Ellerine sağlıkKAPTANLARİN BİLDİRİMLERİ
Eki Görüntüle 3436904
Cumartesi: 79.40
Salı: 78.50
Fark: 0.90
Yüzde: 1.13
Eki Görüntüle 3436905
Cumartesi: 86.0
Salı: 85.60
Fark: 0.40
Yüzde: 0.47
Salı transfer avantajıni_ASTRAL_ kaptanımız kazandı. Tebrikler kaptanım. Tablo yayımlandıktan sonra transferini gerçekleştirebilirsin.
Mavi takım kaptanı @Asya89 eksin için seni de tebrik ederim.
Oo karpuz peynir ekmekBu sıcaklarda hepimizin erimesi lazım bence zaten sıcaktan bişey yenmiyor karpuz meyve su günü böyle geçiştirsek ayda 5-6 kg eririz gibi
Acil şifalar olsun bitanemSelam çıtırcım,yine bel çevresinde çıktı colefor verdi haftada 2 tane içecem bakalım.
Bayram sonuda kanal tedavi olacak,o bitecek en az 3 ay bekleyip gene iğne olacağım bakalım.
Sen yaptırdınmı hiç kemik taraması mutlaka yaptır ekürim.
Rica ederim bitanemEllerine sağlık
Oo karpuz peynir ekmek
Geçmiş olsunSelamlar hanımlar,kemik erimem gene belden çıktı,diş olayı varya şimdilik olmaz dedi doktor.
Geçmiş olsun canımÇok sağol canım,sanada çok geçmişler olsun.
Geçmiş olsun Rabbim beterinden korusun inşallah en kısa zamanda şifa bulursunuzSelam kızlar
Anca gelebildim sıcaktan mahvoldummecbur olmadıkça evden çıkmam artık hem diyetim aksıyor
Ultrason sonucunda boynumdaki şişlik için olabilir böyle bazen kendiliğinden inebilir de dendi daha dr a göstermedim randevu alabilirsem inşallah göstereceğimhiçbir şey anlamadım desem yeridir
İnşallah kendiliğinde den gecer canım. Rabbim şifa versinSelam kızlar
Anca gelebildim sıcaktan mahvoldummecbur olmadıkça evden çıkmam artık hem diyetim aksıyor
Ultrason sonucunda boynumdaki şişlik için olabilir böyle bazen kendiliğinden inebilir de dendi daha dr a göstermedim randevu alabilirsem inşallah göstereceğimhiçbir şey anlamadım desem yeridir
Hoş buldumHoşgeldin canım
Afiyet olsun çicek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?