Afiyet olsun abla sabah kahvaltin az olmus cok azaltmadan devam et ❤❤Sali yazdim ama carsambaymis
Sabah sade kahve
12.00
4-5 kş yogurt
1 elma, tarcin
1 avuç kuruyemis
15.00
1 kase mercimek çorbası
19.00
2 servis kasigi mantar sote
Salata
Yogurt
1 dil. Ekm.
Su simdilik 2 lt
2 kupa ödem cayi
Bu sene hic bakmadim onaBende dizi yerine masterchefe bakiyorum iki gündür
Gece yiyince cok acikmamistim cnmAfiyet olsun abla sabah kahvaltin az olmus cok azaltmadan devam et ❤❤
Afiyet olsun canımSali yazdim ama carsambaymis
Sabah sade kahve
12.00
4-5 kş yogurt
1 elma, tarcin
1 avuç kuruyemis
15.00
1 kase mercimek çorbası
19.00
2 servis kasigi mantar sote
Salata
Yogurt
1 dil. Ekm.
Su simdilik 2 lt
2 kupa ödem cayi
Bu sene hic bakmadim ona
Ben surviverciyim
O baslayinca bizim yarismanin formatida degisirmi
Bugün okuldan gelince dedim zaten daha ben hazirlamiyorum artık senin sorumlulugunda ogretmenide söylediKızım ilk okulda iken 1. 2. Sınıfta ödevlerini çok yavaş yapıyordu hala öyle ama biraz daha hızlandı bende bunda konsantrasyon eksikliği var diye konsantrasyon kursa götürdüm 6 defalık tı ve çok işe yaradı . Neyse konumuza dönecek olursa ordaki eğitmen dediki . Bırakın çocuklarınızın peşini toplamayı bazı şeyleri unutsun yeri gelsin öğretmen kızsın ve sorumluluk sahibi olsunlar. Küçük yaşlarda onlara sorumluluk verin. Çantasını toplamasını söylediyseniz kendi toplasın unuttuğu zaman hatırlatmayın 1 unutur 2 unutur sonra annem bana yardım etmiyor benim yapmam lazım benim sorumluluğum der yapar. Unutma unutma sorumluluk sahibi olurlar . Merak etme öyle öyle alışacaklar
evetCanım saati telefona bağladın değil mi 12'den sonra saatte ki adımlar gidiyor.
Bizim öğretmen kaynak kitaptan hikaye okusunlar dedi nasıl olacak bilmiyorumBugün ödevicocuklara mi ödev bize mi belli degil
Okuma odevimizde varda birde tombala göndermiş eve 2 saattir esir aldı beniBizim öğretmen kaynak kitaptan hikaye okusunlar dedi nasıl olacak bilmiyorum
Şimdi bana ver sen 60 kilo olunca ben sana geri vereyim60 kiloya ineyim sonra veririm sana
Oda iyi aslında ev de ben de yaparım onuOkuma odevimizde varda birde tombala göndermiş eve 2 saattir esir aldı beni
Şu 1. Sınıfı sağsaglim atlatalim başka birşey istemiyorumOda iyi aslında ev de ben de yaparım onuelliiki felan vermiş çocuğun beyni yandı
Tamam veririm aşkummBu hafta sen benim yerime de ver kaptanım bu hastalık beni mafetti
Evet canim bu hafta pek istikrar yakalayamadım bugun kahvaltiya ve aksam yemegine misafirlerim vardi yogundum yeni oturdum
Bekliyoruz en kısa zamanda.diyetnasil gidiyor. Buradan uzaklaşan çok kilo veremiyor.Evet canim bu hafta pek istikrar yakalayamadım bugun kahvaltiya ve aksam yemegine misafirlerim vardi yogundum yeni oturdum
Hepsini okuyabiliyorlar mı ? Bizimkiler o m a i gördülerBugün ödevicocuklara mi ödev bize mi belli degil
Tmm canimBekliyoruz en kısa zamanda.diyetnasil gidiyor. Buradan uzaklaşan çok kilo veremiyor.
Allah'ım çok çok aminnnnnŞu 1. Sınıfı sağsaglim atlatalim başka birşey istemiyorum
Benim kızım da e l a k i n pazartesi de o ya geçecekler off harfler çoğaldıkça çocukların kafası karışıyor ne güzel ela lale el ele geziyorduHepsini okuyabiliyorlar mı ? Bizimkiler o m a i gördüler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?