- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
Bende kim yazmadi diye simdi baktim tabloyu yapayim :)Iste geldi ve gitti bugün
Teşekkür ederimSaglikla sihhatle gelsin bebisler annesi
Cok guzel gorunuyor, ben de bunu yapmaya üsendim, kakaoya muz batirip yedim
Benim en büyük idolumsün, seni hep takip ediyorum son bir yildir. Senden cok sey ogrendim.
Tartiyi gozunde buyutme bu kadar olmazsa olmaz degil, onemli olan senin kiyafetlerinden hissetmen , tarti da eline gecince tartilirsin.
Bizimde aklımız senin menunde kalmistiVelinin biri bir oneriyle geldi 2000tl ye hediye bulmus öğretmeneonunla dalga geciyorum cok akli kalmista
Bizimkii siz soylemeyin once bana soyleyin ben arayim sizin birbirinizlr inatlasirsiniz diyorÖğretmenler de şkiayeti pek sevmez genelde
Geldim gitmedim bebelere tatli yaptimIste geldi ve gitti bugün
tartıyı bir ara alırsın canım. sorun değil. cumadan cumaya eczanede tartıl şimdilik birşey olmaz. kafada bitirmeden olmuyor bu işler maalesef. ben de öyle kaç aydır hafif yollu depresyondayım. sürekli çıkmazda gibiydim. ama kaç haftadır aynaya bakıyorum evde ya da mağazalarda. beden dev olmuş. nasıl çirkin ve kaba görünüyor. göğüs ve karın var bende. gıdık bile çıktı yüzümde. kendimi tanıyamıyorum artık. artık başlama vakti geldi.Yok malesef alamadım çok pahalı değil aslında ama imkanım yetmedi bugün diyetisyenim de vardi 100tl oraya gitti benim unutlarımda gitti zaten bir kaç gündür bundan sebep yazmıyorum kilo da veremiyorum param çöp oluyor hep geçen hafta 95.4 düm bu hafta 95.3 olmuşum biraz canım sıkkın istediğim hiç birşeyi yapamıyorum kısıtlanıyorum sürekli
harikasın sen valla. hep diyorum. azmin daim olsun kuzumYediklerini gözden geçirsen. Sadece diyetisyene gitmekle iş bitmez, kafanda bitirmen lazim. Bak ben 1.5 yilda 40 kg verdim. Surekli değil aralarda diyetisyen desteği aldim. Ama kendi kafamda bitirmeseydim yapamazdim
valla dün istem dışı oldu. normalde adana falan yiyeyim ya da döner diyordum. onların lavaşını ayarlayabiliyorum çünkü. ama meşhur bir pideci vardı. orda yiyelim denince ben de dedim E Elif_Eylul şimdi bana diyette rahat vermezSen dün neler yedin dişarda
aynen beneline sağlık , çok güzel gözüküyor. ben böyle şeyleri yapmayı bıraktım yapinca hepsini yiyorum çünkü
yok kız ne es geçecem. senden kurtulamam biliyorum
Kotu oldugu icin yazmadim kaptanim niye yeyip yeyip yazayimBizimde aklımız senin menunde kalmisti
Daha dun konusmamismiydikKotu oldugu icin yazmadim kaptanim niye yeyip yeyip yazayimgunduz iyi baslamisti aksam isler karisti
Getir yok mu söylesene üj bej tane kaptanımPopkek yok ki nerden alayım simdi
Valla kendime cok kiziyorum kizdikca sacmaliyorumDaha dun konusmamismiydik
Neyse yarin tartilip guzel bir başlangıç yapalım
Kendine kızma sarılValla kendime cok kiziyorum kizdikca sacmaliyorum
Sevdim bu sozu kendimi affedip devam etmeknKendine kızma sarıl
Kizdikca daha cok yersin, kendini affet ve devam et
Afiyet olsuntartıyı bir ara alırsın canım. sorun değil. cumadan cumaya eczanede tartıl şimdilik birşey olmaz. kafada bitirmeden olmuyor bu işler maalesef. ben de öyle kaç aydır hafif yollu depresyondayım. sürekli çıkmazda gibiydim. ama kaç haftadır aynaya bakıyorum evde ya da mağazalarda. beden dev olmuş. nasıl çirkin ve kaba görünüyor. göğüs ve karın var bende. gıdık bile çıktı yüzümde. kendimi tanıyamıyorum artık. artık başlama vakti geldi.
gittim kuaföre moral olsun diye boya, kesim falan yaptırdım. grubumda çok sessizdi, burası çok hareketli motivasyon yüksek, dedim buraya geleyim.
sonra dedim E Elif_Eylul da dedektif gibi takip ediyorbu kız beni iyi zayıflatır dedim. yarın tartı vereceğim hadi sen de katıl bize
harikasın sen valla. hep diyorum. azmin daim olsun kuzum
valla dün istem dışı oldu. normalde adana falan yiyeyim ya da döner diyordum. onların lavaşını ayarlayabiliyorum çünkü. ama meşhur bir pideci vardı. orda yiyelim denince ben de dedim E Elif_Eylul şimdi bana diyette rahat vermez, dur ben kıymalı yumurtalı pide yiyeyim de aradan çıksın. salatayla yedim
aynen ben
yok kız ne es geçecem. senden kurtulamam biliyorumdeminden beri geçmiş okuyorum. ancak bitti, kalk otur derken. ara mesajlar yazdım bakma, yeni yazabildim
MasterFit Yarışması 6.Etap | Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Persembe | |||
Kırmızı Takim | ||||||||||
1 | @Li_zigi | Kırmızı Kaptan | 65.6 | |||||||
2 |
| Kırmızı | 61.2 | |||||||
3 | @Nehir im | Kırmızı | 71.5 | |||||||
4 |
| Kırmızı | 74.7 | |||||||
5 |
| Kırmızı | 71.6 | |||||||
6 |
| Kırmızı | 57.4 | |||||||
7 |
| Kırmızı | 83.5 | |||||||
8 | @Zeynebim2020 | Kırmızı | 68.6 | |||||||
Mavi Takim | ||||||||||
1 | @Migim | Mavi Kaptan | 77.8 | |||||||
2 |
| Mavi | 79.9 | |||||||
3 |
| Mavi | 95.1 | |||||||
4 |
| Mavi | 65.5 | |||||||
5 |
| Mavi | 73.1 | |||||||
6 | @Noisy Girl | Mavi | 61.6 | |||||||
7 |
| Mavi | 60.1 | |||||||
8 |
| Mavi | 70.3 | |||||||
| ||||||||||
| ||||||||||
@Hazrmmm | ||||||||||
| ||||||||||
|
Yok yok cok yiyorum bu aralar 3 -5 yersem kilo alirimGetir yok mu söylesene üj bej tane kaptanım
Bazen bende diyete gireyim dedikce daha cok yedigim oluyor ama bir sure sonra geciyor eminim ki karar verip baslarsan daha guzel olacakValla kendime cok kiziyorum kizdikca sacmaliyorum
Baslamaliyim kaptanim cuma hem adim hemde takima varim ama adim isi avantajdan cikmis iyi olmus 0 adim atanlar vardiYok yok cok yiyorum bu aralar 3 -5 yersem kilo alirim
Bazen bende diyete gireyim dedikce daha cok yedigim oluyor ama bir sure sonra geciyor eminim ki karar verip baslarsan daha guzel olacak
Allah razı olsun inşallah ben bugün gittim diyetisyene yarın tatil diye resim çekmedim çok yoğunluk vardi ve kabul edilmez falan diyetartıyı bir ara alırsın canım. sorun değil. cumadan cumaya eczanede tartıl şimdilik birşey olmaz. kafada bitirmeden olmuyor bu işler maalesef. ben de öyle kaç aydır hafif yollu depresyondayım. sürekli çıkmazda gibiydim. ama kaç haftadır aynaya bakıyorum evde ya da mağazalarda. beden dev olmuş. nasıl çirkin ve kaba görünüyor. göğüs ve karın var bende. gıdık bile çıktı yüzümde. kendimi tanıyamıyorum artık. artık başlama vakti geldi.
gittim kuaföre moral olsun diye boya, kesim falan yaptırdım. grubumda çok sessizdi, burası çok hareketli motivasyon yüksek, dedim buraya geleyim.
sonra dedim E Elif_Eylul da dedektif gibi takip ediyorbu kız beni iyi zayıflatır dedim. yarın tartı vereceğim hadi sen de katıl bize
harikasın sen valla. hep diyorum. azmin daim olsun kuzum
valla dün istem dışı oldu. normalde adana falan yiyeyim ya da döner diyordum. onların lavaşını ayarlayabiliyorum çünkü. ama meşhur bir pideci vardı. orda yiyelim denince ben de dedim E Elif_Eylul şimdi bana diyette rahat vermez, dur ben kıymalı yumurtalı pide yiyeyim de aradan çıksın. salatayla yedim
aynen ben
yok kız ne es geçecem. senden kurtulamam biliyorumdeminden beri geçmiş okuyorum. ancak bitti, kalk otur derken. ara mesajlar yazdım bakma, yeni yazabildim
Bence unuttu yoksa Cordeliaa menüyü kesin paylaşırdı eğer düzeltip paylaşırsa çarpı gider mi kaptanım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?