Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Azimli sıçan duvarı deler diyorum..
Mahvoldum saat 9 dan buyana..dans et zumba yap Leslie karışık derken oldu ama 75 M2 evi tavaf ettim...Ayy yok bi dahakine cikcam zamanında dışarı yapcam yürüyüşü miss gibi

Cordelia

Eklentiler

• Screenshot_2021-10-26-23-59-43-923_pedometer.stepcounter.calorieburner.pedometerforwalking.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 27
Zamqnla evin içinde de oluyor canım merak etme bugün 30 bin yaptım evin içinde ,benimkide 67 m2

Menumu birakayim
Sabah 08.30 1 Wasa uzeri iki kasar bitki cayi
Oglen 13.00 1 kase yoghurt corbasi ve meyveli yulaf
Aksam 18.00 Etli salata
Spor bölgesel 45 dk
1 Saat yuriyus
(Sanirim Buranin hizina asla yetisemeyecegim cok yogun ve yorucu bir hayatim var deport yiyene kadar kalayim

Afiyet olsun

Afiyet olsun canım niye ne oldu ki ???

Menu ve spor

Sabah 10.40

2 kk peynir
10 zeytin
1 dilim ekmek
1

Öğle. 14.00
Yoğurt muz yulaf chia karışımı

Akşam 19.00
1 tavuk pirzola
1 dilim ekmek
4 kaşık yoğurt

Ara 22.00
1 erik 1 şeftali

Spor
30.134 adım 3013 puan.
Zipzip- E Elif_Eylul @Li_zigi

Eklentiler

• Screenshot_20211027-000132_WhatsApp.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 22
Zamqnla evin içinde de oluyor canım merak etme bugün 30 bin yaptım evin içinde ,benimkide 67 m2
Yok ya ben resmen tavuk gibi evde dolaştım ya bugün...Yabancı şarkıyla zumba yapayım dedim,kendimi horon çekerken buldum daha yok...mahvoldum..yaa gün içerisinde üstümde olsa o kadar zorlanmam belkide ama ben spor yaparken alıyorum elime teli..o yüzden bugün zorlandım birden 10 bine tamamlamak kıymetli totomu agritti ahahahahkahve yaptım yorgunluk kahvesi,gel ismarlim sanada..
Neden 30 bin yapiyosunuz siz.

Sakin uyma. Bir veli bana küfür etmişti. Yazdığımı yanlış okumuş.
Ay yok canım bir kadın var laftan anlamiyor kadına diyorum iyi geceler geç oldu daha sonra konuşalım hala çenesi susmuyor inatla dediğini tekrarlıyor gruptan atmamak için zor tuttum kendimi kafa yapısını çözemedim daha öncede sınıf paralarının üzerine yatabilecegimi ima etmisti

Afiyet olsun canım . Harikasın
Hadi ısmarla kahveyi çok severim. Ya ben mira elif kaptanımız kahve kokusu ve prensinin annesi bu hafta biraz çılgınlık yapalım istedik . yarış yapıyoruz kendi aramızda 30 000 hedef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…