- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.983
- 828
Ayy benim bugun çok ayaklarim agriyor ya nedense4552 deyim
Cokmu yordun dun kendiniAyy benim bugun çok ayaklarim agriyor ya nedense
Dun baya is yaptik odun indir falan spor da yaptım heralde ondan bide havadan dolayi romatizmam azıyor benim inek şaban misaliCokmu yordun dun kendini
Nick degis gunlugun adinida degisiriz
Kis geldi tabi Allah kolaylik versin canimDun baya is yaptik odun indir falan spor da yaptım heralde ondan bide havadan dolayi romatizmam azıyor benim inek şaban misali
Bazı seylerden dolayi degiseyim dedim ama kasım gelsin birdeNick degis gunlugun adinida degisiriz
Kis geldi tabi Allah kolaylik versin canim
Değisip ne yapcan guzel boyleBazı seylerden dolayi degiseyim dedim ama kasım gelsin birde
Oda dogru ozaman yeni üye olayimDeğisip ne yapcan guzel boyle
Yeni uyelikle gelmediğin surece nik değiştirmek fayda etmez
Yeni uye ol gel ama ben tanirim seniOda dogru ozaman yeni üye olayim
Valla doğru helee ben 6.his diyor duyuyomusunNe kadar dogru seyler
Aman sende tanimayiverYeni uye ol gel ama ben tanirim seni
Duydum duydumValla doğru helee ben 6.his diyor duyuyomusun
Pozitif diyor neşe saçar diyorDuydum duydum
Allah şifa versin inşallah bişey yoktur canımYarın kızlarımın göz muayenesi var büyük kızımın okul için istediler de küçük kızımın tek gözünde kayma var insaAllah önemli bir problemi yoktur geçici bir durumdur dua edin kıslar olur mu❤
Peki benim sabahın köründe kalkıp şarjı takayım uyanınca adimlamaya başlayım deyip uyanınca şarjın daha %2 olmasıŞarjim 33 gece takmadan uyumusum gene bugun 10bin yaparsam iyi
Daha erken sarj edin telefonlarıAllah şifa versin inşallah bişey yoktur canım
Peki benim sabahın köründe kalkıp şarjı takayım uyanınca adimlamaya başlayım deyip uyanınca şarjın daha %2 olması
EyvahhhAllah şifa versin inşallah bişey yoktur canım
Peki benim sabahın köründe kalkıp şarjı takayım uyanınca adimlamaya başlayım deyip uyanınca şarjın daha %2 olması
Saat 7 de taktım canım saat 10 da çıktım yataktan hesabını yap %100 olması gerekirkenDaha erken sarj edin telefonları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?