- 17 Ekim 2016
- 8.661
- 15.808
- 248
Vitamin eksikliği ve anemi böyle yapıyor maalesefKızlar sanırım kansızlık sebebiyle bocaliyorum
sürekli kafa karisikligi ve açlık dürtüsü var. Biseyim var ama neyim var bilmiyorum
Geçmiş olsun çiçek. Her yer yanıyorDişciden geldim aşırı sıcak var bir tuhaf oldum gücüm kuvvetim kalmadı gibi oldu
Afiyet olsun canımİyi akşamlar kızlaarrr
05.06.2024 Çarşamba
Sabah 2 bardak buzlu kahve
Kahvaltı 11:00 4 yk yoğurt,4 yk yulaf,4 kayısı,1 şeftali,1 tk fıstık ezmesi,1 tk bal
Ara 15:30 2 bardak buzlu kahve,yarım çay bardağı leblebi
Akşam 19:30 2 kabak dolması,2 yk yoğurt,1 dilim tbe
2.5 lt su
9000 adım
Elhan Mthn83 Cordelia
Kana baktırmak lazım canım. Açlık dürtüsü yediriyor muKızlar sanırım kansızlık sebebiyle bocaliyorum
sürekli kafa karisikligi ve açlık dürtüsü var. Biseyim var ama neyim var bilmiyorum
Afiyet olsun canımÖğlen 12 de iki çatal kayısı marmelat bir çatal peynir biraz sucuklu yumurta bir tm ekmek salata falan
İkindi 17 de iki Kepçe yeşil fasulye bir kase yoğurt bir tb ekmek
Elhan
Sen , ben , hatce, fezo , Casmin ve en son zensim ...randevusuz lütfen kimse kendini kötü hissetmesinYine bize birşeyler oluyor sıraylakendimi biraksam ayni moddayim
İlaç kullanıyor musun ? Geçmiş olsunKızlar sanırım kansızlık sebebiyle bocaliyorum
Sağol kaptaniçemAfiyet olsun canımİki kişi olunca dolma bitmiyor değil mi
Afiyet olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?