- 12 Temmuz 2016
- 6.965
- 30.811
- 548
- 31
Canıııııımm , gittikçe uzaklaşıyorum diyet fikrinden. Allah' ım bana azcık akıl versin gerçekten

Neyse beni boşverelim, atın beni denizlere gün ışığı görmeyim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canıııııımm , gittikçe uzaklaşıyorum diyet fikrinden. Allah' ım bana azcık akıl versin gerçekten
Ben de hareketli yabanci dinliyorum hatta artik Turkce sarkilar dinleyemiyorum. Dinlersem de 90lar falan.Kızlar spor yaparken ne tür müzikler dinliyorsunuz ?
Yabancı önerisi olanlar yazabilir mi ?
Spor yaparken müzik dinlemesem sıkılıyorum hoş ben bişeyler yaparken illa ki dinlemem lazım
Sınavlara bile çalışırken hep dinlerdim motivasyon kaynağım![]()
Maşallah canim insallah hedefine ulaşırsın
Gunaydin ablacim ❤Gunaydinnnn güzeller
Sallanmayan salilarimiz olsun insallah![]()
Üşenmeyip bulmussunM.ö ki tarihi sormana şaşırdım. Eki Görüntüle 2940066 Eki Görüntüle 2940065
İyiyim canım.Canıııııımm , gittikçe uzaklaşıyorum diyet fikrinden. Allah' ım bana azcık akıl versin gerçekten62 kiloyum
Neyse beni boşverelim, atın beni denizlere gün ışığı görmeyimsen napıyosun nasılsın bitanemm?
. Top 10 hit tarzi dinliyorum.Kızlar spor yaparken ne tür müzikler dinliyorsunuz ?
Yabancı önerisi olanlar yazabilir mi ?
Spor yaparken müzik dinlemesem sıkılıyorum hoş ben bişeyler yaparken illa ki dinlemem lazım
Sınavlara bile çalışırken hep dinlerdim motivasyon kaynağım![]()
Kilo aldin diyemi gelmiyosun buraya demekki bizi hiç sevmedinCanıııııımm , gittikçe uzaklaşıyorum diyet fikrinden. Allah' ım bana azcık akıl versin gerçekten62 kiloyum
Neyse beni boşverelim, atın beni denizlere gün ışığı görmeyimsen napıyosun nasılsın bitanemm?
Aman dikkat et canim diyet yapamiyorsan bile almamaya calis kilo cok kolay aliniyorCanıııııımm , gittikçe uzaklaşıyorum diyet fikrinden. Allah' ım bana azcık akıl versin gerçekten62 kiloyum
Afiyet olsun canim ❤Kahvemi yaptim otururken şarja dolsun bari bende laklak edeyim![]()
Sagol canimAfiyet olsun canim ❤
İçelim güzelleşelimKahvemi yaptim otururken şarja dolsun bari bende laklak edeyim![]()
5 bin adima geleyim mola vereceğim bende yesilcay icecegim
¹²⁸⁰ deyim daha5 bin adima geleyim mola vereceğim bende yesilcay icecegim![]()
4552 deyim¹²⁸⁰ deyim daha![]()
![]()