- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.983
- 828
Heee üstune atladiMüge anlı izliyorum. Damat k.v yi dövüyordu nerdeyse.
Keşke vursaydı.Heee üstune atladi
Evet canım bu gençlik merkezine aitmiş sanırım aylık 110 lira çok uygun toplam 8 saat haftada 2 saat hakkın varmış.. kontenjan boşalırsa hemen kayıt düşünüyorum.. ben yüzmeyi çok seviyorum sağlamda yüzerim güzel kalori attırır aslında ama bakalım insallah boşalır yer açılır banaDenk gelir canım inşallah belediyeye baktın mı ben bu ara ücretsiz gitmistim
Çamaşır makinası isteyen mi olmuşCanım sorsan sınıfın bilgisayarıymış ama ne kadar sınıf kullanacak ki 11.000 tl den başlıyor dedi fiyatları
Yok kuzum ben olmadım asla da olmam kimseyle uğraşmam kimseyi de uğraştırmam boşver sen de yapmıyorum de niye çekiyorsun ki
+18 video muhap içtim mi yuh artık
Biz de zorunlu değil ama zorunlu gibi lanse ediliyor
Ya o nasıl bir eğitimci mağaradan mı gelmiş çocuğu dövmek azarlamak ne demek
Bir yaşıma daha girdim altın mı alınacakmış
Iste sistem budur canım ama Türkiye de eğitim sistemi yok bence
Sınıfa alıyormuş canım
Evet öyleymiş sınıfınmış canım
Sağol kuzum
Öyle canım sınıfta ki herkes evet diyince hayır diyemiyorsun
Kıs çaycı da bisey mi Allahtan çamaşır bulaşık makinesi istememiş
İnşallah gidebilirsin canım bende bayanlara özel saatte gideceğimİşyerinden msj geldi ucretsiz yüzme havuzu açılacaktı diye gitsem mi bilmem eşim göndermezne iyi olurdu ya
Eşref misaatim geldi
Sinif öğretmenlerinin çalışma sistemini bilmiyorum canım. Kırtasiye parası 1400 TL. Bunu çok buluyorsanız bir şey demiyor susuyorum...Ya size ne ogretmwnin bilgisayarindan . Arkadas bakin ogretmenlere donem basi kirtasiye parasi yatiyor (buna ragmen a4dur , tonerdir, fotokopi kartidir bizden cikiyor ama )yanlisim varsa duzeltilsin ama bir maas diye biliyorum yazik gunay ya size ne onun bilgisayrindan
Allah yardımciniz olsun canim ❤Cidden öyle biz bide 400 tl verdik 100 ü kaynak kitap 100 ü projeksiyon 200 ü bilgisayar parası verdik ogretmenin bilgisayari eskiymis yenisi alincakmis ivir zivir haftada en az 30 tl gidiyor zaten okula 250 verdik kayıt parası ama bağış makbuzu adı verdiler 3 paket A4 istediler ekstra dersler çıkardılar kursmuş hepsine ayrı ayrı 70 dediler şimdiden belimiz büküldü bakalim neler olacak devaminda
Bizim de öyle oldu 4 top kağıt götürdü yetmedi 2 daha istedi bize yakın değil diye okul nakil olcakti. Sonra eşimden 4 hedef tahtası ve ok istemişlergeçen hafta.
Yaa cook sevindim canimKizlarrr 3 ubde guzel devam ediyormuşbugun 4.gunleri yarini bekleyecegiz guzel devam ediyorlar dedi 5.gun yarina guzel çıkanları dondurqcaklar artik
Ve ben su an yoldayım diyetisyene dogru yuruyorumBugun diyetime basliyorum
❤Senin bu dikkatine hayranım canım ya
Günaydın abla ❤
Güle güle kullan canim ❤saatim geldi
Güle güle kullan hayırlı olsun
Guzel günlerde kullan.bol bol yürü canım benim.
Gule güle kullan
hıhımmEşref mi
çok teşekkür ederim kızlarAllah yardımciniz olsun canim ❤
Yaa cook sevindim canim
❤❤ ❤
Günaydın abla ❤
Güle güle kullan canim ❤
Üye Adı | Takım | TOPLAM ADIM SAYISI |
| Kırmızı | 120.000 |
| Kırmızı | 120.000 |
| Kırmızı | 93.643 |
| Mavi Sarı | 79.474 |
@Li_zigi | Kırmızı Kaptan | 54.253 |
| Mavi | 51.759 |
A aypare | Mavi | 51.672 |
Hepinizi tebrik ediyorum canim bence 30 bin icin zorlamayin kimse nehirle ikinizie yetisemez
AllStar Yarışması Son durummmmmm
Üye Adı Takım TOPLAM ADIM SAYISI Nehir6161 Kırmızı 120.000Cordelia Kırmızı 120.000prensinin annesi Kırmızı 93.643Kahve __Kokusu Mavi Sarı 79.474@Li_zigi Kırmızı Kaptan 54.253sardunya1038 Mavi 51.759A aypare Mavi 51.672
Bir birbirimizle yarışıyoruz.Hepinizi tebrik ediyorum canim bence 30 bin icin zorlamayin kimse nehirle ikinizie yetisemez
Aynen bende yetişemem bunları çok fena hırslı yahuHepinizi tebrik ediyorum canim bence 30 bin icin zorlamayin kimse nehirle ikinizie yetisemez
Yarn yataktan kalkamazsın kendinize yazık etmeyinBir birbirimizle yarışıyoruz.
Biizm kurumdada oluyor böleleri ama katılmıyorum bendesınıf anneleri çok önemli işte geneli düşünmeyen biri çıkar herkese masrafı yapıştırır
biz de bir de lojman da gidenlere hediye veda yemeği ya da çayı işi vardı virüsten önce bir keresin de 1 tam altın 2 de çeyrek parası topladılar , gidenlerden bazısını tanımıyordum bile :)
MasterFit Yarışması 6. Etap | ||
Kırmızı Takım | ||
1 | @Li_zigi | Kırmızı Kaptan |
2 |
| Kırmızı |
3 |
| Kırmızı |
4 |
| Kırmızı |
5 |
| Kırmızı |
6 |
| Kırmızı |
7 |
| Kırmızı |
8 | @Zeynebim2020 transfer | Kırmızı |
9 | C Chikolata_gozlum | Sarı |
10 | E Elif_Eylul | Sarı |
11 |
| Sarı |
12 |
| Sarı |
Neden yaptın bunu kendine okadar güzel gidiyorduTunaydin kizlar
Kac haftadir iyi gidiyordum ama bu gece malesef biseyler yedim
Yedigim de bisküvi beyaz peynir ama miktar fazlaydi
Zaten artidaydim, iyice artmış
Bu hafta çöp oldu resmen
2 gün telafi etmeye calisacam
Gittigi kadar artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?