Hay Allah ne güldüm yaBenim hatırladığım tek şey kazen..bi 3. Takımda bi 6.takimda yaristim galiba. ,12 miydi yoksa..
Kazeni hatırlamanın sebebidir sifremi unutuyordum sürekli o zaman böyle beni hatırla cart curtta yoktu..En sonunda benim şifremi unutma4 yapmıştı..ahahahaha..4 .kez şifre istemeden dolayı bi kapak yapayım dedi heraldee
Aynen öyle .insaallahhhhhhhhHay Allah ne güldüm yabenim üyeliği kapatmam kadın görünümlü erkek üye yüzünden olmuştu geçti gitti boşver canım yeni nick yeni sayfa demek InsaAllah uğurlu gelir nickler istediğimiz kiloya ineriz
Canım bence önce sen sakinles derin derin nefes al bebiş senden de etkilenebilir sakın bir ortam karanlık ya da los sessiz yatağının yanına uzan seni görebilecek şekilde benim kızlarda ise yarıyorduBebek yine uyumuyorillallah sübhanallah
Tesekkurler kaptanimAfiyet olsun canim ❤
Zaten 1 saattir karanliktayiz. Sakinleşebilmem imkansiz, gogsum acıyor bebek uyumuyor. Eşim oda da oturuyor.Canım bence önce sen sakinles derin derin nefes al bebiş senden de etkilenebilir sakın bir ortam karanlık ya da los sessiz yatağının yanına uzan seni görebilecek şekilde benim kızlarda ise yarıyordu
B 12 eksikligimi var acaba cnmTıbben değil ama bence bi muayene olsam hafıza kaybı yaşamış olabilirim..son üç dört senedir ne şifre ne telefon ne başka birşey yani hicbirsey hatırlanmazmi.
Şifreleri aklımda tutamiyorum,eşimin telefinunu ezberlemistim ama şuan sorsanız bi düşünürüm ilk önce.
Aha şuan aklıma geldi mesela bi isim vardı kadın beni bekliyoAllah cezamı vermesin..geliyom az
Bana hic yabanci gelmediBen de eskiyim ilk nikim lovedreams di2015 di galiba üye olduğum da 2016 da olabilir
o nickin aslında çok güzelmiş. hatırlıyor gibiyim sayfalardan. niye değiştirdin?Ben de eskiyim ilk nikim lovedreams di2015 di galiba üye olduğum da 2016 da olabilir
Kuzum eşini gönder beyaz lahana alsın sar göğsüne nasıl oturur içerde görmüyor mu haliniZaten 1 saattir karanliktayiz. Sakinleşebilmem imkansiz, gogsum acıyor bebek uyumuyor. Eşim oda da oturuyor.
bende de var unutkanlık. B12 im normal, hatta takviyeyle yükselttim. omega3 bile kullandım. yine de var.B 12 eksikligimi var acaba cnm
Geçmişe göre bende cok unutkan oldum. Eskiden en ufacik ayrintilari hatirlardim.
Burdaki eskiler bilir, kim ne zaman neyi yemis, ne zaman kacamak yapmis hic unutmazdim
Yok canım değişmedim kapattım onuo nickin aslında çok güzelmiş. hatırlıyor gibiyim sayfalardan. niye değiştirdin?
erkekler çok duyarsız oluyor. işten de yorgun gelince tam bahane.Zaten 1 saattir karanliktayiz. Sakinleşebilmem imkansiz, gogsum acıyor bebek uyumuyor. Eşim oda da oturuyor.
10. Takımdaydım ablam o zaman takım kapanmıştı baya olaylar olaylar takım kaptanıyla yardımcısı baya azarlamıştı bizi oysa ki benim çocuğum hastanede yatmıştı biliyorlardı seni kastetmiyoruz deselerde alttan alttan laf sokmuşlardıBana hic yabanci gelmedi9. Takim da yarismiydin sen :)
Müthişsiniz
AllStar Yarışması Son durummmmmm
Üye Adı Takım TOPLAM ADIM SAYISI Nehir6161 Kırmızı 120.000Cordelia Kırmızı 120.000@prensinin annesi Kırmızı 93.643@Kahve __Kokusu Mavi Sarı 79.474@Li_zigi Kırmızı Kaptan 54.253@sardunya1038 Mavi 51.759@aypare Mavi 51.672
E,l,a,k,i,n ,o,m şuan bunları gördüler yarın u ya geçeceklermis okuma kitaplarida öğrendikleri harflerle ilgli oluyorHepsini okuyabiliyorlar mı ? Bizimkiler o m a i gördüler
Evet1 sınıf ablam valla öğretmen baya hızlı gidiyor okullar kapanırsa eğer ne kadar öğretirsem kârdır diyor
30.000 e mi canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?