Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Kardeşin bir ara buraya uye olmustu degil mi zencefil diye

Nanekekik di Tutaste53 in eski niki baharatlardan gidiyorlar
Evet ben almistim nickini 3. Takimdaydi hatta kazen ben sanip uyeligini iptal ettide konusup actirdik
a kuzum sen nanekekik misin?
maşallah iyi kilo vermişsin tebrik ederim
Evet canim
Yuhhhh tovbe yarabbim insan kiliginda dolasan seytan bunlar
Kızlar fikir olsun diye paylaşıyorum ,tavuklu salata yapımı çok kolay düşük kalorili .. ve lezzetli öğle yemegim
Eki Görüntüle 2940203
Canim nugget yada snitzel yerine haslanmis tavuk yada ton baligi , 6yk bakliyat yada 2 dlm peynirle yapabilirsen daha saglikli olur

Kesinlikle kullerinden dogdun
12 ay taksitle akilli saat alsam taksit bitene kadar sağlam kalır mı acaba
Nasil bir akli var ki 12 ay taksit yapcan ki
Ben geldim öldüm bittim yorgunluktan sabah 10 dan 3 e kadar hastanede süründük resmen ya
Gecmis olsun canim
kızlar benim telefonum samsung ,mi band samsungla eslestiriliyor mu? telefona gelen Bildirimleri görebiliyor muyum?
Olur canim uygulama indir benimde samsung akilli saat mi ama saat belli seyleri saymiyor mesela yemek yedik mutfak topluyorum haldir haldir saat titredi bi baktim bana cok uzun sure oturdun hareket et diyor deli mi nen

Afiyet olsun canim ❤
eline sağlık ve teşekkürler kaptanim
Afiyet olsun canım
teşekkür ederim kaptanim
zaten 12 ay olmuyo

Ben onu yapamam canım çocuklardan dışarı çıkamıyorum evde de kaç adım atarım bilmiyorum yetersiz olur
Benimde evde bebeğim var havalarda soğudu hepimiz evde atiyoruz hatta çocugu yatirinca tv yi internete bağlıyorum açıyorum spor yapıyorum

Canım kral kızım aşkımın her cümlesine katılıyorum. Miladin hayırlı olsun bitanem. Aydınlanmana kurban senin.

Ben onu yapamam canım çocuklardan dışarı çıkamıyorum evde de kaç adım atarım bilmiyorum yetersiz olur
Canim bunlar hep bahane valla bak yanlis anlama hava sogudu hepimiz evdeyiz . Ben adim olsun diye kizimi dans ederek kucagimda uyutuyorum , cay doldurmaya kalkinca mutfakta leslie tarzi adimlama yapiyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…