Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Teşekkür ederim

tartıyı bir ara alırsın canım. sorun değil. cumadan cumaya eczanede tartıl şimdilik birşey olmaz. kafada bitirmeden olmuyor bu işler maalesef. ben de öyle kaç aydır hafif yollu depresyondayım. sürekli çıkmazda gibiydim. ama kaç haftadır aynaya bakıyorum evde ya da mağazalarda. beden dev olmuş. nasıl çirkin ve kaba görünüyor. göğüs ve karın var bende. gıdık bile çıktı yüzümde. kendimi tanıyamıyorum artık. artık başlama vakti geldi.
gittim kuaföre moral olsun diye boya, kesim falan yaptırdım. grubumda çok sessizdi, burası çok hareketli motivasyon yüksek, dedim buraya geleyim.
sonra dedim E Elif_Eylul da dedektif gibi takip ediyor bu kız beni iyi zayıflatır dedim. yarın tartı vereceğim hadi sen de katıl bize

Yediklerini gözden geçirsen. Sadece diyetisyene gitmekle iş bitmez, kafanda bitirmen lazim. Bak ben 1.5 yilda 40 kg verdim. Surekli değil aralarda diyetisyen desteği aldim. Ama kendi kafamda bitirmeseydim yapamazdim
harikasın sen valla. hep diyorum. azmin daim olsun kuzum
Sen dün neler yedin dişarda
valla dün istem dışı oldu. normalde adana falan yiyeyim ya da döner diyordum. onların lavaşını ayarlayabiliyorum çünkü. ama meşhur bir pideci vardı. orda yiyelim denince ben de dedim E Elif_Eylul şimdi bana diyette rahat vermez , dur ben kıymalı yumurtalı pide yiyeyim de aradan çıksın. salatayla yedim
eline sağlık , çok güzel gözüküyor. ben böyle şeyleri yapmayı bıraktım yapinca hepsini yiyorum çünkü
aynen ben
60kiloyum mesajimi es gectin sanirim dün ne yedin
yok kız ne es geçecem. senden kurtulamam biliyorum deminden beri geçmiş okuyorum. ancak bitti, kalk otur derken. ara mesajlar yazdım bakma, yeni yazabildim

Afiyet olsun

22-28 Ekim Menü Bildirimleri
MasterFit Yarışması 6.EtapCumaCumartesiPazarPazartesiSalıÇarşambaPersembe
Kırmızı Takim
1@Li_zigiKırmızı Kaptan65.6
2 Cordelia Kırmızı 61.2
3@Nehir im Kırmızı 71.5
4 madamhd Kırmızı 74.7
5 masal3487 Kırmızı 71.6
6 prensinin annesi Kırmızı 57.4
7 zeyneppk Kırmızı 83.5
8@Zeynebim2020 Kırmızı 68.6
Mavi Takim
1@Migim Mavi Kaptan77.8
2 askrhpozitif Mavi79.9
3 fantastikaaa Mavi95.1
4 sardunya1038 Mavi65.5
5 Amine Busra Mavi73.1
6@Noisy Girl Mavi61.6
7 aypare ackerman Mavi60.1
8 eceboce Mavi 70.3
Mefkurem
North River
@Hazrmmm
VixenM
fittanne

Yok yok cok yiyorum bu aralar 3 -5 yersem kilo alirim

Bazen bende diyete gireyim dedikce daha cok yedigim oluyor ama bir sure sonra geciyor eminim ki karar verip baslarsan daha guzel olacak
Baslamaliyim kaptanim cuma hem adim hemde takima varim ama adim isi avantajdan cikmis iyi olmus 0 adim atanlar vardi

Allah razı olsun inşallah ben bugün gittim diyetisyene yarın tatil diye resim çekmedim çok yoğunluk vardi ve kabul edilmez falan diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…