- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.983
- 828
Canim ates yok ishale cevirdi
Yeni akım mi çok kalorili...Antep fistık yemek moda oldu menülerde
Cok gecmis olsun canim test yaptinizmiCanim ates yok ishale cevirdi
Bizim okul yakin, yazin yolu uzatiyordum erken cikip yuruyordum ama artik kosarak donuyorumOglumu okula yuruyerek birakiyorum , bana da iyi geliyor.
Aaaa çok geçmiş olsun.Canim ates yok ishale cevirdi
331Kirmizi takim adimlar ne alemde ?
Benim 4.200lerde
Salgin varmis canim gecmis olsunCanim ates yok ishale cevirdi
Swn onu aksama 33bin yaparsin
Bebeler ile uğraşıyorum
Cok gecmis olsun canim test yaptinizmi
Aaaa çok geçmiş olsun.
Sagolun kizlar test yapmadik istemiyor kesin covit amaSalgin varmis canim gecmis olsun
O bebeleri ben yiyimBebeler ile uğraşıyorumyerlerinde durmuyorlar
Yerinde duran bebe yapmamislar daha bacimBebeler ile uğraşıyorumyerlerinde durmuyorlar
Belli olmaz canim ayrica ishal salginida varSagolun kizlar test yapmadik istemiyor kesin covit ama
Ben değil de uyanacak kızlar için demiştim çayı...benim de dersim vardı çıktım . Teşekkür ederim içmiş kadar oldum canım.Pişileri bitirdim dedim demligi yedim demedim kicayim var gel gel amann 5 dk geç giderim iki sabah sohbeti etmeden gidilir mi
Temasli diye evde bugun 6.gün riskliydi ama salginmi covitmiBelli olmaz canim ayrica ishal salginida var
Cordeliaa yi etiketleyebilir misin? Rica etsem.11030 adım atarak tam günü kapadım.
30 adımda fazladan olsun beyaaa
Ahmet mi valla işte ne kadar koruyabilirsen kendinizi koru olmadı evde maske tak bu öyle yaptık evi bol bol havalandir bağışık yükseltici şeyler tüket ona da ver yesin içsin geçmiş olsun inşallah en kiSa zamanda iyi olurSagolun kizlar test yapmadik istemiyor kesin covit ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?