Afiyet olsun canim ❤Sabah 10
3 kaşık yulaf 1 bardak süt üstüne 1 kare bitter yulaf lapasi
1 haşlanmış yumurta 1 fincan çay
Ara 13 00
Yarım paket form bisküvi 10 badem
akşam 17 00
1 tabak kapuska 1 kase yoğurt 1 dilim tbe
2lt su
Zipzip-
E Elif_Eylul
Wilma11
Afiyet olsun canımSabah 10
3 kaşık yulaf 1 bardak süt üstüne 1 kare bitter yulaf lapasi
1 haşlanmış yumurta 1 fincan çay
Ara 13 00
Yarım paket form bisküvi 10 badem
akşam 17 00
1 tabak kapuska 1 kase yoğurt 1 dilim tbe
2lt su
Zipzip-
E Elif_Eylul
Wilma11
Bana da versene benim basim kel miBen ona verdim haftalık liste o daha iyisini yapıyor. Rahat bırak kaptanı.
Yok canım yoğunum bugün yetişdiremedimÇok sağol kaptanım insaAllah
Çok sağol canımgeçmişte noldu özet geçtin mi hiç ben bakamadım da
Kardeşin bir ara buraya uye olmustu degil mi zencefil diye
Evet ben almistim nickini 3. Takimdaydi hatta kazen ben sanip uyeligini iptal ettide konusup actirdikNanekekik di Tutaste53 in eski niki baharatlardan gidiyorlar
Evet canima kuzum sen nanekekik misin?
maşallah iyi kilo vermişsin tebrik ederim
Yuhhhh tovbe yarabbim insan kiliginda dolasan seytan bunlarCanım bu kadın sevgilisi ile kadınları uyutup çıplak resim falan çekip para istiyormuş. kredi çektiriyormuş.
Dolandırıcılar kısacası. Hatta yüksek yerdre tanıdığımız var falan deyip dolandırıyorlarmış insanları.
Bir sürü tezgah. Programda olma sebebi maalesef kadının erkek kardeşini, sözde sevgilisi öldürmüş. 6 gün evde tutmuş. Kokmasın diye çiçek gibi sulamış. (Burada ağladım ben )
Yani böyle diyor. Ama kendi öldürmüşte olabilir.
Akıl almayacak kadar kötü olaylar ve uzun.
Canim nugget yada snitzel yerine haslanmis tavuk yada ton baligi , 6yk bakliyat yada 2 dlm peynirle yapabilirsen daha saglikli olurKızlar fikir olsun diye paylaşıyorum ,tavuklu salata yapımı çok kolay düşük kalorili .. ve lezzetli öğle yemegim
Eki Görüntüle 2940203
O zamanlar psikolojim bozuktu. Sonra eşimle ayrildim. 9 ay ayrı yaşadık. Sonra niye bilmem döndüm. Psikolojim iyice bozuldu. Sonra dedim ki bu dünyaya ne Ali için ne deli için geldim. Kendimden gayrısı tin ton. Bir aydınlanma geldi. Sonra bir şahısın beni küçümsemesi vs derken dedim ki hoopp bı durun ben Cordelia yım. Koskoca kral kızı.Elhan
Neyse küllerimden doğdum.Çok şükür. Şansıma 6. Takıma geldim. Ben bile inanamıyorum.
Kesinlikle kullerinden dogdunVE şimdi...
Nasil bir akli var ki 12 ay taksit yapcan ki12 ay taksitle akilli saat alsam taksit bitene kadar sağlam kalır mı acaba
Gecmis olsun canimBen geldim öldüm bittim yorgunluktansabah 10 dan 3 e kadar hastanede süründük resmen ya
Olur canim uygulama indir benimde samsung akilli saat mi ama saat belli seyleri saymiyor mesela yemek yedik mutfak topluyorum haldir haldir saat titredi bi baktim bana cok uzun sure oturdun hareket et diyor deli mi nenkızlar benim telefonum samsung ,mi band samsungla eslestiriliyor mu? telefona gelen Bildirimleri görebiliyor muyum?
Noluyor gene kesin birssy oluyor
Vallahi ben spor yapıyorum Bir şey yapmadımNoluyor gene kesin birssy oluyor
22-28 Ekim Menü Bildirimleri
MasterFit Yarışması 6.Etap Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Persembe Kırmızı Takim 1 @Li_zigi Kırmızı Kaptan 65.6 2 Cordelia Kırmızı 61.2 3 @Nehir im Kırmızı 71.5 4 @madamhd Kırmızı 74.7 5 @masal3487 Kırmızı 71.6 6 prensinin annesi Kırmızı 57.4 7 @zeyneppk Kırmızı 83.5 8 @Zeynebim2020 Kırmızı 68.6 Mavi Takim 1 Wilma11 Mavi Kaptan 77.8 2 @askrhpozitif Mavi 79.9 3 @fantastikaaa Mavi 95.1 4 @sardunya1038 Mavi 65.5 5 @Aijoo Mavi 73.1 6 @Noisy Girl Mavi 61.6 7 aypare ackerman Mavi 60.1 8 @eceboce Mavi 70.3 ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ @Mefkurem North River @Hazrmmm @VixenM @fittanne
eline sağlık ve teşekkürler kaptanimAfiyet olsun canim ❤
teşekkür ederim kaptanimAfiyet olsun canım
zaten 12 ay olmuyoEvet ben almistim nickini 3. Takimdaydi hatta kazen ben sanip uyeligini iptal ettide konusup actirdik
Evet canim
Yuhhhh tovbe yarabbim insan kiliginda dolasan seytan bunlar
Canim nugget yada snitzel yerine haslanmis tavuk yada ton baligi , 6yk bakliyat yada 2 dlm peynirle yapabilirsen daha saglikli olur
Kesinlikle kullerinden dogdun
Nasil bir akli var ki 12 ay taksit yapcan ki
Gecmis olsun canim
Olur canim uygulama indir benimde samsung akilli saat mi ama saat belli seyleri saymiyor mesela yemek yedik mutfak topluyorum haldir haldir saat titredi bi baktim bana cok uzun sure oturdun hareket et diyor deli mi nen
Afiyet olsun canımMenu
Sabh(9:00)
3 dlm tam bugday
2 dlm kasar
Yesillik
10 badem
Ara
Sutlu kahve
10 badem
2 kare bitter
Aksam(16:30)
2dlm tam bugday
Yogurtlu semiz otu 6yk
Su:2 ltZipzip- E Elif_Eylul @Li_zigi Cordelia
Benimde evde bebeğim var havalarda soğudu hepimiz evde atiyoruz hatta çocugu yatirinca tv yi internete bağlıyorum açıyorum spor yapıyorumBen onu yapamam canım çocuklardan dışarı çıkamıyorum evde de kaç adım atarım bilmiyorum yetersiz olur
Bu mevsimde sebze psiiremiyoruz arkadas bruksel lahanasi 40tlWilma11 buharda sebze pişiriyore ben.
Afiyet olsun canim aksam birsey yememissin kiMenu
Sabh(9:00)
3 dlm tam bugday
2 dlm kasar
Yesillik
10 badem
Ara
Sutlu kahve
10 badem
2 kare bitter
Aksam(16:30)
2dlm tam bugday
Yogurtlu semiz otu 6yk
Su:2 ltZipzip- E Elif_Eylul @Li_zigi Cordelia
Canım kral kızımO zamanlar psikolojim bozuktu. Sonra eşimle ayrildim. 9 ay ayrı yaşadık. Sonra niye bilmem döndüm. Psikolojim iyice bozuldu. Sonra dedim ki bu dünyaya ne Ali için ne deli için geldim. Kendimden gayrısı tin ton. Bir aydınlanma geldi. Sonra bir şahısın beni küçümsemesi vs derken dedim ki hoopp bı durun ben Cordelia yım. Koskoca kral kızı.Elhan
Neyse küllerimden doğdum.Çok şükür. Şansıma 6. Takıma geldim. Ben bile inanamıyorum.
Canim bunlar hep bahane valla bak yanlis anlama hava sogudu hepimiz evdeyiz . Ben adim olsun diye kizimi dans ederek kucagimda uyutuyorum , cay doldurmaya kalkinca mutfakta leslie tarzi adimlama yapiyorum .Ben onu yapamam canım çocuklardan dışarı çıkamıyorum evde de kaç adım atarım bilmiyorum yetersiz olur
Sistim kaptanim 6 kasik dolu doluydu bi buyuk tabak etti acikirsam sutlu kahve icrrimAfiyet olsun canim aksam birsey yememissin ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?