Olur mu o mesai yaptığı için çöp bile atarken söylenmesi gerek. Ya da en ufak lafimda bana cevap vermesi gerekKuzum eşini gönder beyaz lahana alsın sar göğsüne nasıl oturur içerde görmüyor mu halini
Şeytan diyor çarp 2 tokat ne vicdansız bu erkekler yaOlur mu o mesai yaptığı için çöp bile atarken söylenmesi gerek. Ya da en ufak lafimda bana cevap vermesi gerek
Birkaç biseyinceksik olduğuna hemfikirim.cunku normal değil.en ufak oğluma hamileyken bir aylıkken farkedilen safra taşı ağrılarından sonra böyle oldum.doguma kadar çektim..İlaçta veremiyolardi.iki gecede bir 7 saat min.agri sancılı ama Allah'ım öyle böyle değil.o ağrılardan sonra saçımda beyazlar çıktı,o ağrılardan sonra vücudum çok yorgun,ayrıca çok unutkanlastim gerçekten..Alakası varmı bilmiyorum ama mesela çalışıyorum ben müşteri birşey soruyor bildiğim şeyi aklımdan geçiriyorum ama ne olduğunu unutuyorum bazenB 12 eksikligimi var acaba cnm
Geçmişe göre bende cok unutkan oldum. Eskiden en ufacik ayrintilari hatirlardim.
Burdaki eskiler bilir, kim ne zaman neyi yemis, ne zaman kacamak yapmis hic unutmazdim
kaptan kimdi o zaman canım?10. Takımdaydım ablam o zaman takım kapanmıştı baya olaylar olaylar takım kaptanıyla yardımcısı baya azarlamıştı bizi oysa ki benim çocuğum hastanede yatmıştı biliyorlardı seni kastetmiyoruz deselerde alttan alttan laf sokmuşlardı
Afiyet olsun canım27 ekim menüsü
Sabah 9.30
1 yumurta
1 kk peynir
Salatalik
Nescafe
4 zeytin
1 dilim ekmek
14.30
1 kase brokoli corbasi
3 yk yogurt
Arada biraz leblebi
18.30
Firinda sebze 1 tabak
21.00 nescafe
Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia Wilma11
Birşey desem bende uyumuyorki deyip siyriliyor. Küçük olanda asla ona gitmiyor, buyuk olanda kiskancliktan beni istiyor uyuturkenŞeytan diyor çarp 2 tokat ne vicdansız bu erkekler ya
afiyet olsun canım çok güzel.27 ekim menüsü
Sabah 9.30
1 yumurta
1 kk peynir
Salatalik
Nescafe
4 zeytin
1 dilim ekmek
14.30
1 kase brokoli corbasi
3 yk yogurt
Arada biraz leblebi
18.30
Firinda sebze 1 tabak
21.00 nescafe
Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia Wilma11
TeşekkürlerAfiyet olsun canım
Hatırlamıyorum canımkaptan kimdi o zaman canım?
Hem kan tahlili yaptirip bide nörolojiye gitsen iyi olur cnmBirkaç biseyinceksik olduğuna hemfikirim.cunku normal değil.en ufak oğluma hamileyken bir aylıkken farkedilen safra taşı ağrılarından sonra böyle oldum.doguma kadar çektim..İlaçta veremiyolardi.iki gecede bir 7 saat min.agri sancılı ama Allah'ım öyle böyle değil.o ağrılardan sonra saçımda beyazlar çıktı,o ağrılardan sonra vücudum çok yorgun,ayrıca çok unutkanlastim gerçekten..Alakası varmı bilmiyorum ama mesela çalışıyorum ben müşteri birşey soruyor bildiğim şeyi aklımdan geçiriyorum ama ne olduğunu unutuyorum bazen
İnşaAllah iyileşirsin canım,Allahım şafi ismiyle tecelli eylesin şifa versinDua ediyorumki buyuk kizin bari ishali atesi olmasada yarin okula gidebilse. Okulda 29 ekim kutlamasi olcakmis kiyafetini bile hazirladi yavrum ya
Yardimci olmicaksan, tut o zaman deseydinBirşey desem bende uyumuyorki deyip siyriliyor. Küçük olanda asla ona gitmiyor, buyuk olanda kiskancliktan beni istiyor uyuturken
Dedim ki cocuklar bari benim iyileşmemis bekleseydi. Baksana bana hasta olmaya bile izin veremiyorlar ayakta geciriyorum dedim. Cevap olarak yardimci tutayim sana diyor. Ne alaka ya ne alaka. Ya sabir, zaten kimseden bir beklentim kalmamis artik ot gibi yasiyorum. Ne beklentim iyileşmek
Çok üzüldüm canım gerçekten Rabbim yardımcın olsun tez şifa versinBirşey desem bende uyumuyorki deyip siyriliyor. Küçük olanda asla ona gitmiyor, buyuk olanda kiskancliktan beni istiyor uyuturken
Dedim ki cocuklar bari benim iyileşmemis bekleseydi. Baksana bana hasta olmaya bile izin veremiyorlar ayakta geciriyorum dedim. Cevap olarak yardimci tutayim sana diyor. Ne alaka ya ne alaka. Ya sabir, zaten kimseden bir beklentim kalmamis artik ot gibi yasiyorum. Ne beklentim iyileşmek
Bizdede durum aynı canım adam hala benden hizmet bekliyor naparsinBirşey desem bende uyumuyorki deyip siyriliyor. Küçük olanda asla ona gitmiyor, buyuk olanda kiskancliktan beni istiyor uyuturken
Anlamak gerçekten zor Allah sabır versin sizlere onlarda merhamet versinBizdede durum aynı canım adam hala benden hizmet bekliyor naparsin
Hep birlikte kovalayalimAç bırakmada yemeyi düşündüğünde zopaynan kovala
Pit da benden gelsinAy ben pırasa yemediğim içinmi 152 yimgöz yaşım pıt
Gecmis olsun canim ihmal etme bir gotur kualktan cok cabuk usuturOğlumun sol kulağı ağrıyor acaba neden olmuş olabilir ki ya..Sabah benimle yürüyüşe çıktı durmadı evde sıpa,başladı bir saattir kulağını tutuyo.agri kesici sürüp verdim,soğan suyu damlattim birde sıcak tutuyorum inşaAllah daha rahat eder...
Eşim ise gitti mutfak duruyor öyle çıkıp dissari yürüyüşünü tamamlayım.eve gelip işlerimi halledeyim sonrada duş alır yatarım heralde .
Çocuklar hasta olunca da hiç keyfim olmiyo..Ufaklık uyurken adımları tamamlayam
Allah sifa versin canimAz önce eşim aradı çok yakın arkadaşının annesi hastanedeydi korona yüzünden bugün entube edilmiş çocuğun babası vefat etmişti 8 sene önce bugün annesi de böyle olunca fenalaşmış buna hazır değilim diye annesi için çok üzüldüm ben de Allah kimseyi onların yokluğuyla sınamasın kendi annemin hastanede yattığı zaman geldi aklıma ne kadar büyük bi çaresizlikkıslar dualarınızda hastaları da eksik etmeyin Rabbim hepsine acil şifalar versin
Allah sifa versin filizimBugün camdan yengeye seslendim ağlıyor ağir deģil ama nasil geldi bana diye ateslenmis ayakta atlatıyor ama entubeye baglaninca zor oluyor Rabbim bilir artık
Otomatikman vki inerBunun için öncelikle 5.5 milyon dolarımız olması lazım sonra amerikaya gidip astronot eğitimi alıp uzaya çıkıp bir kaç ay sonra geri döndüğümüz de boyumuz 1,66 65 oluyor ne kadar güzel bir haber değil mi
Ucuz yollu birsey kalmadi bacimBen 57 sen 58 7,5 cm az mı kaptanım keşke ucuz yollu bisey olsaydı
Amin sağol canım insaAllah biter bir gün de biz görebilecekmiyiz muamma
Sagol canim aminnyok kıs cidden niye dalga geceyim show haberde kadın söyledi bizim de mısırda dedemiz var zannediyor galiba 5.5 milyon dolar deyince gülüyordu tabi tuzu kuru bizim gibi değil
Sagol canim aminn
Afiyet olsun canım ❤
Afiyet olsun canım ❤
Abla reglin 3. Gunu inmesi lazimdi idraryolu enfeksiyonu oldum ondan mi bilmem karnimda bir karin daha varİlk bolumden basladim cnmdün sali dizilerine de bakmadim :))
Yok cnm diyet degil.
Dün dikkat etmedigim bi gündü o yüzden öyle oldu
Ogleyinde ekmegi fazla yemistim cnm
Ben biskuviyle peyniri cok severim
Arada tutuyor krizim :) beni bi süre götürür bu
Onerilerin icinde teşekkür ederim
Senin regli şişliği degilmi cnm
Sen normalde fazla yemiyorsun zaten
Ben dün sacmaladim
Bisküvi miktari baya fazlaydi cnm
Aynen cnm
Zaten kendime hedefler koydum
99 u görmeden kacamak yapmicam.
Geçmiş olsun Allah sifa versin herkese
Okuma odevimizde varda birde tombala göndermiş eve 2 saattir esir aldı beni
Oda iyi aslında ev de ben de yaparım onuelliiki felan vermiş çocuğun beyni yandı
Aranizdaki bu ask beni korkutuyorTamam veririm aşkumm❤
Yok canim seslere alistikca daha kolay n oturtsun iyice sonrasi sokulup geliyorAllah'ım çok çok aminnnnn
Benim kızım da e l a k i n pazartesi de o ya geçecekler off harfler çoğaldıkça çocukların kafası karışıyor ne güzel ela lale el ele geziyordu
Volkan kim ?Volkan ya bu kadar ş....siz olmak zorunda mısın
Abla direk parcadan butune e ,l hemen el oluyor e,l, a ela lale el ele oluyor burdan devam iste simdi mine ile emine mama 7 . Kekik alma nane al filan okuyorlarSizin cocuklar 1.sinif degilmi, okumayi soktulermi
Ben senin yerinde olsam görünen köye kılavuz istemezdim.Seni çok iyi anlıyorum ama bir insana zorla birşey yaptırmadım.hic huzurunu bozmaya gerek yok çok samimi söylüyorum.Yardimcimi tutayım dedi,reddetme tamam de...Vallahi sende dinlendirin..niye o duzelicek,bigun seni anlayacak diye en güzel zamanlarini kendine zehir ediyosun ki..Yaş geçtikçe bazı şeyler için boşuna cabalamisim diyorum.Sende diyeceksin..Olması gereken buysa olsun..Ziyan etme kendini ..evinin işini gücünü yapacak büyüklerle ilgilencek birisini tütün..Sende küçük bebisine kendine vakit ayır.Yardimci olmicaksan, tut o zaman deseydin
Ee siz nasil ders filan yapiyorsunuz baba biraz ilgi gosterse gider oynatamiyor mu . Cocuklara da gecmis olsun salgin var malesefBirşey desem bende uyumuyorki deyip siyriliyor. Küçük olanda asla ona gitmiyor, buyuk olanda kiskancliktan beni istiyor uyuturken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?