Bizdede altın kolye alalım diyenler çıktıHiç bir fikrim yok. Kimse katılmaz. Altın almayı düşünüyor olabilirler.
Marka takılırım diyorlar yani20 kişi olsa 1000 ne hediye alacaklar acaba bizim öğretmen erkek damat's tan takım alınır o para ile
Niye öğretmenin düğünü mu varmışHiç bir fikrim yok. Kimse katılmaz. Altın almayı düşünüyor olabilirler.
Bir maaştan az diye biliyorum canım sinfiin çoğu şeyi kardeşimin cebinden çıkıyorYa size ne ogretmwnin bilgisayarindan . Arkadas bakin ogretmenlere donem basi kirtasiye parasi yatiyor (buna ragmen a4dur , tonerdir, fotokopi kartidir bizden cikiyor ama )yanlisim varsa duzeltilsin ama bir maas diye biliyorum yazik gunay ya size ne onun bilgisayrindan
Bizim de öyle oldu 4 top kağıt götürdü yetmedi 2 daha istedi bize yakın değil diye okul nakil olcakti. Sonra eşimden 4 hedef tahtası ve ok istemişlerSizin baya fazlaymış canım bu ne böyle
Allstar için az15.000 iyi fikir.
Bizim burda yasak şöyle ki ,eğer öğretmene hediye alırsan o hediyeyi vergilendirme si lazım . O yüzden burda öğrencilerden 1 yada 2 euro toplanır çiçek yada kitap için hediye çeki alınır . Kaç euro bilmiyorum ama belirli bir sabit para var onu gelmezler. Ama çocuklar resim çizerler birşeyler yaparlar o olur . Burda sen kendin özel istersen almak öğretmenler kabul etmezler herkes kuralcıdır burda. Bir öğrenildi mi rüşvet yerine geçilebilir korkusu var.Bizim gruptada yok canım sınıf anneleri var 4 kişi misal bir kişi 9.30 da bile yazsa öğretmene bildiriliyor ya msj la ya da çocukları alırken uyarı veriyor. Biz sınıfca kaynaşmak için bir cafede toplandık o gün konuşuldu öğretmenler günü için para toplanacak kimi diyo 20 olsun kimi diyor 30 40 olsun kimi dedi herkes ödeyemez dedim ben de 25 olsun yani büyük bir mebla değil imkanı olmayan mahcup olmasın özelden yazsın tolere ederiz dedim kabul ettiler zitlasmak tartışmak gerçekten çok yorucu ben de istemedim sınıf annesi olmak yeteri kadar derdim var bir de laf anlamaz insana laf anlatmak ekstra stres sebebisenin yerinde olsam çoktan bırakırdım
Aman oglan 4.sinıfa giderken herkesten toplamislar hatirlamiyorum suan kac paraydi ama sinif annesi gitmis öğretmene demiski evinde neyin eksik oda demiski çaycim yokMarka takılırım diyorlar yani
Ya merak ettim öğretmen neden kendine bilgisayar alamıyor öğrencilerin parası ile ne alakaCidden öyle biz bide 400 tl verdik 100 ü kaynak kitap 100 ü projeksiyon 200 ü bilgisayar parası verdik ogretmenin bilgisayari eskiymis yenisi alincakmis ivir zivir haftada en az 30 tl gidiyor zaten okula 250 verdik kayıt parası ama bağış makbuzu adı verdiler 3 paket A4 istediler ekstra dersler çıkardılar kursmuş hepsine ayrı ayrı 70 dediler şimdiden belimiz büküldü bakalim neler olacak devaminda
Bence öyle yani bu paraya daha ne olur bilemedimMarka takılırım diyorlar yani
Bir top verdim bende başka vermedim devletin ödenekleri yetmiyor galibaBizim de öyle oldu 4 top kağıt götürdü yetmedi 2 daha istedi bize yakın değil diye okul nakil olcakti. Sonra eşimden 4 hedef tahtası ve ok istemişlergeçen hafta.
Hora geçer benceBence öyle yani bu paraya daha ne olur bilemedimöğretmenin aylık mutfak masrafı ve pazarlığı da olabilir
Niye getirsin bakalım istenenlerin evinde caycisi var mı son zamanlar da bir de bu çıktı.Aman oglan 4.sinıfa giderken herkesten toplamislar hatirlamiyorum suan kac paraydi ama sinif annesi gitmis öğretmene demiski evinde neyin eksik oda demiski çaycim yokbu salaklarda yetmemis paralari eklemisler üstüne almislar sonra öğrencilerden istemiş sinif annesi eksikti para getirin kimse getirmemisti
Sınıfta kullanıyor sınıfın demirbaşı oluyor canım öğretmenin üzerine olmuyor okula kaliyorYa merak ettim öğretmen neden kendine bilgisayar alamıyor öğrencilerin parası ile ne alaka
Nasıl kendi cebinden ödüyor. Burda çocuklar bizim sigortalı okuldan eve gelene kadar sigortalılar. Bir arkadaşın çocuğunun eve gelirken düştü dişi kırıldı . Bütün masrafları okul sigortası ödedi. Ben Türkiye de okurken hatırlamıyorum ya babamızın para verdiğini . Bir kayıt olurken sadece kayıt parası diye alıyorlardı . Başkada birşey talep etmiyorlardı. Sistem ne çok değilmişBir maaştan az diye biliyorum canım sinfiin çoğu şeyi kardeşimin cebinden çıkıyoronlarda sınıf annesi saçmalığı para toplama vs yok
Bizim de öyle oldu 4 top kağıt götürdü yetmedi 2 daha istedi bize yakın değil diye okul nakil olcakti. Sonra eşimden 4 hedef tahtası ve ok istemişlergeçen hafta.
Senin bu dikkatine hayranım canım yaGünaydın canim ❤
Afiyet olsun canim ❤
Günaydın ablacim ❤❤ ❤ ❤ ❤
Elhan abla bende bebegin miyim demisti
Devlet neden karşılamıyor bu durumuSınıfta kullanıyor sınıfın demirbaşı oluyor canım öğretmenin üzerine olmuyor okula kaliyor
Oda iyimis yanlız ogretmende baya pişkinmisAman oglan 4.sinıfa giderken herkesten toplamislar hatirlamiyorum suan kac paraydi ama sinif annesi gitmis öğretmene demiski evinde neyin eksik oda demiski çaycim yokbu salaklarda yetmemis paralari eklemisler üstüne almislar sonra öğrencilerden istemiş sinif annesi eksikti para getirin kimse getirmemisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?