- 5 Kasım 2015
- 4.818
- 22.938
- 308
90 altına düşsem iyice motive olup rahatlıcam canımOo cok guzel canim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
90 altına düşsem iyice motive olup rahatlıcam canımOo cok guzel canim![]()
Tabi kiz kukulimisin sen aksam yatmaz ssbah kalkmaz . Gun bosa gidiyor gibi geliyor bana gec kalkincaBen hayirsiz saatemi kalkıyorum yani![]()
Yatağına sarılmak yazmıyor muydu? Hep yastık mı yazıyordu?
Kalk evi toplaYastığima sarılıp uykuma devam edeyim![]()
Elhan ablayla aramizda yastik muhabbeti varda canimYatağına sarılmak yazmıyor muydu? Hep yastık mı yazıyordu?
Aferin kirmizi cekirge benim daha 16005.500 oldu![]()
İnşallah canımmdevamlı olsun. Sağlıkla gitsin yağlar. Fitanne ol.
![]()
Tostombalakanne miz vardi nick değiştiİnşallah canımmBu nicki zayıfladığım dönemde yazmıştım şimdi değiştirmek istemedim bilindik diye
İlk soyismi çıktığında insanlar kendileri için istedikleri lakapları koymuşlar güçlü gösterişli olan soyismleri seçmişler geçen aklıma geldi fitannne misin sen diyorum tosun tombalak annesin soyismine döndü mesela![]()
14 takımdayken kaç kilo vermişsin kaçtan kaça düştüydünBenim annemden özlü sozler:
"Gece yatmak bilmiyorsunuz, sabah kalmak bilmiyorsunuz"
"Gündüz temizlik yaparsan el görür, akşam yaparsan dötün görür."
Arkadaşlarıma sürekli ödünç eşya veren bana söylenen laf.
"İyi ki " o" çıkmıyor oradan, çıksa onu da ödünç verirsin sen. "
14. Takımdayken annem ameliyat olmuştu. Hastanede bile diyeti bozmadım. Refakatçı idim. Yazmıştım mazeretimi.
Neyse takımı kapatmaya karar vermişler. Biz de başka takım arayışına girdik. Trip yapmışlardı. Onu hatirliyorum sadece. Üzülmüştüm.
Hiç bir takım 6. Takım gibi olamaz zaten. Burası muhteşem.![]()
Regl olucam onu bekliyorumAfiyet şifa olsun kaptanım Sana eksi olarak geri dönsün inşallah![]()
Yabancı müzik dinlemeyi hic sevmiyorum canimKızlar spor yaparken ne tür müzikler dinliyorsunuz ?
Yabancı önerisi olanlar yazabilir mi ?
Spor yaparken müzik dinlemesem sıkılıyorum hoş ben bişeyler yaparken illa ki dinlemem lazım
Sınavlara bile çalışırken hep dinlerdim motivasyon kaynağım![]()
Regl olucam onu bekliyorum
Her anda artı çıkabilirtabi 1,8yi geri almadım şükür
en az 300 artı gösteriyor
Cok alaka kuramadim ben , gunduz temizlik aksam temizlik ?Dötün görür![]()
Bende anlamlarını bilmiyorum canım bilince dinleyesim gelmiyorYabancı müzik dinlemeyi hic sevmiyorum canim
Antep fistiklarina dikkat et hepsini bir gunde yeme kalorili 100 grami 500-600 kalori arasinda değişiyor
Sağol cnm, öğleden sonra disardaydim o yüzden öyle olduAfiyet olsun abla bütün gün geçiştirme ile geçmiş
Afiyet olsun canım
Teşekkür ederim canlarAfiyet olsun ablacim
Oglumu okula yuruyerek birakiyorum , bana da iyi geliyor.Aferin kirmizi cekirge benim daha 1600