Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Hiç bir fikrim yok. Kimse katılmaz. Altın almayı düşünüyor olabilirler.
Bizdede altın kolye alalım diyenler çıktı kız toplasip almanın amacı tek alırken güzel birşey alayım derken daha çok para gidecek az az toplarsak öğretmene en azından güzel bir hediye veririz işine yarar mantigindayim , yakasına taksinlar bari altını

Bir maaştan az diye biliyorum canım sinfiin çoğu şeyi kardeşimin cebinden çıkıyor onlarda sınıf annesi saçmalığı para toplama vs yok

Sizin baya fazlaymış canım bu ne böyle
Bizim de öyle oldu 4 top kağıt götürdü yetmedi 2 daha istedi bize yakın değil diye okul nakil olcakti. Sonra eşimden 4 hedef tahtası ve ok istemişler geçen hafta.

15.000 iyi fikir.
Allstar için az
Bizim burda yasak şöyle ki ,eğer öğretmene hediye alırsan o hediyeyi vergilendirme si lazım . O yüzden burda öğrencilerden 1 yada 2 euro toplanır çiçek yada kitap için hediye çeki alınır . Kaç euro bilmiyorum ama belirli bir sabit para var onu gelmezler. Ama çocuklar resim çizerler birşeyler yaparlar o olur . Burda sen kendin özel istersen almak öğretmenler kabul etmezler herkes kuralcıdır burda. Bir öğrenildi mi rüşvet yerine geçilebilir korkusu var.

Marka takılırım diyorlar yani
Aman oglan 4.sinıfa giderken herkesten toplamislar hatirlamiyorum suan kac paraydi ama sinif annesi gitmis öğretmene demiski evinde neyin eksik oda demiski çaycim yok bu salaklarda yetmemis paralari eklemisler üstüne almislar sonra öğrencilerden istemiş sinif annesi eksikti para getirin kimse getirmemisti

Ya merak ettim öğretmen neden kendine bilgisayar alamıyor öğrencilerin parası ile ne alaka

Niye getirsin bakalım istenenlerin evinde caycisi var mı son zamanlar da bir de bu çıktı.

Bir maaştan az diye biliyorum canım sinfiin çoğu şeyi kardeşimin cebinden çıkıyor onlarda sınıf annesi saçmalığı para toplama vs yok
Nasıl kendi cebinden ödüyor. Burda çocuklar bizim sigortalı okuldan eve gelene kadar sigortalılar. Bir arkadaşın çocuğunun eve gelirken düştü dişi kırıldı . Bütün masrafları okul sigortası ödedi. Ben Türkiye de okurken hatırlamıyorum ya babamızın para verdiğini . Bir kayıt olurken sadece kayıt parası diye alıyorlardı . Başkada birşey talep etmiyorlardı. Sistem ne çok değilmiş
Bizim de öyle oldu 4 top kağıt götürdü yetmedi 2 daha istedi bize yakın değil diye okul nakil olcakti. Sonra eşimden 4 hedef tahtası ve ok istemişler geçen hafta.

Oda iyimis yanlız ogretmende baya pişkinmisdirek çaycı istemis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…