Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

kackaloribu kackaloribu canimmm. ♥️♥️♥️
Ne zaman basliyore diyete. Kaç kilosun ?
Canıııııımm , gittikçe uzaklaşıyorum diyet fikrinden. Allah' ım bana azcık akıl versin gerçekten :deli: 62 kiloyum :KK47:

Neyse beni boşverelim, atın beni denizlere gün ışığı görmeyim :ruh: sen napıyosun nasılsın bitanemm?

Kızlar spor yaparken ne tür müzikler dinliyorsunuz ?
Yabancı önerisi olanlar yazabilir mi ?
Spor yaparken müzik dinlemesem sıkılıyorum hoş ben bişeyler yaparken illa ki dinlemem lazım😄
Sınavlara bile çalışırken hep dinlerdim motivasyon kaynağım💕
Ben de hareketli yabanci dinliyorum hatta artik Turkce sarkilar dinleyemiyorum. Dinlersem de 90lar falan.

Canıııııımm , gittikçe uzaklaşıyorum diyet fikrinden. Allah' ım bana azcık akıl versin gerçekten :deli: 62 kiloyum :KK47:

Neyse beni boşverelim, atın beni denizlere gün ışığı görmeyim :ruh: sen napıyosun nasılsın bitanemm?
İyiyim canım. 🤗🤗🤗 Kendini ikna et de gel. 62 çok sana. 55 muhteşem. 🧿♥️💙

Kızlar spor yaparken ne tür müzikler dinliyorsunuz ?
Yabancı önerisi olanlar yazabilir mi ?
Spor yaparken müzik dinlemesem sıkılıyorum hoş ben bişeyler yaparken illa ki dinlemem lazım😄
Sınavlara bile çalışırken hep dinlerdim motivasyon kaynağım💕
. Top 10 hit tarzi dinliyorum.

Kilo aldin diyemi gelmiyosun buraya demekki bizi hiç sevmedin😒

Aman dikkat et canim diyet yapamiyorsan bile almamaya calis kilo cok kolay aliniyor

askrhpozitif askrhpozitif
Screenshot_20211026-102425_Instagram.webp

Back
X