Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Oo cok guzel canim 🤩🤩🤩
90 altına düşsem iyice motive olup rahatlıcam canım🥰 hem şu fazla şişliğimde gitmiş olur.. 80 li kilolarda çok farketmedim ama 90 ı geçince doymama,kıyafetlerde bariz darlık olmaya başladı.. 1-2 haftaya düşsem rahatlayıp öyle devam edeceğim.. Bu sabah çok mutluyum 2 gündür kahvaltıdan sonra içim eziliyordu bu sabah aynı kahvaltıyla doymuş şekilde kalktım masadan..

:nazar::nazar: devamlı olsun. Sağlıkla gitsin yağlar. Fitanne ol. 🧿🧿
İnşallah canımm💕 Bu nicki zayıfladığım dönemde yazmıştım şimdi değiştirmek istemedim bilindik diye 😄
İlk soyismi çıktığında insanlar kendileri için istedikleri lakapları koymuşlar güçlü gösterişli olan soyismleri seçmişler geçen aklıma geldi fitannne misin sen diyorum tosun tombalak annesin soyismine döndü mesele 😄

İnşallah canımm💕 Bu nicki zayıfladığım dönemde yazmıştım şimdi değiştirmek istemedim bilindik diye 😄
İlk soyismi çıktığında insanlar kendileri için istedikleri lakapları koymuşlar güçlü gösterişli olan soyismleri seçmişler geçen aklıma geldi fitannne misin sen diyorum tosun tombalak annesin soyismine döndü mesela 😄
Tostombalakanne miz vardi nick değişti:-)

Benim annemden özlü sozler:
"Gece yatmak bilmiyorsunuz, sabah kalmak bilmiyorsunuz"
"Gündüz temizlik yaparsan el görür, akşam yaparsan dötün görür."

Arkadaşlarıma sürekli ödünç eşya veren bana söylenen laf. 🙈🙈🙈

"İyi ki " o" çıkmıyor oradan, çıksa onu da ödünç verirsin sen. "
:KK23:

14. Takımdayken annem ameliyat olmuştu. Hastanede bile diyeti bozmadım. Refakatçı idim. Yazmıştım mazeretimi.
Neyse takımı kapatmaya karar vermişler. Biz de başka takım arayışına girdik. Trip yapmışlardı. Onu hatirliyorum sadece. Üzülmüştüm.
Hiç bir takım 6. Takım gibi olamaz zaten. Burası muhteşem. 🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿
14 takımdayken kaç kilo vermişsin kaçtan kaça düştüydün

Kızlar spor yaparken ne tür müzikler dinliyorsunuz ?
Yabancı önerisi olanlar yazabilir mi ?
Spor yaparken müzik dinlemesem sıkılıyorum hoş ben bişeyler yaparken illa ki dinlemem lazım😄
Sınavlara bile çalışırken hep dinlerdim motivasyon kaynağım💕
Yabancı müzik dinlemeyi hic sevmiyorum canim

Regl olucam onu bekliyorum
Her anda artı çıkabilir 🙄🙄 tabi 1,8yi geri almadım şükür 🤣 en az 300 artı gösteriyor
🙄🙄🙄
Antep fistiklarina dikkat et hepsini bir gunde yeme kalorili 100 grami 500-600 kalori arasinda değişiyor

14 takımdayken kaç kilo vermişsin kaçtan kaça düştüydün
M.ö ki tarihi sormana şaşırdım. Screenshot_20211026-100728_Opera.webpScreenshot_20211026-100840_Opera.webp

Back
X