Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Hay Allah ne güldüm ya benim üyeliği kapatmam kadın görünümlü erkek üye yüzünden olmuştu geçti gitti boşver canım yeni nick yeni sayfa demek InsaAllah uğurlu gelir nickler istediğimiz kiloya ineriz

Canım bence önce sen sakinles derin derin nefes al bebiş senden de etkilenebilir sakın bir ortam karanlık ya da los sessiz yatağının yanına uzan seni görebilecek şekilde benim kızlarda ise yarıyordu
Zaten 1 saattir karanliktayiz. Sakinleşebilmem imkansiz, gogsum acıyor bebek uyumuyor. Eşim oda da oturuyor.

B 12 eksikligimi var acaba cnm

Geçmişe göre bende cok unutkan oldum. Eskiden en ufacik ayrintilari hatirlardim.
Burdaki eskiler bilir, kim ne zaman neyi yemis, ne zaman kacamak yapmis hic unutmazdim

B 12 eksikligimi var acaba cnm

Geçmişe göre bende cok unutkan oldum. Eskiden en ufacik ayrintilari hatirlardim.
Burdaki eskiler bilir, kim ne zaman neyi yemis, ne zaman kacamak yapmis hic unutmazdim
bende de var unutkanlık. B12 im normal, hatta takviyeyle yükselttim. omega3 bile kullandım. yine de var.

Bana hic yabanci gelmedi 9. Takim da yarismiydin sen :)
10. Takımdaydım ablam o zaman takım kapanmıştı baya olaylar olaylar takım kaptanıyla yardımcısı baya azarlamıştı bizi oysa ki benim çocuğum hastanede yatmıştı biliyorlardı seni kastetmiyoruz deselerde alttan alttan laf sokmuşlardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…