Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

B 12 eksikligimi var acaba cnm

Geçmişe göre bende cok unutkan oldum. Eskiden en ufacik ayrintilari hatirlardim.
Burdaki eskiler bilir, kim ne zaman neyi yemis, ne zaman kacamak yapmis hic unutmazdim
Birkaç biseyinceksik olduğuna hemfikirim.cunku normal değil.en ufak oğluma hamileyken bir aylıkken farkedilen safra taşı ağrılarından sonra böyle oldum.doguma kadar çektim..İlaçta veremiyolardi.iki gecede bir 7 saat min.agri sancılı ama Allah'ım öyle böyle değil.o ağrılardan sonra saçımda beyazlar çıktı,o ağrılardan sonra vücudum çok yorgun,ayrıca çok unutkanlastim gerçekten..Alakası varmı bilmiyorum ama mesela çalışıyorum ben müşteri birşey soruyor bildiğim şeyi aklımdan geçiriyorum ama ne olduğunu unutuyorum bazen

kaptan kimdi o zaman canım?

Şeytan diyor çarp 2 tokat ne vicdansız bu erkekler ya
Birşey desem bende uyumuyorki deyip siyriliyor. Küçük olanda asla ona gitmiyor, buyuk olanda kiskancliktan beni istiyor uyuturken

Dedim ki cocuklar bari benim iyileşmemis bekleseydi. Baksana bana hasta olmaya bile izin veremiyorlar ayakta geciriyorum dedim. Cevap olarak yardimci tutayim sana diyor. Ne alaka ya ne alaka. Ya sabir, zaten kimseden bir beklentim kalmamis artik ot gibi yasiyorum. Ne beklentim iyileşmek

Hem kan tahlili yaptirip bide nörolojiye gitsen iyi olur cnm

Bende unutkanlik için gitmistim
Mr cekilmesi gerekiyordu, öyle kaldi gitti

Yardimci olmicaksan, tut o zaman deseydin

Çok üzüldüm canım gerçekten Rabbim yardımcın olsun tez şifa versin

Bizdede durum aynı canım adam hala benden hizmet bekliyor naparsin

Aç bırakmada yemeyi düşündüğünde zopaynan kovala
Hep birlikte kovalayalim
Ay ben pırasa yemediğim içinmi 152 yim göz yaşım pıt
Pit da benden gelsin
Gecmis olsun canim ihmal etme bir gotur kualktan cok cabuk usutur
Allah sifa versin canim
Bugün camdan yengeye seslendim ağlıyor ağir deģil ama nasil geldi bana diye ateslenmis ayakta atlatıyor ama entubeye baglaninca zor oluyor Rabbim bilir artık
Allah sifa versin filizim
Otomatikman vki iner
Ucuz yollu birsey kalmadi bacim
Abla reglin 3. Gunu inmesi lazimdi idraryolu enfeksiyonu oldum ondan mi bilmem karnimda bir karin daha var
Okuma odevimizde varda birde tombala göndermiş eve 2 saattir esir aldı beni

Oda iyi aslında ev de ben de yaparım onu elliiki felan vermiş çocuğun beyni yandı
annem haziri var kalin kalin yapmislar 37tl ye aldik ugrasmayin evde , ailecek oynuyoruz kucugede cikmayanlari veriyoruz ortalarda bla bla diyerek geziyor
Tamam veririm aşkumm
Aranizdaki bu ask beni korkutuyor askrhpozitif
Allah'ım çok çok aminnnnn

Benim kızım da e l a k i n pazartesi de o ya geçecekler off harfler çoğaldıkça çocukların kafası karışıyor ne güzel ela lale el ele geziyordu
Yok canim seslere alistikca daha kolay n oturtsun iyice sonrasi sokulup geliyor
Volkan ya bu kadar ş....siz olmak zorunda mısın
Volkan kim ?
Sizin cocuklar 1.sinif degilmi, okumayi soktulermi
Abla direk parcadan butune e ,l hemen el oluyor e,l, a ela lale el ele oluyor burdan devam iste simdi mine ile emine mama 7 . Kekik alma nane al filan okuyorlar

Yardimci olmicaksan, tut o zaman deseydin
Ben senin yerinde olsam görünen köye kılavuz istemezdim.Seni çok iyi anlıyorum ama bir insana zorla birşey yaptırmadım.hic huzurunu bozmaya gerek yok çok samimi söylüyorum.Yardimcimi tutayım dedi,reddetme tamam de...Vallahi sende dinlendirin..niye o duzelicek,bigun seni anlayacak diye en güzel zamanlarini kendine zehir ediyosun ki..Yaş geçtikçe bazı şeyler için boşuna cabalamisim diyorum.Sende diyeceksin..Olması gereken buysa olsun..Ziyan etme kendini ..evinin işini gücünü yapacak büyüklerle ilgilencek birisini tütün..Sende küçük bebisine kendine vakit ayır.
Bundan sonra teklif ederken bir kere daha düşünür hem.Rsbbim kolaylastirsin işlerini inşaAllah..Ama bu stresin bebeğine geçer yapma annesi sakin ol,derin nefes al kokla yavrunu..bu zamanlarda geçecek.
Efendimiz(s.a.v)demiş ki,herzaman senden iyisini değil,senden kötüsünü düşün..
O zaman gücün kuvvetin sukrun artar.
Amine Busra

Ee siz nasil ders filan yapiyorsunuz baba biraz ilgi gosterse gider oynatamiyor mu . Cocuklara da gecmis olsun salgin var malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…