Iyi geceler canim ❤İyi geceler kızlar
Benimki de şaka sevmez boşver takma kafana :)Ay sinirlendi şaka yapmıştım
Iyi geceler canim gecmis olsun ❤Herkese iyi geceler mutfagi toplayip uyuyacagim.
Totomun ici agriyor, soylemesi ayip
Afiyet olsun canımEki Görüntüle 2940485 @Filiz16 kaptanım soylerde ben yapmam mi
Yaaa yeteryaaa yorma kendini25.000 adım oldu. daha 5.000 adım var.
Kaybolmam canim hedefim varBen de iyiyim kaybolma merakta bırakma bizi.
Teşekkürler canımAfiyet olsun canım
Bence bu tamamen şeker degerinle alakalı,muhtemelen kolestrol vs sınıra yaklaşmış olabilir.Cunku aynısı bende vardı doktora gitmeden önce .yicem,iccem yatcam modundaydim hep.hep uyku hali hep halsizlik..Bence bol hareket ve vitamin takviyeleri bir beslenme programı uygula enerji verecek şeyler ..kızlar bende uzun süredir bir halsizlik var. kan değerlerimde pek sorun yok. sadece şeker değerim biraz sınırın üzerinde çıktı. dikkat etmem lazım o kadar.
psikolojik mi yoksa az hareketten mi kaynaklanıyor anlamadım. sizde de böyle bir durum var mı? herşeye olan hevesimi kırıyorhep evde oturayım, yatayım kalkayım istiyorum
benim 3-4 aydır böyle diyebilirim. o yüzden canım sıkılıyor. sanırım psikolojik. bir de tabi karbonhidratı fazla almam ve çok kilo almamla alakalı diye düşünüyorum. neyse şu diyete tam başlayayım da inşallah, akşamları 1 er multivitamin içerim bir süre olmazsa.
Afiyet olsun canSabah aç karnına limonlu su
Kahvaltı 10:00
Bir kase yoğurt
4 y.k yulaf ezmesi
Ara
Açık çay bir avuç dut kurusu
Saat 15:00
Büyük Bir kase sütlü çorba
Ara
Açık çay bir avuç yer fıstığı
Su: 2.5
Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia Wilma11
Afiyetler olsunSelamlar menümü yazayım
Kahvaltım
Öğle 12:00
3 kaşık sebze çorbası tadı igrençti
1 kaşık kepçe kadar Kavurma et
Yarım dilim Domates
1 yeşil biber
Cacık
Akşam 19:30
1 kase Yoğurt kürü
Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia
Afiyet olsunBen de eve yeni girebildim,
Sabah 9.00
Bir dilim tt ekmek
2dilim wasa
1has yumurta
Dom sal bib
Zeytin bikac tane
2dilim peynir
3dilim elma
Ogle 13.00
2kase lahana corbasi
Aksam 17.00
4kofte
Lahana corbasi
Su 2lt
Bozma moralini beyaaaaMoralim bozuldu azcık . Kafam dağılsın diye bura bakıyorum. Dağılmadı ama
Aman Allahım ben dün kendime nazar ettim,koca totom kalkmadı hala 4 bin adımım var..evde dans etmeye başladım artık.
Bende öyleyim ,hiç kuş duramiyom ya ..azcok dursanaaa yooogghhh olmuyoÖnemli bişey değil eşim sağolsun ufak bir sürtüşdük. Sabaha düzelirim ben fazla böyle duramıyorum alerji yapıyor
Neden 30 bin adım çok değil mi acaba..Yorulmuyomusun25.000 adım oldu. daha 5.000 adım var.
Saatin çok güzelmiş
Benim evde çok kücük cuma oğlumun doğum gününü yapacam evim kücük diye kendi evimde yapmıyorum o kadar insani nereye sığdıracamSpor yapmaya başladım canım ama evim küçük benim başım dönüyor yürüyüp durunca dön dur sıkılıyorum..
Bugün Leslie yaptım peşine biraz tempolu yürüdüm evde.. az önce de 30 Dk yürüyüş yaptım dışarda çocuklarla market turu yapıp geldik
Ben 13 bin yapınca zayıflamış hissediyorum kendimi sen 25 ten bahsediyorsun25.000 adım oldu. daha 5.000 adım var.
Aynen iyi geceler kızlarIyi geceler kizlar ❤❤ ❤
kolesterol normal, diğer değerlerimde sorun yok. aslında kan şekerim de normal. insülin her zaman maksimum 7-8 olurdu. şimdi 10 un üzerinde ve HBA1C üst sınırın üzerinde. gizli şeker gibi yani. doktor, son aylarda çok karbonhidrat alman ve çok stres bu değeri yükseltir dedi. o da doğru.Bence bu tamamen şeker degerinle alakalı,muhtemelen kolestrol vs sınıra yaklaşmış olabilir.Cunku aynısı bende vardı doktora gitmeden önce .yicem,iccem yatcam modundaydim hep.hep uyku hali hep halsizlik..Bence bol hareket ve vitamin takviyeleri bir beslenme programı uygula enerji verecek şeyler ..
Afiyet olsun canım ayağına sağlık ❤Menüm
Sabah 12 30
4 tane köfte
Yarım orta boy domates
2 y k yoğurt
1 dilim ekmek
1 bardak şekersiz çay
Ara 16 00
2 avuç leblebi ve kuru üzüm karısik
Akşam 19 00
3 y k bulgur pilavı
1porsiyon sebzeli tavuk
2 dilim kelek tursusu
1 buçuk litre su
15 bin adım vazgeçtim 30 binden oğlumun doğum gününü kaynanam gilde yapacam cuma günü o yüzden temizliyorum orayı pek tamamlayamadım benden pessssZipzip- E Elif_Eylul Cordelia @Li_zigi
Eki Görüntüle 2940494
Honor marka canım A101 den almıştı eşim 1,5 sene olacak maasAllah bir sorunu çıkmadı su geçirmez bi de o özelliği çok iyiSaatin çok güzelmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?