Benimkide polo smart bu kadar özelliği yok bimden aldîmAfiyet olsun canım ayağına sağlık ❤
Honor marka canım A101 den almıştı eşim 1,5 sene olacak maasAllah bir sorunu çıkmadı su geçirmez bi de o özelliği çok iyi
Yakalarsan honor alabilirsin canım kalp ritmi oksijen ne kadar uyuduğum günlük antreman çeşitleri hava durumu müzik çalar msjlari gösterme özelliği hepsi var alarmı ve arayan kişi ekranda çıkıyor bluetootd a bağlayınca 200 tl ye almıştı canım belki şimdi 250 filandırBenimkide polo smart bu kadar özelliği yok bimden aldîm
Bende istiyorum bunlardan..hala gelmedi..Benimkide polo smart bu kadar özelliği yok bimden aldîm
hahahhaOkudum okudum ben kim gelirse takip ederim
Cuma başlarsan eger hazirlikli ol ozaman menude kacamak cezalidir burda
yaban mersini mordur. aktardan aldıklarını yabanmersini diye satıyorlar ama o kırmızılar turna yemişi diye bir meyve.Yaban mersini kuru sekilde alıyodum aktardan kırmızı, ama benim topladiklarim mor,kaynatinca kırmızı suyu çıkıyor
Bizim bimde vardi daha bugün gördüm 60 liraydıBende istiyorum bunlardan..hala gelmedi..
düşük tansiyon taşıyorum şimdi içeceğim.Hisbikus , nar cicegi tansiyonu dusuk olanlar kullanmasin acayip tansiyon dusuruyor .
No hayır yapamammmm.onu da atmayıver
Akşam cok az mış canim.afiyet olsun13 00
2 dilim tb ekmek domates salatalık marul 1 dilim beyaz peynir maydanoz yeşil soğan 2 kahve
Ara
1 muz 1 elma
19 00
1 dolma yoğurt salata
kahve
3lt su
30614 =3.061 p.Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia @Li_zigi
Nice güzel Senelere. İyi ki dogmus.Benim evde çok kücük cuma oğlumun doğum gününü yapacam evim kücük diye kendi evimde yapmıyorum o kadar insani nereye sığdıracam
Hibiskus icebilirsin canım geç gördüm kusura bakma
Varmıdır acaba Bursa'da bi bakayım bime..aktuellerde görmedim çünküBizim bimde vardi daha bugün gördüm 60 liraydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?