Taytın deri falan mı olması lazım bende dümdüz penye tayt var hamileyken giyiyodum o olur mu🌫
Özele bir bakabilir misin canımİyi geceler
12.08.2024 Pazartesi
Sabah sütlü çay 2 kupa
Kahvaltı 10:00 1 yumurta,3 yk yulafla omlet,40 gr beyaz peynir,domates,çay
Ara 15:00 3 yk yoğurt,1 muz,1 tk fıstık ezmesi
Akşam 80 gr haşlanmış tavukla ve 2 yk pilavla göbek salata,1 bardak ayran
Su 2 lt
8250 adım ve 45 dk pilates
A Asya89Mthn83
Nerdesiniz canım Allah korusunİyi geceler kızlar
Deprem oldu iyi sallandık. Rabbim korusun bizleri. Uyku tutmuyor, çocuklar ayaklandı. Millet de biyerelere gitme derdinde araçlar yollarda, parka inenlerde var. Sonumuz hayrolsun
Gaziantep canımNerdesiniz canım Allah korusun
Amin cümlemizeGeçmiş olsunbir daha yaşatmasın
Geçmiş olsun canım benim inşallah bir şey yoktur Allah tekrarını yaşatmasınİyi geceler kızlar
Deprem oldu iyi sallandık. Rabbim korusun bizleri. Uyku tutmuyor, çocuklar ayaklandı. Millet de biyerelere gitme derdinde araçlar yollarda, parka inenlerde var. Sonumuz hayrolsun
Geçmiş olsun canm ben uyumuşum hissetmesim komşular yzmais Allah'ım korusunİyi geceler kızlar
Çok geçmiş olsun disardamisiniz simdiİyi geceler kızlar
Cok gecmis olsun canimİyi geceler kızlar
Hemen pes ettinbenı geç kuzumn :)))
Kaptanım tamamen ağrı düzeyimle alakalı eğer ağrım fazlaysa bırakın yemeği yataktan kalkasım gelmiyor. Ama o süreç geçtikten sonra kendimi tutmam bi o kadar zorlaşıyorAfiyet olsun canım güzel olmuş (bende de şöyle birşey oluyor eğer sarımsaklı bişi yersem üstüne direk tatlı yemek istiyorum)
Tamam canım öyle yaparız nasıl rahat edeceksen
Buna çok şaşırdım regl olunca iştah aşırı olur bende
Afiyet olsunnolcek pıtıcık kurabiyeden
Vay kaptanım naptın ya maşallahafiyet olsun
Oyy gerçekten zor olmuş ama imkanların dahilinde en iyiyi bulmuşsun diyelim afiyet olsunİyi akşamlar kızlar, yine düzenim şaştı öğlenleyin şehirdışına geldim. İnşallah yolculuk esnasında ödem toplamamışımdır.Tüm akşam sahadaydım. Yakında benzin istasyonundan bir şeyler aldım. Biliyorum kötü bi menü. Akşam geç saatte yemeyeyim elimde de sadece bu vardı alternatif. Akşam tekrar kuruyemiş yiyebilirdim ama canım istemedi
Sabah 9:30
6 kaju, 8 fındık,6 badem, 4 antep fıstığı
2 kuru incir
Öğle 12:00
1 kase domates çorbası
Akşam 19:00
2 tane esmer karışık pirinç patlağı (rice up)içinde karabuğday esmer pirinç falan var
3-4 tane de bu tahıllı cipsin alternatifi vardı . Sağlıklı diye geçiyordu. Maretti diye bi marka.
Yarım şişe maden suyu
2 lt su
12000 adım
LenaG
Mthn83
Cokk geçmiş olsun canımİyi geceler kızlar
Harikaİyi geceler
12.08.2024 Pazartesi
Sabah sütlü çay 2 kupa
Kahvaltı 10:00 1 yumurta,3 yk yulafla omlet,40 gr beyaz peynir,domates,çay
Ara 15:00 3 yk yoğurt,1 muz,1 tk fıstık ezmesi
Akşam 80 gr haşlanmış tavukla ve 2 yk pilavla göbek salata,1 bardak ayran
Su 2 lt
8250 adım ve 45 dk pilates
A Asya89Mthn83
Düzen kurabilmene sevindim. Anne evi farklı oluyor gerçektenMesajları okumayı anca bitirdim. Anacağzımın yanında olunca çok giremiyorum muhabbet sohbet hoşDünden sonra bugün anneme dedim bugün beni sal. Alışverişe çıktım evdeki düzeni kurdum burda da çok şükür dün söz verdiğim gibi bugün toparladım.
Menümü yazayım.
Kahvaltı 13.00
2 dilim çavdar ekmeği arasına bir yumurtadan omlet + biraz peynir +1 domates
Ara Öğün 15.00
1fincan kahve + 1 karabuğday patlağı
Ara Öğün 17.00
1 tüylü 1 tüysüz şeftali (ikisinin de yarısını annemle paylaştım, yarısını yedim yani)
Akşam yemeği 20.00(misafir gelince yemek geç saate kaldı)
2 kepçe Sarma içi + börülce salatası ekşili
3lt yi geçik su +1 lt dukan (kiraz saplı+yeşilçay lı)
4 km yürüyüş (2km si normal tempo, 2kmsi hızlı tempolu) + pazara çıktık annemle (1 km kadar yürümüşümdür) Sonra marketleri gezdik bir saat sürdü ama eve yakındı. Baya hareketli bir gündü.
LenaG Mthn83 A Asya89 Elhan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?