Spor yapmaya başladım canım ama evim küçük benim başım dönüyor yürüyüp durunca dön dur sıkılıyorum..Benimde evde bebeğim var havalarda soğudu hepimiz evde atiyoruz hatta çocugu yatirinca tv yi internete bağlıyorum açıyorum spor yapıyorum
Kuzu sen özel kalem değil mısın bi özet geçmedin 70 sayfa geçmiş varBuneyaa 2 defa niye gidiyor
Evde yerinde yürüme yapiyorum bendeSpor yapmaya başladım canım ama evim küçük benim başım dönüyor yürüyüp durunca dön dur sıkılıyorum..
Bugün Leslie yaptım peşine biraz tempolu yürüdüm evde.. az önce de 30 Dk yürüyüş yaptım dışarda çocuklarla market turu yapıp geldik
Selam canim afiyet olsun. Hic karsilasamiyoruz bu aralar nasilsinSelaaam menü paylasayim ilk önce...
Sabah
2dlm tb ekmegi ile beyaz peynirli tost
Ögle
1 muz 1 avuc ceviz
Aksam
Tavuk mantar sote 1 tabak
Yogurt
Aralarda türk kahvesi nescafe var...
Zipzip- E Elif_Eylul Wilma11
Bugün özet yokKuzu sen özel kalem değil mısın bi özet geçmedin 70 sayfa geçmiş var
Hic kilo vermemistim sankim14 takımdayken kaç kilo vermişsin kaçtan kaça düştüydün
Eneee cok nostaljik oldu buM.ö ki tarihi sormana şaşırdım. Eki Görüntüle 2940066 Eki Görüntüle 2940065
Bende böyle bir gün hayal etmistim ama masallah totomu hic yere koyamadigim bi gün gecirdim
Beni de hatirliyormusun kıss12. Takımda da aynı zamanlarda bulunduk hatırlıyordum ben seni ama tabi bu kadar tanımıyordum. Bu kadar azimli ve girişken değildin o zaman sanırım o yüzden bu kadarını başarabileceğini bende düşünmemiştim. Ama sen harikalar yaptın resmen
Sorma kuzumyaa cok yogun günler gecirdim. Artik buradayim bol bol karsilariz insSelam canim afiyet olsun. Hic karsilasamiyoruz bu aralar nasilsin
Benimki öyleBugün heralde genelde yoğun ,yorucu ve baş ağrılı birgünmus sanki.
İyi olmana sevindim yogunluk hiç bitecek gibi değilSorma kuzumyaa cok yogun günler gecirdim. Artik buradayim bol bol karsilariz ins
Ben sana hosgeldin diyememistim galiba. Hosgeldin cnmEki Görüntüle 2940356 Bugün leslie yaparken telefon üstümdeydibi de markete gidip geldim az önce onun dışında evde hareketliydim ama telefon üstümde değildi.. Zipzip-
Oh şükür bitti demi artık bol bol dinlen canımSorma kuzumyaa cok yogun günler gecirdim. Artik buradayim bol bol karsilariz ins
Aynenyaaİyi olmana sevindim yogunluk hiç bitecek gibi değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?