Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Allah razı olsun inşallah ben bugün gittim diyetisyene yarın tatil diye resim çekmedim çok yoğunluk vardi ve kabul edilmez falan diye
olsun canım. dert etme bunları. buraya gel de sadece rakamı yaz. takımlarda olmazsın da ayrı da devam edersin. ne olacak ki. önemli olan artık menülerini yoluna koyman. yazdıkça motivasyon olur. gelmezsen daha da kilo alırsın.

Amin canım cümlemizden Rabbimm razı olsun
Negatif insanlar hep olacak ki zayıfta olsan var kilolu olsan da var.. Senin bebeklerin daha kıymetli şu an.. Senin yerinde olsam hemen kendimi toparlardım.. Bende geç hamilelik yaşadım diyet sağlıklı beslenmeye başladıktan sonra hamile kaldım.. Doktor pco problemim olduğunu söylüyordu ama sağlıklı beslenmeye başladıktan 2 ay sonra falan hamile kaldım..
Sende sağlıklı beslen ki bebitolar kolay tutunsun annesi ve pozitif ol

Baş ağrılı bi günden menü bildiriyorum.. Saat erken ama ben günü kapattım..

Sabah
Yulaflı omlet
Peynir,zeytin,domates,salatalık,kapya biber
5 tane patates kızartması
Şekersiz çay

Ara öğün
Türk kahvesi

Öğle
Şekersiz nescafe(başağrısı için)
3 yulaf topu(ara öğün için tarif vermiştim)

akşam (öğlen yemek istemediğim için kahve ağırlıklı ara öğün gibi oldu akşamı erken yedim 4 te)
Fırında sebzeli tavuk (1 porsiyon)
Mor lahana salatası

Bugün kahve içmekten bitki çayı içmedim..
Suyu bile ne kadar içtim bilmiyorum..
Sporum yok..
Eğer baş ağrım geçerse akşam yapacağım (hala acı çekiyorum)
Zipzip- E Elif_Eylul

Afiyet olsun canim dinlen geçer belki

1 ay da ilk 10 a girmişim baya çenem düşük çıktım ya Eki Görüntüle 2941473
Sen 10dasin hele bize bak
Ekmek azalttim da abur cubura dadandim
Yapmayaaa tühhh
Sagol canim
Yarindan sonra görüsürüz
Afiyet olsun canım

kızlar şaka falan bir tarafa; aylardır kontrollü beslenmeden uzağım. uzak olunca da yayıyorsun tabi. ama elim kolum da kalkmıyor. ruhumda bir miskinlik. cumaya cumaya dedim de tabi içimden üç buçuk atıyordum. geldi çattı perşembe... hadi bakalım...

ama sabah kalktım, aynaya bir daha baktım. göbek, göğüs, gıdık... dedim sıkıya gelmezsen böyle artarak gider bu. sonu yok yemelerin

Allah izin verirse, yarın tartılıp başlayacağım. elimden tutun emi, ben düşersem siz kaldırın emi...

Yalnız birkaç noktayı da belirtmek istiyorum. su grubu olduğum için suyu artık eskisi kadar çok içmiyorum. yani benden öyle günde 2,5 lt su beklemeyin. çünkü su grubu insanlarda su, daha çok kilo yaparmış. ben bunu gerçekten gördüm. tüm sıvılar... zaten gün içinde çay, kahve içiyorum. yeri geliyor çorba falan. su, 1-1,5 bandında olabilir.

su gruplarının vücutları, soğuk ve nemliymiş. sıvılar zaten vücutta yeterince olduğu için, fazlası vücuda zararmış. bu insanlar hep ödemliymiş. şöyle bir düşündüm evet bende yıllardır bitmeyen ödem sorunu var. hatta bazen davul gibi oluyorum. suyu abartmayınca daha rahat oluyorum.

bir de bazı besinleri az tüketiyorum artık. su grubuna tavsiye edilen şey, bol hareket. bakalım spor olayına bir çözüm bulacağım Allahın izniyle.

Baslangicin hayirli olsun simdiden canim.karar vermissin gerisi corap söküğü gibi gelir insallah

Kilodan mi belkide baska bir sebep bilmiyorum ama su içtiğimde daha kolay kilo veriyorum bende yengec burcuyum
Ama su icmek aklima gelmez normal zamanda belki yarım litre zor icerim gun icinde,cok fazla cay tüketiyorum

Ilkdefa senden duydum su grubu sudan dolayi kilo ve ödem yapar diye
Doktorlar boşuna okumasin biz daha çok biliyoruz,su hayatımızın her daim parcasi su olmazsa yaşayamayanlardanim bende,doktor bile 3litre kesin icmen gerekiyor su cay corba hicbir zaman su degildir suya bal bile katsan su suluktan çikar limon damlatsan su limonlu su olur

Menümü yazayım
6;30 Sabah pırasalı havuçlu yumurta ( 2 yumurta )
7:00 Bi şekersiz Türk kahvesi
Ara 10:00
Bi avuç Antep fıstık
Çay
Akşam 15:45
Prasalı kabak detoksu
2 kaşık yoğurt
2 yulaflı kurabiye
2 tane yedim köfteyi iki tanesini kızım yedi
Sporunu sonra paylaşırım
Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia

Eklentiler

• B59F8484-DB6E-4BA3-90CA-F4A9487AA04C.webp
    48,8 KB · Görüntüleme: 30
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…