Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bildirimsiz aktif olmayan uyeyi bize kakaladin kizTesnim1903 canım benım kırmızı takım sana ınsallah ugurlu gelır bıldırım yapmadıgından ve aktııf olmadıgından dolayı mavı takımı rıske atmak ıstemedım

HazirizzzzzzSevgili takım arkadaslarm,
Bugun aldıgımız sonuclar bızı sımartmasın, rehavete sokmasın butun sılahlarımızla kırmızı takıma hucum
Hepınızı canı gonulden tebrık edıyorum
Haftaya cok guzeL eksılerle ve 2 sabıtle basladık cuma gunu mavı takım olarak gumbur gumbur burayı ınletmeye hazırmıyızzzzzzz
@MiraPham
Nehir6161
Tutku44
fantastikaaa
Poni Bon
@Ytmz
Elhan
ekim2009
zeyneppk

| MasterFit Yarışması 1. Etap | 17.Eyl | 24.Eyl | ||
| Kırmızı Takım | ||||
| 1 | F Frozen01 | Kaptan | 66,2 | |
| 2 | @Tutaste53 | 70,5 | ||
| 3 | @TekrarDene | 72,4 | ||
| 4 | @Brzhuzur | 67,8 | ||
| 5 |  Umutumut82 | 90,2 | ||
| 6 |  sandriyon | 66,1 | ||
| 7 |  bluegreeneyes | 72,4 | ||
| 8 |  sardunya1038 | 66,3 | ||
| 9 |  Tesnim1903 | 63.6 | ||
| 10 |  Kmsl Hnd | |||
| Mavi Takım | ||||
| 1 |  askrhpozitif | Kaptan | 86,35 | |
| 2 | @MiraPham | 60,95 | ||
| 3 |  Nehir6161 | 74,8 | ||
| 4 |  Tutku44 | 76,8 | ||
| 5 |  fantastikaaa | 101,8 | ||
| 6 |  zeyneppk | 84.0 | ||
| 7 |  Poni Bon | 80,4 | ||
| 8 |  Elhan | 68,2 | ||
| 9 | @Ytmz | 65,4 | ||
| 10 |  ekim2009 | 81 | 
Hayaller hayaller.
 Umutumut82
  bunu bıze bır zaman demıstı

Umutumut82
  bunu bıze bır zaman demıstı 

falım reklamı aklıma geldı nedenseO zaman takimca iyi calismaliyiz

tesekkur ederım canım cuma gunude bıız alıcaz ınsallah el bırlıgıyleOvv bizim kaptan mi kazanmis. Tbrk ederimaskrhpozitif

sıze guvenıyoruz kırmızı takım cok guzel ısler basaracaksınız bu haftaDuyuru dikkat dikkat
@TekrarDene
Kmsl Hnd
zeyneppk
@Tutaste53
bluegreeneyes
Umutumut82
sandriyon
sardunya1038
@Brzhuzur
Kızlar cuma günü hepimizin yüzdesi hesaplanacak ona göre dikkat edelim yenelim şu mavi takımı
artida olan son gun detoks yapsin detoks suyunuda ihmal etmeyin ekside olan aynen devam
bol su
akşamı sebze protein salata ile ve karbonhidratsız gecirirseniz başaracağız
Cumaya kadar kacamaklardan uzak durun cuma tartidan sonra abartmadan kendinize bir odul yiyecek verebilirsiniz
Başaracağız başaracağız ❤❤
❤
❤
❤
❤
❤

kacın kacın ama pesınızdeyız
 kacın kacın ama pesınızdeyızayy bahar buna seslı kahkaha attımYangin ters yonde basladi ice dogru yaniyoruz

atesı yakarken ruzgarı hesap etmedınız
 atesı yakarken ruzgarı hesap etmedınız
cok gecmıs olsun canım rabbım sıfa versın sbıt olman cok guzel cumaya guzel bır eksı gelecek ınsallahMerhaba oğlum hasta olmuş okula göndermedim arkadaşlarına bulaştırmasın diye oğlum gitmeye çok direndi ama diğer kuzucuklara bulaşmasın iyileşene kadar göndermeyi düşünmyorum sabah bi tartıldım 64.9 çıktı sonra 2 sefer tartıldım 65.3 yani pzt kilom 65.3
Cok teşekkür ederim canim
Kaptanimin güvenini boşa cikarmiycam inşallah
 bosa cıkarmazsın canım benım
bosa cıkarmazsın canım benımhala uyanıklık pesındesın varyaMira ile nehiri ver
Kiz zeynebi mi aldin aktif uyemdi
Tensim aktif mi
 zeynepı alıcam tabı bır eksı senle o vardı
 zeynepı alıcam tabı bır eksı senle o vardı  tesnım 2 gun boyunca aktıf degıldı bılemıyorum
 tesnım 2 gun boyunca aktıf degıldı bılemıyorumcumayada 2-0 olacak ınsallah ablaevett kızlar
RAUND: 1
mavi takım +1 kırmızı takım 0
tabii şimdilik asıl maç cumaya
tebrikler mavi takımmmmm
Aktif olmayanlari listeden cikarsak mi ya yuzdemizi etkiliyecekKiz birden şoka uğrucak ne mavi takimdan ne kırmızı takimdan haberi var

ugrasa haberı olacak ama sorun zaten 2 dk bıle ugramamıs olmasıKiz birden şoka uğrucak ne mavi takimdan ne kırmızı takimdan haberi var
hadı ordan o zaman ne anladım ben bu oduldenAktif olmayanlari listeden cikarsak mi ya yuzdemizi etkiliyecek

Ekside olman guzel canimKizlar ben buyuk kizmn okulundayim 100 gr eksideyim

Bu hafta kalsinda haftaya aktif olmayanlari yarismaya dahil etmeyelimAktif olmayanlari listeden cikarsak mi ya yuzdemizi etkiliyecek
harıka canım cumaya guzel eksıler o zaman pazarteı eksıyle baslamak guzelKizlar ben buyuk kizmn okulundayim 100 gr eksideyim
en cok eksı gelen uyemımı verecektım kızBildirimsiz aktif olmayan uyeyi bize kakaladin kiz
 ne beklıyordun acaba
ne beklıyordun acaba
Tamam tamam zopayi cikarma hemenhadı ordan o zaman ne anladım ben bu odulden

Canım çok geçmiş olsun sen daha önce korona olmuştun diye hatırlıyorum
Anamm ben kayboldum yine 300 küsüt sayfa olmuş, karabatak gibiyim dalip dalip çıkıyorum.Chedarice gittin mi canım merak ettim nasıl oldun
 Zipzip-
  kaptanım 1 kaç arkadaşı alıp da beni dövmeye falan mı gelseniz ne yapsanız. Hasta olunca bi süzülmüş 74.9 olmuştum yine 76 oldum. Eskiden kendimş zayıf görürdüm şimdi şişman görüyorum. Bu bir artı olabilir

Zipzip-
  kaptanım 1 kaç arkadaşı alıp da beni dövmeye falan mı gelseniz ne yapsanız. Hasta olunca bi süzülmüş 74.9 olmuştum yine 76 oldum. Eskiden kendimş zayıf görürdüm şimdi şişman görüyorum. Bu bir artı olabilir 

)
) Zipzip-
 ve 
			E 
		 Elif_Eylul
 ayrı kaldığım sürede daha net anladım ki burda yaptığınız muhteşem bir özveri. Ben burayı çok severken ve ihtiyacım varken uzun süre girmek içimden gelmedi, siz kendiniz kilo vermiyorken yıllardır burda her türlü derdimizi çekip üstüne bizi çekip çeviriyorsunuz, bir kez daha helal olsun diyip, teşekkür ediyorum.

Zipzip-
 ve 
			E 
		 Elif_Eylul
 ayrı kaldığım sürede daha net anladım ki burda yaptığınız muhteşem bir özveri. Ben burayı çok severken ve ihtiyacım varken uzun süre girmek içimden gelmedi, siz kendiniz kilo vermiyorken yıllardır burda her türlü derdimizi çekip üstüne bizi çekip çeviriyorsunuz, bir kez daha helal olsun diyip, teşekkür ediyorum.Zor oldu ama etiketledim

he soyle uslu durTamam tamam zopayi cikarma hemen

harıka canım cumaya guzel eksıler o zaman pazarteı eksıyle baslamak guzel
en cok eksı gelen uyemımı verecektım kızne beklıyordun acaba

Tamam canimBu hafta kalsinda haftaya aktif olmayanlari yarismaya dahil etmeyelim
Tek mesaj yazip gidenle hergun gelen bir olmasin artik

Ben cok usluydumda sonradan ne oldu bilmiyomhe soyle uslu dur