Siz 10 da fosur fosur uyuyorsunuz biz zabaaaa kadar lak lak yapıyoruz yav nasıl olur o kadar msjFilizle beni geçemezsin
Gel bana takıl hayatını yaşa kaptanım rekor kırıyorum maasAllah bana 22 gündür 1 lokma abur cubur ekmek yemedimEkmek azalttim da abur cubura dadandim
Veririm canim da vermek zor geliyor bu aralar :))Kaptanım verirsin nolacak ki
Demek ki gun icinde az konuşuyorsunuzSiz 10 da fosur fosur uyuyorsunuz biz zabaaaa kadar lak lak yapıyoruz yav nasıl olur o kadar msj
Ben hep kendime bu şekilde inandim cok kez bozdugumda oldu. Ama hep affettimSevdim bu sozu kendimi affedip devam etmekn
Masallah sana canim keske yapabilsem ama zor benim icinGel bana takıl hayatını yaşa kaptanım rekor kırıyorum maasAllah bana 22 gündür 1 lokma abur cubur ekmek yemedim
Migim saat 20.00 gibi masum ara öğün ekle. Yogurt, ayran yaninda az leblebi hurma vb seylerden kontrollüKahve yaparım ileri zamanlarda
Hayırlı olsun
olsun canım. dert etme bunları. buraya gel de sadece rakamı yaz. takımlarda olmazsın da ayrı da devam edersin. ne olacak ki. önemli olan artık menülerini yoluna koyman. yazdıkça motivasyon olur. gelmezsen daha da kilo alırsın.Allah razı olsun inşallah ben bugün gittim diyetisyene yarın tatil diye resim çekmedim çok yoğunluk vardi ve kabul edilmez falan diye
Amin canım cümlemizden Rabbimm razı olsunO kadar iyi anladınız ki teşekkür ederim gerçekten Allah razı olsun
Tartı sorun lmazda hem hep katılırım gerçekten motivasyonunuz çok güzel
Ben haka giriyorum diye düşündüm bi kaç gündür ondan yazmadım ama hep okudum
Aslında kendim kendimi kısıtlıyorum insanlara çok çabuk negatif olabiliyorum
Eğer tartısız sadece spor yürüyüş ve menü sayılırsa hep yazarım ben
Mevlam güzel kalbinden razı olsun inşallah
Afiyet olsun canim dinlen geçer belkiBaş ağrılı bi günden menü bildiriyorum.. Saat erken ama ben günü kapattım..
Sabah
Yulaflı omlet
Peynir,zeytin,domates,salatalık,kapya biber
5 tane patates kızartması
Şekersiz çay
Ara öğün
Türk kahvesi
Öğle
Şekersiz nescafe(başağrısı için)
3 yulaf topu(ara öğün için tarif vermiştim)
akşam (öğlen yemek istemediğim için kahve ağırlıklı ara öğün gibi oldu akşamı erken yedim 4 te)
Fırında sebzeli tavuk (1 porsiyon)
Mor lahana salatası
Bugün kahve içmekten bitki çayı içmedim..
Suyu bile ne kadar içtim bilmiyorum..
Sporum yok..
Eğer baş ağrım geçerse akşam yapacağım (hala acı çekiyorum)
Zipzip- E Elif_Eylul
Sen 10dasin hele bize bak
Yapmayaaa tühhhEkmek azalttim da abur cubura dadandim
Sagol canimHayırlı olsun
Yarindan sonra görüsürüzkızdı bana
Afiyet olsun canımBaş ağrılı bi günden menü bildiriyorum.. Saat erken ama ben günü kapattım..
Sabah
Yulaflı omlet
Peynir,zeytin,domates,salatalık,kapya biber
5 tane patates kızartması
Şekersiz çay
Ara öğün
Türk kahvesi
Öğle
Şekersiz nescafe(başağrısı için)
3 yulaf topu(ara öğün için tarif vermiştim)
akşam (öğlen yemek istemediğim için kahve ağırlıklı ara öğün gibi oldu akşamı erken yedim 4 te)
Fırında sebzeli tavuk (1 porsiyon)
Mor lahana salatası
Bugün kahve içmekten bitki çayı içmedim..
Suyu bile ne kadar içtim bilmiyorum..
Sporum yok..
Eğer baş ağrım geçerse akşam yapacağım (hala acı çekiyorum)
Zipzip- E Elif_Eylul
Baslangicin hayirli olsun simdiden canim.karar vermissin gerisi corap söküğü gibi gelir insallahkızlar şaka falan bir tarafa; aylardır kontrollü beslenmeden uzağım. uzak olunca da yayıyorsun tabi. ama elim kolum da kalkmıyor. ruhumda bir miskinlik. cumaya cumaya dedim de tabi içimden üç buçuk atıyordum. geldi çattı perşembe... hadi bakalım...
ama sabah kalktım, aynaya bir daha baktım. göbek, göğüs, gıdık... dedim sıkıya gelmezsen böyle artarak gider bu. sonu yok yemelerin
Allah izin verirse, yarın tartılıp başlayacağım. elimden tutun emi, ben düşersem siz kaldırın emi...
Yalnız birkaç noktayı da belirtmek istiyorum. su grubu olduğum için suyu artık eskisi kadar çok içmiyorum. yani benden öyle günde 2,5 lt su beklemeyin. çünkü su grubu insanlarda su, daha çok kilo yaparmış. ben bunu gerçekten gördüm. tüm sıvılar... zaten gün içinde çay, kahve içiyorum. yeri geliyor çorba falan. su, 1-1,5 bandında olabilir.
su gruplarının vücutları, soğuk ve nemliymiş. sıvılar zaten vücutta yeterince olduğu için, fazlası vücuda zararmış. bu insanlar hep ödemliymiş. şöyle bir düşündüm evet bende yıllardır bitmeyen ödem sorunu var. hatta bazen davul gibi oluyorum. suyu abartmayınca daha rahat oluyorum.
bir de bazı besinleri az tüketiyorum artık. su grubuna tavsiye edilen şey, bol hareket. bakalım spor olayına bir çözüm bulacağım Allahın izniyle.
Ilkdefa senden duydum su grubu sudan dolayi kilo ve ödem yapar diyekızlar şaka falan bir tarafa; aylardır kontrollü beslenmeden uzağım. uzak olunca da yayıyorsun tabi. ama elim kolum da kalkmıyor. ruhumda bir miskinlik. cumaya cumaya dedim de tabi içimden üç buçuk atıyordum. geldi çattı perşembe... hadi bakalım...
ama sabah kalktım, aynaya bir daha baktım. göbek, göğüs, gıdık... dedim sıkıya gelmezsen böyle artarak gider bu. sonu yok yemelerin
Allah izin verirse, yarın tartılıp başlayacağım. elimden tutun emi, ben düşersem siz kaldırın emi...
Yalnız birkaç noktayı da belirtmek istiyorum. su grubu olduğum için suyu artık eskisi kadar çok içmiyorum. yani benden öyle günde 2,5 lt su beklemeyin. çünkü su grubu insanlarda su, daha çok kilo yaparmış. ben bunu gerçekten gördüm. tüm sıvılar... zaten gün içinde çay, kahve içiyorum. yeri geliyor çorba falan. su, 1-1,5 bandında olabilir.
su gruplarının vücutları, soğuk ve nemliymiş. sıvılar zaten vücutta yeterince olduğu için, fazlası vücuda zararmış. bu insanlar hep ödemliymiş. şöyle bir düşündüm evet bende yıllardır bitmeyen ödem sorunu var. hatta bazen davul gibi oluyorum. suyu abartmayınca daha rahat oluyorum.
bir de bazı besinleri az tüketiyorum artık. su grubuna tavsiye edilen şey, bol hareket. bakalım spor olayına bir çözüm bulacağım Allahın izniyle.
Kahve içerşm yemekten sonra bişeyler yeniyorumMigim saat 20.00 gibi masum ara öğün ekle. Yogurt, ayran yaninda az leblebi hurma vb seylerden kontrollü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?