- 15 Kasım 2020
- 13.110
- 71.813
- 548
Rabbim gönlünden ne geçiyorsa nasip etsin canımKizlarrr 3 ubde guzel devam ediyormuşbugun 4.gunleri yarini bekleyecegiz guzel devam ediyorlar dedi 5.gun yarina guzel çıkanları dondurqcaklar artik
Ve ben su an yoldayım diyetisyene dogru yuruyorumBugun diyetime basliyorum
benim koca kendini türünün son örneklerinden biliyorsun az biraz cinstir kendileri de kabul ediyor bazen :))Kuzum lütfen kendine biraz dikkat et yaaasagligin için ne gerekiyorsa yap. Biz kendimizi dusunmezsek kimse düşünmez. Caninin kiymetini bil biraz.
Senin kocayi, düşman başına vermesin
Allah vicdan versin ne diyim
Bende cumaya göre birazdaha iyiyim cnm
Baş agrisi, burun akintisi, öksürük, halsizlik var. Haftasonu hep yattim
Tartida haliyle arti cikti
Hosgeldin cnm
Allah gönlüne göre versin inşallah
teşekkürler canımcımmAcilardan komediye o nasıl bir yumuşak geçiştir öyle nasıl bir imoci koyacağımi şaşırdım ekimcim. Allah iyilik sağlık versin çok geçmiş olsun kuzum .şifalar dilerim. Çabuk iyileş.
Bundan istemis benimki gibi manyak kari
Güle güle kullan canım inşallah memnun kalırsınsaatim geldi
Ne ara kız
Gule güle kullan canim
çok sagolun kızlarGüle güle kullan canım inşallah memnun kalırsın
keşke burası da öyle olsaaaaaAllstar için az
Bizim burda yasak şöyle ki ,eğer öğretmene hediye alırsan o hediyeyi vergilendirme si lazım . O yüzden burda öğrencilerden 1 yada 2 euro toplanır çiçek yada kitap için hediye çeki alınır . Kaç euro bilmiyorum ama belirli bir sabit para var onu gelmezler. Ama çocuklar resim çizerler birşeyler yaparlar o olur . Burda sen kendin özel istersen almak öğretmenler kabul etmezler herkes kuralcıdır burda. Bir öğrenildi mi rüşvet yerine geçilebilir korkusu var.
Anam ne güzelmiş güle güle kullan . Kadında ne aldıracağını biliyormuşBundan istemis benimki gibi manyak kari
Bakma bende çalısırken aldim artik bisey almiyorum eve
Eki Görüntüle 2940668
Keşke ablakeşke burası da öyle olsaaaaa
Güle güle kullan hayırlı olsunsaatim geldi
Sağol canım bakma bende almam böyle.şeyler çalışırken aldim iste pahali bunlar öğretmende iyi biliyor ne isticegini dogru diyosunAnam ne güzelmiş güle güle kullan . Kadında ne aldıracağını biliyormuş
Keşke abla
Guzel günlerde kullan.bol bol yürü canım benim.saatim geldi
Canım sorsan sınıfın bilgisayarıymış ama ne kadar sınıf kullanacak ki 11.000 tl den başlıyor dedi fiyatlarıYa size ne ogretmwnin bilgisayarindan . Arkadas bakin ogretmenlere donem basi kirtasiye parasi yatiyor (buna ragmen a4dur , tonerdir, fotokopi kartidir bizden cikiyor ama )yanlisim varsa duzeltilsin ama bir maas diye biliyorum yazik gunay ya size ne onun bilgisayrindan
Yok kuzum ben olmadım asla da olmam kimseyle uğraşmam kimseyi de uğraştırmam boşver sen de yapmıyorum de niye çekiyorsun kiKader ortağım sende mi sınıf annesi oldun o dert bende de var yaktılar yeminle başımı biz daha katılımı sabitleyemedik ordan hediye kararı ve toplanacak miktar varçok değişik bir sinifimiz var ya
+18 video muBizim gibi +18 video paylasip , korona olup cocugu geri kalmasin diye gonderen, 6 tane agir ilac ictim kusuyorum nr yapayim diye velilere soran yoktur ama bizi gecemezsiniz idealiyiz hepsi ayni kisi
Biz de zorunlu değil ama zorunlu gibi lanse ediliyorSınıfıniz gayet kalabalikmis canım bizde herkes katılmıyor kimseyi mecbur kilamam durumu olan var olmayan var kendi almak isteyen var şuan 20 kişi falan var toplu almak isteyen
Ya o nasıl bir eğitimci mağaradan mı gelmiş çocuğu dövmek azarlamak ne demekoy oy iyiymiş
bizim de öğretmenlerden biri çocukları aşağılayıp duruyormuş.
çocuklara hem fiziksel hem duygusal şiddet uyguluyormuş
pazartesi görüşeceğiz bakalım
Bir yaşıma daha girdim altın mı alınacakmışHiç bir fikrim yok. Kimse katılmaz. Altın almayı düşünüyor olabilirler.
Iste sistem budur canım ama Türkiye de eğitim sistemi yok benceAllstar için az
Bizim burda yasak şöyle ki ,eğer öğretmene hediye alırsan o hediyeyi vergilendirme si lazım . O yüzden burda öğrencilerden 1 yada 2 euro toplanır çiçek yada kitap için hediye çeki alınır . Kaç euro bilmiyorum ama belirli bir sabit para var onu gelmezler. Ama çocuklar resim çizerler birşeyler yaparlar o olur . Burda sen kendin özel istersen almak öğretmenler kabul etmezler herkes kuralcıdır burda. Bir öğrenildi mi rüşvet yerine geçilebilir korkusu var.
Sınıfa alıyormuş canımYa merak ettim öğretmen neden kendine bilgisayar alamıyor öğrencilerin parası ile ne alaka
Evet öyleymiş sınıfınmış canımSınıfta kullanıyor sınıfın demirbaşı oluyor canım öğretmenin üzerine olmuyor okula kaliyor
Sağol kuzumÇok geçmiş olsun canım
Günaydın
Günaydın canım daha öğlen olmadı
Hayırlı güzel haberler almayı nasip etsin Rabbim inşallah
Öyle canım sınıfta ki herkes evet diyince hayır diyemiyorsunDevlet vermeyince napican çocuklarımiz için değip veriyoruz işte
Kıs çaycı da bisey mi Allahtan çamaşır bulaşık makinesi istememiş
sınıf anneleri çok önemli işte geneli düşünmeyen biri çıkar herkese masrafı yapıştırırAman oglan 4.sinıfa giderken herkesten toplamislar hatirlamiyorum suan kac paraydi ama sinif annesi gitmis öğretmene demiski evinde neyin eksik oda demiski çaycim yokbu salaklarda yetmemis paralari eklemisler üstüne almislar sonra öğrencilerden istemiş sinif annesi eksikti para getirin kimse getirmemisti
Gule güle kullansaatim geldi
Valla olanda var olmayanda var kimisi ekmek parasi bulamaz sinifta ama zorlarlar kimiside hergun cicek böcek alır öğretmene göze girsin diye,iste insandan insana fark var ben olsam derimki ogretmenler gunundede olsa gònlünüzden ne gecerse getirin,ama gözleri hep yüksekte,eskiden biz dolmakalem patik örtü sarar götururduk simdi nerdeyse araba alcaklarsınıf anneleri çok önemli işte geneli düşünmeyen biri çıkar herkese masrafı yapıştırır
biz de bir de lojman da gidenlere hediye veda yemeği ya da çayı işi vardı virüsten önce bir keresin de 1 tam altın 2 de çeyrek parası topladılar , gidenlerden bazısını tanımıyordum bile :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?