Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Denk gelir canım inşallah belediyeye baktın mı ben bu ara ücretsiz gitmistim
Evet canım bu gençlik merkezine aitmiş sanırım aylık 110 lira çok uygun toplam 8 saat haftada 2 saat hakkın varmış.. kontenjan boşalırsa hemen kayıt düşünüyorum.. ben yüzmeyi çok seviyorum sağlamda yüzerim güzel kalori attırır aslında ama bakalım insallah boşalır yer açılır bana

Çamaşır makinası isteyen mi olmuş

Sinif öğretmenlerinin çalışma sistemini bilmiyorum canım. Kırtasiye parası 1400 TL. Bunu çok buluyorsanız bir şey demiyor susuyorum...

Allah yardımciniz olsun canim ❤
Bizim de öyle oldu 4 top kağıt götürdü yetmedi 2 daha istedi bize yakın değil diye okul nakil olcakti. Sonra eşimden 4 hedef tahtası ve ok istemişler geçen hafta.

Kizlarrr 3 ubde guzel devam ediyormuş bugun 4.gunleri yarini bekleyecegiz guzel devam ediyorlar dedi 5.gun yarina guzel çıkanları dondurqcaklar artik

Ve ben su an yoldayım diyetisyene dogru yuruyorum Bugun diyetime basliyorum
Yaa cook sevindim canim
Senin bu dikkatine hayranım canım ya

Günaydın abla ❤
Güle güle kullan canim ❤

Biizm kurumdada oluyor böleleri ama katılmıyorum bende ne bilim gereksiz geliyor bana ya
Giden gitmiştir gittigi gün bitmiştir demi

Kırmızıııııııı Takımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Adımlarımızı tamamlıyor diyetimize devam ediyoruz. Ve Cuma Günü Şampiyonnn oluyoruz.

MasterFit Yarışması 6. Etap
Kırmızı Takım
1
@Li_zigiKırmızı Kaptan
2
Cordelia Kırmızı
3
Nehir6161 Kırmızı
4
madamhd Kırmızı
5
masal3487 Kırmızı
6
prensinin annesi Kırmızı
7
zeyneppk Kırmızı
8
@Zeynebim2020 transferKırmızı
9
C Chikolata_gozlum Sarı
10
E Elif_Eylul Sarı
11
North River Sarı
12
Fitt_anne Sarı

Neden yaptın bunu kendine okadar güzel gidiyordu
Çöp oldu diyede düşünme lutfen kaldığın yerden devam et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…