarım şimdi daha iyidirBizim akraba kaza yapmış yoğun bakımda durumu çok kötücanım çok sıkkın daha 20 li yaşların başında
Ailesi perişan olmuş doktorlar pek umutlu değiller. RABBİM hiç bir anneye evlat acısı yaşatmasın bizlerede yaşatmasın inşallah
Canım benim geçmiş olsun temiz çıkmasına sevindimMerhabalar kızlar umarım hepiniz iyisinizdir ben bir haftadır buraya gelmedim gelemedim çünkü çok stresli bir hafta geçirdim tabiri caizse kalbim ağzımda gezdim ne yediğim yedik ne gezdiğim gezdik ti.sebebiyse salı günü doktora gittim kulak burun boğaz doktoruna kaç zamandır kulağımda ara ara uguldama tarzı şeyler vardı çınlama vardı sinüzitim olduğu için önemsemiyordum doktorada çok rahat bir şekilde gittim ancak doktor önce işitme testleri istedi sonra olmaması gereken şeyler gördüm burada deyip ilaçlı beyin mr istedi büyük ihtimalle temiz gelecek ama bişey atlamak istemiyorum deyince benim nevrim döndü hemen Mr randevusu aldık dün çektirdik bugün az önce sonucu çıktı neyseki korkulacak bişey yok ama çok küçük bir kitle tespit edilmiş oda doğuştan olabilirmiş pazartesi günü sonucu doktora gosterecem
Salı gününden beri ne diyet düşündüm nede doğru düzgün bisey yedim su bile içemedim ailede kanser öyküsü olunca aklıma neler geldi neler sonucumu bile önce açmaya cesaret edemedim sonra titreye titreye açtım çok şükür korktuğum gibi olmadı Allah kimseyi korktuğuna uğratmasın
Yarın kilo bildirimi yaparım ama ne çıkar bilmiyorum
Günaydın kankişim Günaydın kızlar bende artık katılmak istiyorum falakaya mu yatırırsın hazırlığa mi atarsınSevgili Masterfit Yarışmacıları,
Cumartesi tartı bildirimlerinizi fotoğraflı tarih ve nick belirterek saat 14.00' a kadar paylaşmanızı rica ederim.
Bol eksili bir etap sonuna ulaşma dileğiyle
Masterfit Yarışması 117. Etap 25.05 28.05. 01.06 Fark Yüzde KIRMIZI TAKIM Kinoalihatun KAPTAN 87.40 87.10 @sibel_84 71.75 72.30 M Minicikfzt 65.35 65.50 @Azmet5255 66.90 66.65 Elhan TRANSFER 64.90 64.85 @HuzuRRR 70.50 70.00 @serap911 68.55 68.55 @gezegenfeza 75.50 75.80 @uranus35 60.20 59.75 @Hallederiz 89.90 88.60 @Papatyamelo 71.20 70.95 @freejourney 55.80 55.80 @_ASTRAL_ 81.80 ? @Beth18 63.70 64.60 MAVİ TAKIM A Asya89 KAPTAN 88.60 88.50 @LenaG 97.20 99.00 Ellssa 71.10 71.20 @Makaron23 66.70 67.10 @zensim 69.90 70.10 tomrs 63.40 63.10 @60kiloyum 89.20 88.60 @sara_28 95.60 ? @trueliving_ 72.05 71.70 @Lavinia_98 TRANSFER 63.90 65.50 @yazarhanim35 78.50 78.50 @Tesnim1903 69.90 ? @FitVenus 63.10 63.20 @Papatyamaviss 60.05 60.70 @s i d e l y a 71.55 71.55 HAZIRLIK Mthn83 70.90 72.40 Leyl35 58.80 58.40 @p u d r a 123.30 122.80 @Asenr snmz 70.25 69.55 @medine66 82.50 81.70 @Satilucky 54.20 ? @Keira- 59.20 ?
Günaydın canımin içiAllah şifa versin canım umarım şimdi daha iyidir
Canım benim geçmiş olsun temiz çıkmasına sevindim
Günaydın kankişim Günaydın kızlar bende artık katılmak istiyorum falakaya mu yatırırsın hazırlığa mi atarsınElhan Yaglar benim kemik senin misali
Günaydınmutlu sabahlar. Kimler hedefine ulaştı bakalım
Kabul edersen devam edeyim canımGünaydın canımin içiÖper başima koyarım canım kankim. Hazırlıkta mi devam etmek istiyorsun
Masalahhh iyi ilerlemissin süper
Gaz çıkarma dışında diğerlerini yaptım kuzum. Beslenmede sıkıntı var emmiyorlar.Abla kolay gelsin nasıl geçti. Onlara bakmak gerçekten çok zor. Arada ıslak bezle totosunu sil. Yoksa çiş yapamazlar. Ondan sıkıntıları oluyordur. Yedirdikten sonrada usul usul ov karnını bizim bebeklerin gaz çıkarması gibi. Aklıma bu kadar geldi. Arkadaşımın kedisi ameliyatliydi bakamamisti bebeğine. O anlatmıştı yaptıklarını.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?