Canım saati telefona bağladın değil mi 12'den sonra saatte ki adımlar gidiyor.iyi akşamlar kızlar menumu vereyim ve geçmiş yapaykm hızlıca
Sabah 10 00
2 yumurta 2 kaşık yulaf omlet
3 hindi füme 1 tk fıstık ezmesi 1 kupa yesilcay
Ara
1 paketten biraz az form bisküvi
3 kuru kayisi
akşam 16 00
8 kaşık tavuk sote
1 kase salata
3 yk yoğurt
ara 18 20
2 ceviz 1 kupa kahve
2,5lt şu
Zipzip-
@Filiz16
Wilma11
Afiyet olsun.
Aynen kaptanımEee ne yapalim para olmadığına gore boyumuzu sevecegiz
Teşekkürler canımAfiyet olsun canim ❤
Teşekkürler canımAfiyet olsun canım
Teşekkürler canımBen 57 sen 58 7,5 cm az mı kaptanım keşke ucuz yollu bisey olsaydı
Amin sağol canım insaAllah biter bir gün de biz görebilecekmiyiz muamma
Sagol canim aminnyok kıs cidden niye dalga geceyim show haberde kadın söyledi bizim de mısırda dedemiz var zannediyor galiba 5.5 milyon dolar deyince gülüyordu tabi tuzu kuru bizim gibi değil
Sagol canim aminn
Afiyet olsun canım ❤
Afiyet olsun canım ❤
Afiyet olsun canim ❤
Daha az koy yapragi. Olmaz mı? Belki fazla koydun.Hibiskus aldım çok ekşi yaonu nasıl içsem ki
Ben de noktaları görünce şaşırdım
Cıks olmadı başka bulDur ters psikoloji yapayımmigim hiç uğraşma ben 65 çıktım
Nereye girdiysemBen de noktaları görünce şaşırdımne geziyorsun sayfa sayfa yoksam bizi beğenmiyor musun he kaparlar seni migim
Yani ilk defa kullanıyorum aldığım aktar 6 7 tane mi ne koy dedi dediğini yaptım da içemedim canım az koyarım artıkDaha az koy yapragi. Olmaz mı? Belki fazla koydun.
Aaaa inan miyor ciddiydim oysa kiCıks olmadı başka bul
Hibiskus çayı dukanla iyi oluyor 2-3 adet koyuyordum benYani ilk defa kullanıyorum aldığım aktar 6 7 tane mi ne koy dedi dediğini yaptım da içemedim canım az koyarım artık
Cidden inan miyor kıs gerçekten şaka yapmıyorum regl olacağım yakındır onun etkisi galibaYok yok başka bul
Dukan yapmadım ya erindimHibiskus çayı dukanla iyi oluyor 2-3 adet koyuyordum ben
Bende oldum bugünCidden inan miyor kıs gerçekten şaka yapmıyorum regl olacağım yakındır onun etkisi galiba
Geçen hafta olmadın mı?Cidden inan miyor kıs gerçekten şaka yapmıyorum regl olacağım yakındır onun etkisi galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?