Ne oldu canım?Beynim yandı yeminle
Filissss kızar diye yiyemedimAkşam cok az mış canim.afiyet olsun
Zamqnla evin içinde de oluyor canım merak etme bugün 30 bin yaptım evin içinde ,benimkide 67 m2Azimli sıçan duvarı deler diyorum..
Mahvoldum saat 9 dan buyana..dans et zumba yap Leslie karışık derken oldu ama 75 M2 evi tavaf ettim...Ayy yok bi dahakine cikcam zamanında dışarı yapcam yürüyüşü miss gibi
Cordelia
Ben hep listeyle alisveris yaparım. Yoksa unuturum alacaklarımi.Maratondaymis gibi alışveriş yapiyoruz
Listeyle gidiyoruz zaten
Afiyet olsunHayirli geceler canlarim
Menum
Sabah 10.00
1 adet yumurta
3 siyah zeytin
1 dilim tb ekmegi
Domates salatalik
Aksam
1 kase yayla corbasi
4-5 yk sebzeli bulgur pilavi
Tursu salata
Su 2 lt
Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia @Li_zigi
Veliler canımNe oldu canım?
Afiyet olsunMenumu birakayim
Sabah 08.30 1 Wasa uzeri iki kasar bitki cayi
Oglen 13.00 1 kase yoghurt corbasi ve meyveli yulaf
Aksam 18.00 Etli salata
Spor bölgesel 45 dk
1 Saat yuriyus
(Sanirim Buranin hizina asla yetisemeyecegim cok yogun ve yorucu bir hayatim var deport yiyene kadar kalayim
Afiyet olsun canım niye ne oldu ki ???Menumu birakayim
Sabah 08.30 1 Wasa uzeri iki kasar bitki cayi
Oglen 13.00 1 kase yoghurt corbasi ve meyveli yulaf
Aksam 18.00 Etli salata
Spor bölgesel 45 dk
1 Saat yuriyus
(Sanirim Buranin hizina asla yetisemeyecegim cok yogun ve yorucu bir hayatim var deport yiyene kadar kalayim
Yok ya ben resmen tavuk gibi evde dolaştım ya bugün...Yabancı şarkıyla zumba yapayım dedim,kendimi horon çekerken buldum daha yok...Zamqnla evin içinde de oluyor canım merak etme bugün 30 bin yaptım evin içinde ,benimkide 67 m2
Kim pes etmiş. Çok şükür bitirdim.
Sakin uyma. Bir veli bana küfür etmişti.Veliler canımbir gram aklım vardı onuda aldılar sağolsunlar
Ay yok canım bir kadın var laftan anlamiyor kadına diyorum iyi geceler geç oldu daha sonra konuşalım hala çenesi susmuyor inatla dediğini tekrarlıyorSakin uyma. Bir veli bana küfür etmişti.Yazdığımı yanlış okumuş.
Ne manyaklar varHem de bildiğin küfür. Kadın bu. Öğretmene kadar gitmiş konu.
Afiyet olsun canım . HarikasınMenu ve spor
Sabah 10.40
2 kk peynir
10 zeytin
1 dilim ekmek
1
Öğle. 14.00
Yoğurt muz yulaf chia karışımı
Akşam 19.00
1 tavuk pirzola
1 dilim ekmek
4 kaşık yoğurt
Ara 22.00
1 erik 1 şeftali
Spor
30.134 adım 3013 puan.
Zipzip- E Elif_Eylul @Li_zigi
Hadi ısmarla kahveyi çok severim. Ya ben mira elif kaptanımız kahve kokusu ve prensinin annesi bu hafta biraz çılgınlık yapalım istedik .Yok ya ben resmen tavuk gibi evde dolaştım ya bugün...Yabancı şarkıyla zumba yapayım dedim,kendimi horon çekerken buldum daha yok...mahvoldum..yaa gün içerisinde üstümde olsa o kadar zorlanmam belkide ama ben spor yaparken alıyorum elime teli..o yüzden bugün zorlandım birden 10 bine tamamlamak kıymetli totomu agritti ahahahah kahve yaptım yorgunluk kahvesi,gel ismarlim sanada..
Neden 30 bin yapiyosunuz siz.
Prensinin annesiKim pes etmiş. Çok şükür bitirdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?