Yolluyor yollamasina amaYolladiklari yeterli olmuyor malesef canımNeden yollamıyormuş devletonu anlayamıyorum. Devlet neden var ? Eskiden böyle şeyler yoktu. Şimdi duyunca şok oldum ya ayrıcada çok üzüldüm . Allah ım yardımcılarınız olsun . Gerçekten çocuk okutmak zorlaşmış
o gece yeme problemi bende de var maalesefEvet cnm, özellikle benim gibi gece yeme problemi olanlar için
Güzel günler de kullan canımsaatim geldi
Az kaldı aile faciasına sebep olacaksınben de 43 yaşındayım kuzum hatta ocakta 44 olacağım inşallah...
kötülük etmesin de iyilik istemiyoz biz
iyiliği yanında kalsın. gölge etmesin başka ihsan istemez
aklı başına gelir de ... maalesef kadın kavi durdukça , şikayet etmedikçe biniyor tepesine .
bu yaştan sonra o demliği kafasında paralarım ben adamın
cay değil z... içsin hadsiz
ben senin yerinde olsam hiç yapmam dediklerini
debelensin dursun
33 kişiyiz 20 kişi dahil oldu kimsenin günahına giremem valla kimin. Gönlünden ne kopuyorsaBiz de zorunlu değil ama zorunlu gibi lanse ediliyor
Benden başka enayi yokYok kuzum ben olmadım asla da olmam kimseyle uğraşmam kimseyi de uğraştırmam boşver sen de yapmıyorum de niye çekiyorsun ki
hey maşallah
AllStar Yarışması Son durummmmmm
Üye Adı Takım TOPLAM ADIM SAYISI Nehir6161 Kırmızı 120.000Cordelia Kırmızı 120.000@prensinin annesi Kırmızı 93.643@Kahve __Kokusu Mavi Sarı 79.474@Li_zigi Kırmızı Kaptan 54.253@sardunya1038 Mavi 51.759@aypare Mavi 51.672
teşekkür ederimGüzel günler de kullan canım
doğruKiz sende baya doluymuşsun
Ilk bölümden mi izledin abla bende ilk fragmanda izlemem diyordum simdi begenerek izliyorum
Allah korusun da tabiiAz kaldı aile faciasına sebep olacaksın
Oha yuh cussssÇamaşır makinası isteyen mi olmuş
Harikasiniz tebrik ederim
AllStar Yarışması Son durummmmmm
Üye Adı Takım TOPLAM ADIM SAYISI Nehir6161 Kırmızı 120.000Cordelia Kırmızı 120.000@prensinin annesi Kırmızı 93.643@Kahve __Kokusu Mavi Sarı 79.474@Li_zigi Kırmızı Kaptan 54.253@sardunya1038 Mavi 51.759@aypare Mavi 51.672
Ben hep harikayimHarikasiniz tebrik ederim
Sizin yarışta kazanan olmaz canimBir birbirimizle yarışıyoruz.
Kiz bunlar az yürüdüler gene kafayi yiyolar yaris deyinceSizin yarışta kazanan olmaz canimiki inatçı keçisiniz ikinizde pes etmezsinzi
Ona ne şüpheBen hep harikayim
Ama alstarda yokimkiOna ne şüphe
Zuhalcim diyet bisküvi mi o.....onun yerine çiğ kuru yemiş koy bence...Sali Menüm
12.00
2 yumurta +az süt +1 tk ketentohumu unuyla krep
Peynir
4 zeytin
Dereotu
15.00
1 tb bamya yemegi
3 dil. Tb ekmek
16.30
Bisküvi
Peynir
3.30
Bisküvi
Peynir
Su 2 lt
1 lt ödem cayi ictim güya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?